Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja na mojego mówie mężu wężu, na początku łaził i pytał czemu snejk?? i za nic nie docierało ze sie rymuje i tyle.
az nie chce myslec co by bylo gdybym miala mu tlumaczyc babci powiedzonka jak np. 'tak, tak, nie było wiatru a ruszał się krzak'Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2013, 23:34
Jus1985, celia, mała_mi, Anutka, chce dzidziusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś mam zły dzień. zdaje sobie pytanie co tu robię gdzie jestem i z kim.? Płacze, kiedy się człowiek rozczarowuje ..nie wie co ma zrobić..ja najchętniej od razu bym uciekła. Nie nawidze podłych zachowan
I udawania głupka.moje motto, Jeśli mnie oszukujesz to nie trać mojego cennego czasu.mimo twardego charakteru po tym co mi zrobił mój były juz nigdy we mnie nie będzie spokoju.Tak łatwo stracić moje zaufanie a wtedy ja mam problem a nie ta osoba. Dlaczego tych których kochamy wyrządzają nam największe cierpienie?
Dziś mi ciężko, powiedziałam ze ma wypierdalac...bo nie mam juz czasem siły...a wiem co to miłość i nienawiść. To tylko mały kroczek....:'(
Sorry ale nie mam z kim podzielić się tym co czuje...Andzia33, Anutka, Iwone lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Maria A przytulam!
Wiem co czujesz ,bo sama przechodziłam to w zeszłym tyg,ale już jest dobrze.I my własnie tacy jesteśmy ,pokłucimy sie i czasem ostro ,a za chwilę się z tego śmiejemy.I myslę ,że tak jest dobrze,bo ja nie lubię udawania i co mi leży na sercu to mówię.A takich super fałszywych małżeństw,które nigdy się nie kłócą ,a pokryjomu zdradzają -to znam na pęczki. Uwierz mi jutro będzie lepszy dzieńIwone lubi tę wiadomość
Andzia33 -
MariaAntonina wrote:powiedziałam ze ma wypierdalac...bo nie mam juz czasem siły...a wiem co to miłość i nienawiść. To tylko mały kroczek....:'(
Sorry ale nie mam z kim podzielić się tym co czuje...
Swojemu obecnemu łóżkowemu fistaszkowi tak powiedzialaś??? Matko i córko, cóż on narobił? Powiedz kochana więcej. Zenon doradzi... A jak będzie trzeba dojedzie na rowerze pocieszyć!!! -
MariaAntonina wrote:Dziś mam zły dzień. zdaje sobie pytanie co tu robię gdzie jestem i z kim.? Płacze, kiedy się człowiek rozczarowuje ..nie wie co ma zrobić..ja najchętniej od razu bym uciekła. Nie nawidze podłych zachowan
I udawania głupka.moje motto, Jeśli mnie oszukujesz to nie trać mojego cennego czasu.mimo twardego charakteru po tym co mi zrobił mój były juz nigdy we mnie nie będzie spokoju.Tak łatwo stracić moje zaufanie a wtedy ja mam problem a nie ta osoba. Dlaczego tych których kochamy wyrządzają nam największe cierpienie?
Dziś mi ciężko, powiedziałam ze ma wypierdalac...bo nie mam juz czasem siły...a wiem co to miłość i nienawiść. To tylko mały kroczek....:'(
wspieram, nie bardzo wiem jak pomóc :* -
MariaAntonina wrote:Dziś mam zły dzień. zdaje sobie pytanie co tu robię gdzie jestem i z kim.? Płacze, kiedy się człowiek rozczarowuje ..nie wie co ma zrobić..ja najchętniej od razu bym uciekła. Nie nawidze podłych zachowan
Wiem doskonale co czujesz. To mija. Po burzy potrafi wyjść słońce. Tylko Ty nie poddawaj się i patrz w siebie i dziecko.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
kochane wszystko dobrze..niespotykanie spokojny człowiek sobie ulżyło...
Teraz tylko do przodu.
Dzięki za wsparcie.
Hormony wzebraly we mnie sile...i poszalaly w słowach..
Zenku zapraszam na rowerku w moje strony.
Dziewczyny dzięki..
miłej niedzieli.
P.s. Byliśmy wieczorem w kawiarni, lody zazegnaly spor...nawet te na ruchomym waflu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2013, 11:59
Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnydziewczyny pomocy!!
mam jakiś dziwny dzień, czuje się nie dowartościowana czy coś takiego
jakoś takie myśli mnie nachodzą ze wszyscy maja lepiej niż ja , że niczego nie osiągnęłam i takie w tym stylu, ze moje koleżanki to za granicą już tyle lat siedzą , kasy maja jak wracają to maja na wszystko, że za granica to jest idealnie a tu ja mam źle
błagam doprowadźcie mnie do pionu bo zwariuje.Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:dziewczyny pomocy!!
jakoś takie myśli mnie nachodzą ze wszyscy maja lepiej niż ja , że niczego nie osiągnęłam i takie w tym stylu, ze moje koleżanki to za granicą już tyle lat siedzą , kasy maja jak wracają to maja na wszystko, że za granica to jest idealnie a tu ja mam źle
błagam doprowadźcie mnie do pionu bo zwariuje.
Kochana, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
stawiam do pionuAniqa lubi tę wiadomość
-
Aniqa wrote:dziewczyny pomocy!!
błagam doprowadźcie mnie do pionu bo zwariuje.
Będzie dobrze
Każdy z Nas ma inne priorytety i co innego jest dla każdego najważniejsze...
Też mam takie dni ...np dziś ..nawet przeszła mi myśl czy jest sens w tym co robię ...ale zaraz potem przyszła mi druga mysl że musze walczyć, próbować co by nasze maleństwo w przyszłości było z nas dumne
Żyjemy z Michałem w tym momencie w dużym stresie ponieważ wiemy że do końca września 2014 michał straci pracę - co jest już pewne...nawet zaczęłam mieć głupie myśli czy dobrze robimy teraz się starjąc, skoro wiemy że za rok będziemy żyli tylko z moich zarobków....
Myśle jednak że każdemu z nas się w jakis sposób uda
A przynajmneij trezba walczyć i isć z podniesioną głową żeby zauważać nadarzające się po drodze okazje
A druga sprawa Aniqa - każdy człowiek jest wartościowy, i mogę się założyc że i ty napewno w życiu coś osiągnełaś i osiągniesz - nie patrz po innych ale na Was - na siebie .. co sobą reprezentujecie
Pozdrawiam I główka do góryMalutkaEve, Anutka, Aniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
MariaAntonina dobrze ze juz dobrze
Aniqa doprowadzał cię do porządku! Ja bardzo często tak mam- ze znajomi maja lepiej i więcej niż ja. A doopa. Mam męża, dom, dzieciaki. Co z tego ze bez studiów, szalowych zarobków, super fury w garażu i wycieczek dookoła świata. Zależy jakie kto ma wartości. Jesteś wrażliwa osoba, masz obok męża który cię wspiera, juz niedługo doczekasz się malutkich raczek wyciąganych w twoja stronę. Przytulam mocno i mam nadzieje ze te smutne nastroje szybko znikną i jutro zaświeci słońce.Aniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aniqa trawa u sąsiada zawsze jest jakoś bardziej zielona ... A co tak naprawdę kryje się za luksusowymi drzwiami jego domu, to zupełnie inna bajka. A tak swoją drogą żyjemy w świecie mega pozorów. Na wszystkim portalach społecznościowych pokazują się roześmiane twarze ludzi, popijających kolejnego drinka z palemką, na kolejnych wakacjach zagramanicą, no sielanka po prostu. A potem okazuje się, że właściwie w czasie tych wakacji zamienili ze sobą trzy słowa "gdzie jest ręcznik"
Pomyśl co osiągnęłaś, kim jesteś, ale nie porównuj się, bo to do niczego nie prowadzi. A poza tym my sami zawsze jesteśmy najgorszymi krytykami dla siebie. Ło matko, ale się rozpisałam
mała_mi, Aniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny