Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Nie, no ja zwarjuje urlop i u rodziców zamiast z zonka? Co z tymi chłopami się dzieje
-
kaarolaa wrote:no niestety, ja tylko weekend z nim spedziłam i musialam autobusem wracac do domu. ale tak to jest na wsi, kazda para rak jest potrzebna tym bardziej, ze wykopki sie zaczynaja... a on bez roboty zyc nie moze
A no przecież, zanudzilby się a tak poważnie to wiem coś na ten temat - cale życie na wsi. U nas (znaczy u teściów) juz po wykopkach na szczęście
MalutkaEve, Eve patrząc na wasze wykresy to rzeczywiście może byc dobry omenMalutkaEve, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:A no przecież, zanudzilby się a tak poważnie to wiem coś na ten temat - cale życie na wsi. U nas (znaczy u teściów) juz po wykopkach na szczęście
MalutkaEve, Eve patrząc na wasze wykresy to rzeczywiście może byc dobry omen
dodajesz mi otuchy, dziekuję :* -
nick nieaktualnymała_mi wrote:A no przecież, zanudzilby się a tak poważnie to wiem coś na ten temat - cale życie na wsi. U nas (znaczy u teściów) juz po wykopkach na szczęście
MalutkaEve, Eve patrząc na wasze wykresy to rzeczywiście może byc dobry omenmała_mi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:Nio... mogłabym już zaraz:) Ale wizyta u gin w środę wieczór, jak wszystko będzie ok to zamierzam jeszcze chwilę popracować.
Anutka a ty masz wolne/urlop czy w ogóle nie pracujesz?
nie... ja nie mam szczęścia i nie pracuję w ogóle...