Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczyli 21-22 były by dniami pewniejszymi niz teraz , w sumie to macie chyba racje bo przeważnie odczuwam jakieś pobolewanie brzucha a narazie jeszcze nic,
ale kiedy robic ta prolaktyneWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 15:33
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoże nie próbuj tego, a zacznij od czegoś lżejszego, pamiętam jak jeszcze mój wtedy przyszły maż poczęstował mnie tz. zamówił w lokalu herbatę prawdziwie góralską to myślałam ze ducha wyzionę. nigdy wiecej, chociaż w zimie grzeje,
kaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja ostatnio jak królik mogłabym wcinać same warzywa i owoce. A co do serduszkowania to u nas jest kiedy nam się chce, ale na ovu nie zaznaczam już po wyznaczeniu owulacji przez program, jakoś tak się nie spinam wtedy ze szczegółowością zapisu.
MalutkaEve lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:sie nam kulinarnie zrobilo.. mnie przez tą jesienna pogodę chwyciło na zupy.. pyszną borowikową wciągnełam..
hmm.. korcie mnie test jutro (mam duzo allegrowych).. 11 dzien po ovu, 29 cylku, 2 dni do @
co myslicie? bez sensu jeszcze? na wykresach ciazowych w galerii są kropki w 11 dniu po owu.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
A to newsik znaleziony w necie ...tak na poprawę humoru i przyszłego weekendu
BEZ CENZURY
Więc astrolog, wziąwszy lupę, zajrzał raz królewnie w duupę, wielkim cyrklem pisdę zmierzył, po czym zamknął się w swej wieży. Tak był w pracy pogrążony, taki przy tym roztargniony, że szukając gwiazd na niebie w roztargnieniu srał pod siebie. Kręcił, wiercił teleskopem, w końcu wrócił z horoskopem. I rzekł: "Smutną wieść niestety objawiły mi planety, że królewny nic nie wstrzyma, na jej szał lekarstwa ni ma".Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.