Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitacje Dziewczynki!
Karolka ja mam do Ciebie pytanko, bo nie mogę teraz odnaleść gdzie mi to kiedyś pisałaś, a chodzi mi o prolaktynę, w którym dc powinnam ją zrobić? jakoś na początku cyklu prawda? ciągle zapominam a nie chce mi się szperać w starych postach hehe.
Wczoraj dostałam @ więc akurat teraz się zmobilizuję do zrobienia prolaktyny, mam urlop i mam czas. Będę wdzięczna Kochana za odpowiedź.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wrote:Witacje Dziewczynki!
Karolka ja mam do Ciebie pytanko, bo nie mogę teraz odnaleść gdzie mi to kiedyś pisałaś, a chodzi mi o prolaktynę, w którym dc powinnam ją zrobić? jakoś na początku cyklu prawda? ciągle zapominam a nie chce mi się szperać w starych postach hehe.
Wczoraj dostałam @ więc akurat teraz się zmobilizuję do zrobienia prolaktyny, mam urlop i mam czas. Będę wdzięczna Kochana za odpowiedź. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:witaj kochana, ja robiłam prl w 21dc razem z progesteronem, ale podobno to jest obojetne. kazdy dzien jest dobry pozdrawiam
raz pobierasz sobie krew na te hormony, a potem zażywasz metocroplamid i po dwóch godzinach znów pobierasz . -
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:prolaktyna i progesteron w 21 dniu sie robi, i to 2 razy
raz pobierasz sobie krew na te hormony, a potem zażywasz metocroplamid i po dwóch godzinach znów pobierasz .
migin kazał robic w 3 dniu zaraz po okresie ,a w 21 to progesteronAndzia33