Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej laski .. pogoda jak by chciało łeb wsadzić miedzy krocze i tam zostac az do wiosny..
U mnie bez przebojów .. czyli mdłości wymioty i takie tam.. ale co zauwazyłam to mniejsze zmeczenie popołudniami.. mam nadzieje ze dzidzka ma sie dobrze ..
wizyta dopiero 7 pażdziernika.. juz sie martie, ale dam rade te 2 tyg .. jestem pełna nadziei ze tym razem bedac na wizycie serduszko mojej dzidz bedzie biło.. nie wyobrazam soebie powtórki z rozrywki..
ja jeszcze 5 tyg i brzydko mówiac wypierd.. na L$..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 09:12
MalutkaEve, MILA, mała_mi, Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:Mój szef się baaardzo ucieszył jak mu powiedziałam, że w najbliższej przyszłości przyniosę mu L4 hihi
mOJ CHYAB nie bedzie skakał z radości , ale mam to w 4 literach..moje zycie prywatne a słuzbowe to odrebna sprawa..bo już do tej pracy nie wrócę jeśli wszytsko bedzie dobrze..Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
MariaAntonina wrote:hej laski .. pogoda jak by chciało łeb wsadzić miedzy krocze i tam zostac az do wiosny..
U mnie bez przebojów .. czyli mdłości wymioty i takie tam.. ale co zauwazyłam to mniejsze zmeczenie popołudniami.. mam nadzieje ze dzidzka ma sie dobrze ..
wizyta dopiero 7 pażdziernika.. juz sie martie, ale dam rade te 2 tyg .. jestem pełna nadziei ze tym razem bedac na wizycie serduszko mojej dzidz bedzie biło.. nie wyobrazam soebie powtórki z rozrywki..
ja jeszcze 5 tyg i brzydko mówiac wypierd.. na L$..
ja tez bym zaraz biegła na L4 - tym bardziej, ze staram się o 1 dziecko, nie należę do kobiet wpadających w wir pracy i nie widzących niczego poza nią, trzeba w ciąży na siebie uważać i zdania nie zmienię :0 popieram wszystkie zafasolkowane będące na L4 a dlaczego wizyta tak późno ??? 7 paź dopiero ???Andzia33 lubi tę wiadomość
-
byłam juz na 1 to bedzie 2.. byłam prywatnie , ale moja gin kazała przyjsc mi do przychodni po skierowania no badania powiedziała po co mam płacic jak mam za darmo.. innym to wg by nie podjał tematu a tu prosze zaskoczenie , a wiadomo jak jest na NFZ czeka sie ..akurat wtedy bedzie 12 tydzien i bedzie usg prenatalne.. ja juz mam karte ciazy i zdjatko małego..
Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
MariaAntonina wrote:byłam juz na 1 to bedzie 2.. byłam prywatnie , ale moja gin kazała przyjsc mi do przychodni po skierowania no badania powiedziała po co mam płacic jak mam za darmo.. innym to wg by nie podjał tematu a tu prosze zaskoczenie , a wiadomo jak jest na NFZ czeka sie ..akurat wtedy bedzie 12 tydzien i bedzie usg prenatalne.. ja juz mam karte ciazy i zdjatko małego..
ehh... lubię jak Zafasolkowane opowiadają o ciąży, wizytach, usg to takie... magiczne... nie było nic, a jest życie CUDAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Eeej, internet mi przywiesiło i posta mi zeżarło gdzieś.
MariaAntonina no właśnie ja też nie zamierzam wracać. Mam nadzieję że znajdę coś innego, ale to daleko jeszcze do tego. Najwyżej będziemy razem z Anutką dwie bezrobotne, wychowywać dzieci i kawkę popijaćAnutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Eeej, internet mi przywiesiło i posta mi zeżarło gdzieś.
MariaAntonina no właśnie ja też nie zamierzam wracać. Mam nadzieję że znajdę coś innego, ale to daleko jeszcze do tego. Najwyżej będziemy razem z Anutką dwie bezrobotne, wychowywać dzieci i kawkę popijać
ja bym chciała właśnie do pracy... wiecie macierzyńskie i te inne... jestem w domu 9 miesięcy, u Nas ciężko z pracą -
Mała Mi no to raczej bedziemy 3 bezrobotnee.. my na zasiłku z dzieciakami a Anutka bedzie z grubasnym brzuchem sie kulała..
Anutka, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Ja mam taki plan
Zaciążyć przede wszystkim ale nie mogę pójść na L4 od razu niestety a to dlatego, ze będziemy się starać o kredyt hipoteczny na rozbudowę domu i nie mogę pójść bo mi kredytu nie dadzą Być może będzie to dopiero na początku przyszłego roku więc muszę tyle poczekać ehhhh normlnie to bym od razu poszła
Malutka skąd jesteś??MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutka Eve
Ania_84
mała_mi
Celia
dzięki za wsparcie, już jest nowy dzień, przespałam się z tymi myślami i już jest lepiej, ale często mnie nachodzą takie myślenie, szczególnie jak spotkam się z koleżankami z zagranicy.
przecież moja chłopina tez pracuje za granicą i mówi jak tam jest ehhhhMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Malutka Eve
Ania_84
mała_mi
Celia
dzięki za wsparcie, już jest nowy dzień, przespałam się z tymi myślami i już jest lepiej, ale często mnie nachodzą takie myślenie, szczególnie jak spotkam się z koleżankami z zagranicy.
przecież moja chłopina tez pracuje za granicą i mówi jak tam jest ehhhh
nie wiem jaka jest sytuacja, musiało mnue nie byc na forum, ale mimo wszystko wspieram :* im nas więcej tym raźniej i problemy nie wydają się takie dużeAniqa lubi tę wiadomość