Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
MariaAntonina wrote:Dzień dobry
A to newsik znaleziony w necie ...tak na poprawę humoru i przyszłego weekendu
BEZ CENZURY
Więc astrolog, wziąwszy lupę, zajrzał raz królewnie w duupę, wielkim cyrklem pisdę zmierzył, po czym zamknął się w swej wieży. Tak był w pracy pogrążony, taki przy tym roztargniony, że szukając gwiazd na niebie w roztargnieniu srał pod siebie. Kręcił, wiercił teleskopem, w końcu wrócił z horoskopem. I rzekł: "Smutną wieść niestety objawiły mi planety, że królewny nic nie wstrzyma, na jej szał lekarstwa ni ma".
hehe jesteś wielka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MariaAntonina wrote:Dzień dobry
A to newsik znaleziony w necie ...tak na poprawę humoru i przyszłego weekendu
BEZ CENZURY
Więc astrolog, wziąwszy lupę, zajrzał raz królewnie w duupę, wielkim cyrklem pisdę zmierzył, po czym zamknął się w swej wieży. Tak był w pracy pogrążony, taki przy tym roztargniony, że szukając gwiazd na niebie w roztargnieniu srał pod siebie. Kręcił, wiercił teleskopem, w końcu wrócił z horoskopem. I rzekł: "Smutną wieść niestety objawiły mi planety, że królewny nic nie wstrzyma, na jej szał lekarstwa ni ma".
Od razu, z rana buźka się śmieje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:
tak tak śnieg już jest. tz. tylko w górach.
tak o jedzieniu to wczoraj miałam barszcz z uszkami, 3 h je lepiłam, ponad 200 zrobiłam, dziś tradycyjnie rybka -
nick nieaktualnyja tym razem zaczekam z testami dopóki okresu nie będzie, planowany jest na 5 października czyli w dzień kiedy idę bawić się na weselicho jako gość, wiec test zrobię sobie 2 dni później żeby ewentualnie nie psuć nastroju.
w sumie mogę znać wynik wcześniej bo w nast tyg ide na badanie tej prolaktyny wiec jak wyjdzie w nadmiarze to po dalszym rozmyślaniu. -
nick nieaktualny
-
na rowerze jechałem. do sklepu po mleko. dziś mam drugą zmianę. jestem docenianym pracownikiem. zawsze zostaje w drukarni na łikendy. dostałem specjalne, formalne podziękowanie od dyrektora, że d 13 lat nie opuściłem żadnego łikendu. A co mam robić jak wszyscy chodzą na dyskoteki albo ogniska... Mnie takie rzeczy nie interesują. Wolę swoją drukarnię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2013, 10:50
Anutka, Iwka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny trochę mnie tu nie było ale musieliśmy się zrelaksować
a ja odpoczęłam trochę od kompaIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kalitria wrote:na rowerze jechałem. do sklepu po mleko. dziś mam drugą zmianę. jestem docenianym pracownikiem. zawsze zostaje w drukarni na łikendy. dostałem specjalne, formalne podziękowanie od dyrektora, że d 13 lat nie opuściłem żadnego łikendu. A co mam robić jak wszyscy chodzą na dyskoteki albo ogniska... Mnie takie rzeczy nie interesują. Wolę swoją drukarnię.
No to faktycznie jesteś super przodownikiem pracy w swym kraju( OPOLU)...Dla Pana jako wykwalifikowanego specjalistę w drukarstwie piosenka
: łubu dubu łubu dubu niech nam żyje Prezes naszej drukarni..
Ubrać w porcięta i ogolić to towarzystwokalitria, Anutka, Iwka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ja ja dzis z okazji wolnego zrobilam omlety z łososiem i pieczone pomidory..
i słonce wyszło.. i nie zatestowałam, choć byłam blisko- przeliczylam, ze mam tylko 4 testy ciazowe, wiec marnowac je bez sensu- u mnie są droogie.. a juz pojemniczek naszykowany stał..
i tak leze sobie teraz z moja kochaną kicią i zastanawieam sie, czy wziac sie za sprzątanie strychu (po to wzialam wolne)..
masz kicię? mmmm.. ja też mam ale kocurka kochanego mojego synalka