Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywidze, ze tu temat dzisiaj zszedł na sprawy łózkowe i dobrze, dziewczyny w kupie siła. dzisiaj wszystkie wieczorem to napewno taka moc cos zdziala i za 9 miesiecy wszystkie bedziemy rodziły
aha moja kuzynka chyba wczoraj urodziła, nie jestem pewna bo na fb fotke wstawiła mały jest słodki i tez takiego chceAndzia33, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja narzekam, ze u mnie jest zimno, no w koncu 12 stopni mam tylko na termometrze... i ciagle pada, ale na szczescie narazie tylko deszcz kochana a jak tam rocznica??? nie było Cie to zapomniałam o tym dniu. wszystkiego najlepszego kochana i spełnienia tego najwazniejszego marzenia
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydanke
a fajnie było, restauracja a potem .....
kaarolaa musisz mi pomóc, może znasz odp na moje pytanie,
przy cyklu 30 dniowym kiedy sa prawdopodobne dni płodne,
bo u mnie jeszcze ani brzuch nie boli ani sluzu niema, a zawsze o tym czasie takie objawy były
okres miałam 5 wrz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 15:00
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:danke
bo u mnie jeszcze ani brzuch nie boli ani sluzu niema, a zawsze o tym czasie takie objawy były
okres miałam 5 wrz.Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyleci, leci a jak byłam guwniarzem to znaczy jakies 16 lat miałam to zawsze mowiłam, ze slub i dzieci to dopiero koło 30, predzej nikt mnie nie zmusi a teraz prosze ledwo 21 lat skonczyłam to slub wziety i starania podjete...
Andzia33, mała_mi, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprolaktyne zrob kiedy tobie pasuje, to jest obojetne, ja chyba jutro podjade do szpitala i zrobie, bo juz od tygodnia nie biore i chce zobaczyc czy spadła i trzyma sie na odpowiednim poziomie a 30 mam do lekarza to chce miec juz wyniki ze soba...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya co do ciąży to mam wyluzowane podejście w ty cyklu , nawet nie chcę mi się podjechać do apteki po paski owulacyjne, będzie to będzie a nie to trudno. ale chciałbym
mój nastrój jest jak depresyjny albo odreagowuje zmęczenie z pracy
Iwka, kaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:danke
okres miałam 5 wrz.
Może ja się wypowiem Ja ostatnio mam 31 dc.(może sobie przejrzeć bo mam wszystkie udostępnione) więc u mnie owulacja jest zawsze między 16 a 20 dc. Ostatnie dwa cykle owu miałam 18 dc wiec u Ciebie dni płodne powinny być od 20 do 23 wrz. Chociaż to też zależy jak długa masz fazę lute.
Mam nadzieję że pomogłam. Jakby co to pisz Służę radą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 15:24
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:ale powinno sie robic prolaktyne w 21 dniu tak lekarz mi mówił czyli po płodnych dniach, musze poczytać o tym ana necie
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Może ja się wypowiem Ja ostatnio mam 31 dc.(może sobie przejrzeć bo mam wszystkie udostępnione) więc u mnie owulacja jest zawsze między 16 a 20 dc. Ostatnie dwa cykle owu miałam 18 dc wiec u Ciebie dni płodne powinny być od 20 do 23 wrz. Chociaż to też zależy jak długa masz fazę lute.
Mam nadzieję że pomogłam. Jakby co to pisz Służę radąAniqa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurcze ja nieznam sie na tych obliczeniach, i trudno mi z tym, może po prostu wczesniej nie trafiałam w te dni,
wiem ze mam cykle 30 dniowe od 4 msc wcześniej były krótsze, wiem ze w ostatnim cyklu brzuch pobolewał mnie tak z tydzień przed okresem ale już niewiem czy to było z powodu sie zbliżania miesiączki czy z dni płodnych,
póki co śluzu płodnego nie zaobserwowałam.