Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
MariaAntonina wrote:Andzia33, zapraszam na odmóżdzenie ...kawowe czy herbaciane , choc teraz to nawet woda mnie wkur.. Bedzie dobrze.. cos mi sie wydaje ze psychika tu zawodzi...
a psychika bardzo dużo daje, już nie płaczę nad @ i czuje się o niebo lepiej... myślę sobie, że dobre nastawienie na nowy cykl i żyję dalejMalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja staram sie juz tyle i nie mam dzieci, nie wiem jak to jest cieszyc sie z narodzin, jak to jest czuc pierwsze ruchy, jak to jest kochac taka mała istotke, i nie gniewajcie sie na mnie dziewczyny, ale tez jest mi ciezko kiedy starajace sie 3, 4 cykle pisza, ze ciezko jest im kiedy sie nie udaje...mozecie mnie za to zlinczowac, ale ja własnie tak sie czuje
Andzia33, MariaAntonina, Anutka, celia lubią tę wiadomość
-
no niestety ale to nie takie łatwe.
Staram się już 2 lata i wmawiam sobie ,ze juz mi tak nie zalezy,ale hyba okłamuję sama siebie.
A kawkę juz skończyłam.
Dzięki dziewczynki,ale ta tempka to luteina chociarz nigdy w 29 dniu nie miałam takiej wysokiej,nawet termometr kłamie.Andzia33 -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja staram sie juz tyle i nie mam dzieci, nie wiem jak to jest cieszyc sie z narodzin, jak to jest czuc pierwsze ruchy, jak to jest kochac taka mała istotke, i nie gniewajcie sie na mnie dziewczyny, ale tez jest mi ciezko kiedy starajace sie 3, 4 cykle pisza, ze ciezko jest im kiedy sie nie udaje...mozecie mnie za to zlinczowac, ale ja własnie tak sie czuje
Karola uwierz mi, że bez względu ile czasu która z dziewczyn się stara to każdej jest ciężko i tego "ciężaru" nie można liczyć ilością miesięcy... jedna jest silniejsza inna słabsza... ale każda cierpi więc się nie licytujmy dziewczyny na tylko wspierajmyAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KOBIETY APELUJE O POZYTYWNE MYSLENIE..BO WAM NETA ODETNE I SAME ZOBACZYCIE ILE TO DAJE.....ZAPISZE WAS NA KURS SAMOOBRONY NAD CHORYMI MYSLAMII TYMI CO BLOKUJĄ WASZE JAJO...
TERAZ ROZSYŁAM WIRUSA
ŁAPAĆ NIE WYBRZYDZAĆ....I DO CHŁOPA ZACIĄGNĄC DZIS .. OBOWIĄZKOWO....Anutka, mała_mi, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
kaarolaa wrote:tak kochana masz racje, dlatego zycze Wam zebyscie nie musiałay czekac tak długo jak ja i nie cierpiały z powodu strat tylko płakałay ze szczescia podczas narodzin...
achhhh i wzajemnie... nasze marzenia się spełnią... nie znamy tylko dnia... musimy czekać i się wspierać a będzie nam łatwiej :* zostaniemy mamami 2014kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
MariaAntonina wrote:
mojego chłopa grypa rozkłada więc ja nie będę go rozkłada dodatkowo dziś ma wolne od bzykoserca ... ale jutro bara-bara
mmm... lubię tą pozycjeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 11:52
-
Moj też jest chory bierze antybiotyki, jutro pojade to mam nadzieje ze mnie nie zarazi.
jA JUZ ZAPOMNIAŁAM O SEXIE , NIE MOGE WIEC NAWET NIE PRZYPOMINAM SOBIE CO MI I JAK GDZIE I PO CO..PYTANIE TYLKO CZY ABSENCJA TYLKO 3 MSC CZY DŁUŻSZA ???Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
MariaAntonina wrote:Moj też jest chory bierze antybiotyki, jutro pojade to mam nadzieje ze mnie nie zarazi.
jA JUZ ZAPOMNIAŁAM O SEXIE , NIE MOGE WIEC NAWET NIE PRZYPOMINAM SOBIE CO MI I JAK GDZIE I PO CO..PYTANIE TYLKO CZY ABSENCJA TYLKO 3 MSC CZY DŁUŻSZA ???
wiesz kumpela do 6 m-ca ciąży kochała się z mężem i teraz jest na początku 8 m-ca i wróciła ze szpitala, była na podtrzymaniu bo się skurcze zaczęły... lepiej fujarka na supełek i się wstrzymaćAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szczerze to sie bedę bała współzyć i chyba jak nic pojdzie 9 mc. a moj no cóż bedzie musiał pozostac przy pracach recznych ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 12:04
Anutka, mała_mi, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:
jajniki mnie rwą, seksu nie będzie! stanowczo odmawiam!Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny