Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:podzielę się jak będę miała czym... nie nastawiam się na nic, bo czuję się tak jak co miesiąc, a powinnam inaczej więc pewnie cykl na straty, cycochy bolą jak co cykl...
Póki @ nie ma jest szansaAnutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Ja tu absolutnie nie mowie o Twojej kolezance tu byla nieswiadomosc ze jest w ciazy.
ale jest pewnie jakis % zdrowych ciaz mimo takich sytuacji. Wyrzucilam smutki ze wlasnie czesciej kobiety swiadomie "truja sie", a dzieci na szczescie rodza sie zdrowe...
słyszałam ostatnio w sklepie jak babka (miała 5 dzieci, 6 w drodze) mówiła sklepowej, że "cipa jest od rodzenia a Państwo od płacenia"... no coment... -
nick nieaktualny
-
Jakies pewnie sa ) albo sie zaczytaly albo serduszkuja
kaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
mnie czytanie forum tak tutaj wciąga, że odkleić się nie mogę a wracając do tematu kobiet w ciąży z okresem to ostatnio mojego A siostra tak trafiła - oczywiście wpadką ja niby tylko dwa dni okresu miałam ale jakoś nie wierzę że to ciąża mogła by być bo tempkę mam niską
-
Fakt, wciagajace jest to forum i pamietniki26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
heloooooooooołłłł !!!!!!
wchodzę a tu tyle postów że normalnie ich nie dam rady wszystkich przeczytać
Ja też w robocie do zrzygania
Wiecie co, ciągle chce mi sie jeść !!!! ja per......
już nie wiem co mam ze sobą zrobić !!
tak myślałam ze w domu zrobię sobie jakieś batoniki z płatków owsianych żeby w robocie coś podgryzać bo sie nie da!
Znacie jakiś prosty i szybki przepis ????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 16:39
-
kierzynka wrote:mnie czytanie forum tak tutaj wciąga, że odkleić się nie mogę a wracając do tematu kobiet w ciąży z okresem to ostatnio mojego A siostra tak trafiła - oczywiście wpadką ja niby tylko dwa dni okresu miałam ale jakoś nie wierzę że to ciąża mogła by być bo tempkę mam niską
Wiecie co dziewczyny, im dłużej tu jestem, im więcej zagłębiam się w te wszystkie wykresy, temperatury, hormony, fazy, owulacje ... tym częściej zadaję sobie pytanie JAK W OGÓLE LUDZIE ZACHODZĄ???
Albo w drugą stronę, utwierdzam się w przekonaniu, że zajście, przebycie ciąży i urodzenie zdrowego dziecka, to jak trafienie milionów w totka
rewelka, Anutka, MalutkaEve, Andzia33, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Witam!
Jestem tu nowa. Staramy się z mężem o dziecko 3 miesiące ale to było bez obliczania, wyliczania i sprawdzania. Chyba przyszedł czas aby powoli zacząć bo inaczej jak widać nie idzie Kiedyś myślałam że w ciąży być to nie taka trudna sprawa a jednak jak się okazuje to nie taka prosta sprawa.
Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
balonik wrote:Witam!
Jestem tu nowa. Staramy się z mężem o dziecko 3 miesiące ale to było bez obliczania, wyliczania i sprawdzania. Chyba przyszedł czas aby powoli zacząć bo inaczej jak widać nie idzie Kiedyś myślałam że w ciąży być to nie taka trudna sprawa a jednak jak się okazuje to nie taka prosta sprawa.
WITAJ !!! -
balonik wrote:Muszę zacząć mierzyć sobie temperaturę. Termometr juz kupiłam ale najgorsze jest to że ciężko mi będzie mierzyć o tej samej godzinie. Ale chyba dam radę Teraz okres przeziębień to też obawiam się, że będzie to trochę przekłamane.
Dasz rade serdecznie witamy :**