Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:patrzac na Twoj tez jest narazie ok a te plamienie to mam nadziej, ze implantacyjne ja tez takie miałam 5 dni po owu i zakonczyło sie ciaza...
tylko, że ja mam owu źle wyznaczoną, bo wg mnie była 14 dc a plamienie, bp pewnie pęcherzyk pękł wczoraj kilka kropel na wkładce dziś niewiele więcej ze śluzemkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:jesteście kochane a ja tu drżę bo czuję się jak na @
masz książkowy wykres, na prawdę uważam, ze Ci się udało, zaraz jeszcze zerknę jakie miałaś wcześniejsze cykle jeżeli masz opublikowane
słuchaj, kupmela zaszła w ciąże i tez czuła się jak na @... nawet kiedy zrobiła test... a była to ciąża nieplanowana więc długo nie wiedziała, że w niej jest, bo bolał brzuch i w ogóle, organizm nim sie pokapuj, że jest fasola tez potrzebuje czasu
P.S i zgaga to też dobry znakWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 19:11
kaarolaa, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:bedziemy mamy jeszcze troche czasu do konca 2014... jak nie teraz to juz niedługo sie uda
uda uda wspierając się wchodzimy w dobry nastrój więc i ciało jest odprężone i daje sygnał organizmowi, że jest dobry moment ja w tym cyklu tak dałam na luz, że sama się sobie dziwię serducha są,a le każde jedno jest z przyjemności a nie takie mechanicznekaarolaa, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:uda uda wspierając się wchodzimy w dobry nastrój więc i ciało jest odprężone i daje sygnał organizmowi, że jest dobry moment ja w tym cyklu tak dałam na luz, że sama się sobie dziwię serducha są,a le każde jedno jest z przyjemności a nie takie mechaniczne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:aaaaaaaaaaaa dziewczyny zaczynam plamić, nie wiem co mam myśleć, co mam robić. Lecę po męża i albo na izbę albo jutro z rana jest mój lekarz...aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Oj do szpitala szybciutko!!Oby było wszystko dobrze!!
A ja czuję się tak dziwnie, niby jak na @ a niby jakoś tak inaczej,. ale to może nerwy mni zżerają.MalutkaEve lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️