Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
MariaAntonina wrote:Andzia33, zapraszam na odmóżdzenie ...kawowe czy herbaciane , choc teraz to nawet woda mnie wkur.. Bedzie dobrze.. cos mi sie wydaje ze psychika tu zawodzi...
a psychika bardzo dużo daje, już nie płaczę nad @ i czuje się o niebo lepiej... myślę sobie, że dobre nastawienie na nowy cykl i żyję dalej
MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja staram sie juz tyle
i nie mam dzieci, nie wiem jak to jest cieszyc sie z narodzin, jak to jest czuc pierwsze ruchy, jak to jest kochac taka mała istotke, i nie gniewajcie sie na mnie dziewczyny, ale tez jest mi ciezko kiedy starajace sie 3, 4 cykle pisza, ze ciezko jest im kiedy sie nie udaje...mozecie mnie za to zlinczowac, ale ja własnie tak sie czuje
Andzia33, MariaAntonina, Anutka, celia lubią tę wiadomość
-
no niestety ale to nie takie łatwe.
Staram się już 2 lata i wmawiam sobie ,ze juz mi tak nie zalezy,ale hyba okłamuję sama siebie.
A kawkę juz skończyłam.
Dzięki dziewczynki,ale ta tempka to luteina chociarz nigdy w 29 dniu nie miałam takiej wysokiej,nawet termometr kłamie.Andzia33 -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja staram sie juz tyle
i nie mam dzieci, nie wiem jak to jest cieszyc sie z narodzin, jak to jest czuc pierwsze ruchy, jak to jest kochac taka mała istotke, i nie gniewajcie sie na mnie dziewczyny, ale tez jest mi ciezko kiedy starajace sie 3, 4 cykle pisza, ze ciezko jest im kiedy sie nie udaje...mozecie mnie za to zlinczowac, ale ja własnie tak sie czuje 
Karola uwierz mi, że bez względu ile czasu która z dziewczyn się stara to każdej jest ciężko i tego "ciężaru" nie można liczyć ilością miesięcy... jedna jest silniejsza inna słabsza... ale każda cierpi więc się nie licytujmy dziewczyny na
tylko wspierajmy
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KOBIETY APELUJE O POZYTYWNE MYSLENIE..BO WAM NETA ODETNE I SAME ZOBACZYCIE ILE TO DAJE.....ZAPISZE WAS NA KURS SAMOOBRONY NAD CHORYMI MYSLAMII TYMI CO BLOKUJĄ WASZE JAJO...
TERAZ ROZSYŁAM WIRUSA
ŁAPAĆ NIE WYBRZYDZAĆ....I DO
CHŁOPA ZACIĄGNĄC DZIS .. OBOWIĄZKOWO....
Anutka, mała_mi, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
kaarolaa wrote:tak kochana masz racje, dlatego zycze Wam zebyscie nie musiałay czekac tak długo jak ja i nie cierpiały z powodu strat tylko płakałay ze szczescia podczas narodzin...
achhhh i wzajemnie... nasze marzenia się spełnią... nie znamy tylko dnia... musimy czekać i się wspierać a będzie nam łatwiej :* zostaniemy mamami 2014
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
MariaAntonina wrote:
mojego chłopa grypa rozkłada więc ja nie będę go rozkłada dodatkowo
dziś ma wolne od bzykoserca ... ale jutro bara-bara 
mmm... lubię tą pozycje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 11:52
-
Moj też jest chory bierze antybiotyki, jutro pojade to mam nadzieje ze mnie nie zarazi.

jA JUZ ZAPOMNIAŁAM O SEXIE , NIE MOGE WIEC NAWET NIE PRZYPOMINAM SOBIE CO MI I JAK GDZIE I PO CO..PYTANIE TYLKO CZY ABSENCJA TYLKO 3 MSC CZY DŁUŻSZA ???
aniołek 13.11.2012 r.
MariaAntonina wrote:Moj też jest chory bierze antybiotyki, jutro pojade to mam nadzieje ze mnie nie zarazi.

jA JUZ ZAPOMNIAŁAM O SEXIE , NIE MOGE WIEC NAWET NIE PRZYPOMINAM SOBIE CO MI I JAK GDZIE I PO CO..PYTANIE TYLKO CZY ABSENCJA TYLKO 3 MSC CZY DŁUŻSZA ???
wiesz kumpela do 6 m-ca ciąży kochała się z mężem i teraz jest na początku 8 m-ca i wróciła ze szpitala, była na podtrzymaniu bo się skurcze zaczęły... lepiej fujarka na supełek i się wstrzymać
-
nick nieaktualny
-
szczerze to sie bedę bała współzyć i chyba jak nic pojdzie 9 mc. a moj no cóż bedzie musiał pozostac przy pracach recznych ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 12:04
Anutka, mała_mi, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:
jajniki mnie rwą, seksu nie będzie! stanowczo odmawiam!
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny