Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:aaaa to nigdy nie wiadomo
Ehh..raczej wątpię.. musiałby to być cud .. poza tym tempka niska więc raczej wątpie.. -
Anutka wrote:emmm... a sikałaś na test ostatnio ???
Dziewczyny, jak to sobie nas czytam, to jednak nieźle jesteśmy skrzywione
Ktoś pisze, że zmęczony, a tu odpowiedź (i przyznam, że też od razu spojrzałam w której fazie cyklu jest Ania ) - czy robiła sikańca
kaarolaa, Ania_84, mała_mi, Anutka, Japoneczka z Porcelany, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
celia wrote:
gdyby nie zakaz serduszkowania to tez pewnie bym tak pomyślała
Skrzywienie zawodowych staraczekAnutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nie no chyba nie możliwe by było okres normalny był, a po no tylko dwa serduszka przed wizytą u lekarza - a niby by wychodziło że owulka była 2 dni temu - więc chyba nie ma co liczyć ..
okres okresem, a fasolka fasolkąAnia_84 lubi tę wiadomość
-
qrw.. chciałam zmienic awatara , ale cos mi bładzik wyskakuje , moze któraś zerknac na swojego czy tez sie cos dzieje .. czy to moja wina czy ovu cos pochrzaniło???aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Spróbuj za jakiś czas jeszcze raz ja też tak miałam i po pół godziny spróbowałam ponownie i wyszedł
MariaAntonina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycelia wrote:
nie skrzywione tylko CZUJNEAnutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Anutka aż taka optymistką chyba nie jestem
wiesz to tylko moje zdanie znam przypadki gdzie okres był przez 2 miesiące i to porządnie leciało, jakie było zaskoczenie gdy się okazało który to tydzieńAnia_84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:wiesz to tylko moje zdanie znam przypadki gdzie okres był przez 2 miesiące i to porządnie leciało, jakie było zaskoczenie gdy się okazało który to tydzień
oby u mnie tak nie było bo się strasznie w sobote schlałamAnia_84, MILA lubią tę wiadomość
-
Anutka każde zdanie się liczy I bardzo bym była happy jakby to była fasoleczka
Ale sikańca robiłam na dzień przed pierwszą tabl antybiotyku wyszedł negatywny , a poza tym z krwi też przed @ wyszedł negatyw .. dlatego nie biorę tego pod uwagę
-
Ania_84 wrote:Anutka każde zdanie się liczy I bardzo bym była happy jakby to była fasoleczka
Ale sikańca robiłam na dzień przed pierwszą tabl antybiotyku wyszedł negatywny , a poza tym z krwi też przed @ wyszedł negatyw .. dlatego nie biorę tego pod uwagę
a to chyba, że tak -
Anutka wrote:a to chyba, że tak
Ja teraz czekam na Twoje 3 wiruski przesłane na następny cyklAnutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:koleżanka się nie oszczędzała (nie wiedziała o ciąży) piła i popalała i niedługo zdrową córcię urodzi
to pewnie jakis % zdrowych ciaz mimo "niedbalstwa" matki sie zdarza. A co najsmutniejsze naczesciej w rodzinach w ktorych nie bardzo chca dzieci, kobieta o siebie nie dba zdarzaja sie takie przypadki.. a tu kobieta dmucha chucha na siebie.. i w ciaze zajsc nie moze..Andzia33 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Japoneczka z Porcelany wrote:to pewnie jakis % zdrowych ciaz mimo "niedbalstwa" matki sie zdarza. A co najsmutniejsze naczesciej w rodzinach w ktorych nie bardzo chca dzieci, kobieta o siebie nie dba zdarzaja sie takie przypadki.. a tu kobieta dmucha chucha na siebie.. i w ciaze zajsc nie moze..
to nie jest tak, że o siebie nie dbała ... tylko zachowywało się normalnie, jakieś wyjście do baru, okazjonalny papierosek... pewnie jak każda z nas od czasu, gdy wyszły 2 kreseczki, wszystko odstawiła od razu, nawet kawę -
Anutka wrote:to nie jest tak, że o siebie nie dbała ... tylko zachowywało się normalnie, jakieś wyjście do baru, okazjonalny papierosek... pewnie jak każda z nas od czasu, gdy wyszły 2 kreseczki, wszystko odstawiła od razu, nawet kawę
Ja tu absolutnie nie mowie o Twojej kolezance tu byla nieswiadomosc ze jest w ciazy.
ale jest pewnie jakis % zdrowych ciaz mimo takich sytuacji. Wyrzucilam smutki ze wlasnie czesciej kobiety swiadomie "truja sie", a dzieci na szczescie rodza sie zdrowe...26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹