Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:patrzac na Twoj tez jest narazie ok a te plamienie to mam nadziej, ze implantacyjne
ja tez takie miałam 5 dni po owu i zakonczyło sie ciaza...
tylko, że ja mam owu źle wyznaczoną, bo wg mnie była 14 dca plamienie, bp pewnie pęcherzyk pękł
wczoraj kilka kropel na wkładce dziś niewiele więcej ze śluzem
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:jesteście kochane a ja tu drżę bo czuję się jak na @
masz książkowy wykres, na prawdę uważam, ze Ci się udało, zaraz jeszcze zerknę jakie miałaś wcześniejsze cykle jeżeli masz opublikowane
słuchaj, kupmela zaszła w ciąże i tez czuła się jak na @... nawet kiedy zrobiła test... a była to ciąża nieplanowana więc długo nie wiedziała, że w niej jest, bo bolał brzuch i w ogóle, organizm nim sie pokapuj, że jest fasola tez potrzebuje czasu
P.S i zgaga to też dobry znakWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 19:11
kaarolaa, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:bedziemy
mamy jeszcze troche czasu do konca 2014... jak nie teraz to juz niedługo sie uda
uda udawspierając się wchodzimy w dobry nastrój więc i ciało jest odprężone i daje sygnał organizmowi, że jest dobry moment
ja w tym cyklu tak dałam na luz, że sama się sobie dziwię
serducha są,a le każde jedno jest z przyjemności a nie takie mechaniczne
kaarolaa, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:uda uda
wspierając się wchodzimy w dobry nastrój więc i ciało jest odprężone i daje sygnał organizmowi, że jest dobry moment
ja w tym cyklu tak dałam na luz, że sama się sobie dziwię
serducha są,a le każde jedno jest z przyjemności a nie takie mechaniczne
tylko nie za duzo bo w poniedziałek do lekarza musze isc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:aaaaaaaaaaaa dziewczyny zaczynam plamić, nie wiem co mam myśleć, co mam robić. Lecę po męża i albo na izbę albo jutro z rana jest mój lekarz...aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Oj do szpitala szybciutko!!Oby było wszystko dobrze!!
A ja czuję się tak dziwnie, niby jak na @ a niby jakoś tak inaczej,. ale to może nerwy mni zżerają.MalutkaEve lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️