Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:może nie smuci, ale co ja będę o wózkach gadać, jak jeszcze nawet nie rzygam
MalutkaEve, Anutka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
MariaAntonina wrote:Anutka to widac moja obecnośc tez was musi przytłaczac i smuciś .. i kazdej ciezarnej , która pisze tutaj a nie w ciazowych ??? HMM
Kochana nie o to mi chodziło, przecież nikt nikomu nie zabrania pisać o emocjach czy czym tam się chce Oj proszę mi się tu nie obrażać... mam gorszy dzień ... przepraszam i proszę o wybaczenieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 10:51
-
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:Anutka to widac moja obecnośc tez was musi przytłaczac i smuciś .. i kazdej ciezarnej , która pisze tutaj a nie w ciazowych ??? HMM
eee no coś Ty w końcu będziesz Mamą w 2014 r., więc temat jak najbardziej dla Ciebie
a poza tym zostań tu i zarażaj!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 10:55
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:ehh bo na zawał padnę... kurde... znowu wszystko popsułam i zrażam do siebie ludzi... do bani... :'(
Ja bym kazdej z Was dała wirusy i ciąże bliźniacze.. ale nie mam takiej władzy... moge tylko mentalnie podtrzymać na duchu i przekazać swoje doświadczenie życiowe a nie jest ono małe..MalutkaEve, celia, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
MariaAntonina no jakbym widziała moje dziopki. Ta młodsza jeszcze nie wymyśla z ubraniami, ale za to w innych dziedzinach.
Anutka właśnie się zastanawiłam gdzieś ty się dziś zapodziała. I poza tym doprowadzam cię do porządku
Mamą będziesz- starasz się 4 cykle, jak dojedziesz do moich 9 to pozwalam zacząć marudzić ale na pewno uda ci się wcześniej.
Obiecuję z 'ciażowymi' tematami przenieść się na inny wątek, ale i tak będę was tu nawiedzaćAndzia33 lubi tę wiadomość
-
MariaAntonina wrote:Anutak nie znasz mnie , ja sobie jaja robie . wiem ze dla kobiet nie zaciazonych to pisanie czy gadanie o dzieciach wzbudza niesmak.. ja tez nalezałam do grona tych osób.. dzis powiem szczerze nie moża być na nie - trzeba pozytywnie patrzeć , kiedy zmieniłam swoej myslenie wyluzowałam , zapomniałam z złym .. udało sie ...mam tak poztytwnie nakrecoanego partnera na zycie , ze kiedy mam doła to mnie wyzywa ...ze zarazam go negatywnym nastawieniem.. ze nie mozna byc pesymistą..
Ja bym kazdej z Was dała wirusy i ciąże bliźniacze.. ale nie mam takiej władzy... moge tylko mentalnie podtrzymać na duchu i przekazać swoje doświadczenie życiowe a nie jest ono małe..
DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ... to nie jest tak, ze czuję niesmak czytając słowa zafasolkowanej... czuję się... bezsilna... słaba... beznadziejna... jestem zła na siebie, że ja również nie noszę fasolki pod sercem... nie odbierajcie tego jako brak szacunku dla którejkolwiek z Was... mam problem ze sobą a nie z Wami -
Anutka wrote:ehh bo na zawał padnę... kurde... znowu wszystko popsułam i zrażam do siebie ludzi... do bani... :'(
Anutka, nie martw się Ja też jak sobie czytam, że dziewczyny tu czekając na trzecie dziecko zastanawiają się, która płeć lepsza, to mi się delikatny smutas załączył no i może dąsik na marną egzystencję.
Bo my tu zaliczamy wstęp do elementaranych podstaw starania się, a wy już high level Ale Anutka kto wie kiedy my takich dyskusji nie będziemy urządzać
MariaAntonina zarażać nas tu natychmiast, a nie gadać
mała_mi, Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mała mi: jestem jestem cały czas nie przesiaduje już tylko na ovu całymi dniami, staram się normalnie żyć i tylko wpaść na chwilę do Was :)i nie "przenoś" się do innego wątku... nie chodziło mi to to żeby Was wszystkie zafasolkowane stąd wykurzyć
to nie jest tak, że marudzę... generalnie jestem pozytywnie nastawiona i raczej nie popadam w paranoje, że nie mogę mieć dzieci... czasami tylko mam taki dzień jak dziś, że wszystko jest na nieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 11:18
-
celia wrote:Anutka, nie martw się Ja też jak sobie czytam, że dziewczyny tu czekając na trzecie dziecko zastanawiają się, która płeć lepsza, to mi się delikatny smutas załączył no i może dąsik na marną egzystencję.
Bo my tu zaliczamy wstęp do elementaranych podstaw starania się, a wy już high level Ale Anutka kto wie kiedy my takich dyskusji nie będziemy urządzać
MariaAntonina zarażać nas tu natychmiast, a nie gadać
ehh... mądre słowa -
nick nieaktualny
-
Witajcie!
Beta negatywna ,więc czekam na @ i działam dalej,19 cykl ile jeszcze......................................................................................................................................................................................................................Andzia33 -
Andzia33 wrote:Witajcie!
Beta negatywna ,więc czekam na @ i działam dalej,19 cykl ile jeszcze......................................................................................................................................................................................................................
z takimi temperaturami negatywnie, nie wierzę ???Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ... to nie jest tak, ze czuję niesmak czytając słowa zafasolkowanej... czuję się... bezsilna... słaba... beznadziejna... jestem zła na siebie, że ja również nie noszę fasolki pod sercem... nie odbierajcie tego jako brak szacunku dla którejkolwiek z Was... mam problem ze sobą a nie z Wami
Anutka ja starałam sie od czerwca 2012 roku udało sie we wrzesniu w listopadzie poroniłam .. czekałam do lipca 2013 roku by sie udało..dalej nie wiem czy na pewno tym razem będę tuliła swoją fasolkę.
To moje 3 dziecko , 4 ciąza , a mojego N 1 bo to moj nowy partner , jestem po rozwodzie.Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Andzia33 wrote:Witajcie!
Beta negatywna ,więc czekam na @ i działam dalej,19 cykl ile jeszcze......................................................................................................................................................................................................................Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
MariaAntonina wrote:Anutka ja starałam sie od czerwca 2012 roku udało sie we wrzesniu w listopadzie poroniłam .. czekałam do lipca 2013 roku by sie udało..dalej nie wiem czy na pewno tym razem będę tuliła swoją fasolkę.
To moje 3 dziecko , 4 ciąza , a mojego N 1 bo to moj nowy partner , jestem po rozwodzie.
przepraszam jeszcze raz... użalam się nad sobą, a zobacz ile ty przeszłaś...