Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Póki co to bede wam zaśmiecać wykresy i pierdniczyc o moich mdłościach. Pozniej zrobie zlot tych z brzuchami tych co urodziły i tych którym trzeba bedzie pomóc i naładować antenki i odbiorniki.. W lipcu 2014 mam wizyte na Cyprze .. Prawda Zenku..
Z toba Karolla na poligon..dogonimy te plemniki ..
Całej resztce kobietek zrobie Zlot Kaszpirowskiego. rece które leczą..kaarolaa, Anutka, MalutkaEve, mała_mi, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
MalutkaEve wrote:potrzebujesz przerzucic sie na inne fora, dla przyszłych Mam ale wpadaj do nas czasem powiedzieć co słychać
Jedyne forum co by mnie interesowało to dla zniewolonych i uzależnionych od sexu <> JAK walczyc z brakiem ??? Posuwania łózka do przodukaarolaa, Anutka, MalutkaEve, mała_mi, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:Póki co to bede wam zaśmiecać wykresy i pierdniczyc o moich mdłościach. Pozniej zrobie zlot tych z brzuchami tych co urodziły i tych którym trzeba bedzie pomóc i naładować antenki i odbiorniki.. W lipcu 2014 mam wizyte na Cyprze .. Prawda Zenku..
Z toba Karolla na poligon..dogonimy te plemniki ..
Całej resztce kobietek zrobie Zlot Kaszpirowskiego. rece które leczą.. -
MariaAntonina wrote:Dziekuje za odp.. pytam dlatego , ze nie wiem czy któraś z was nie jest urażona moja osobą i czy nie ma problemu z postrzeganiem mnie pozytywnie ???
hehe ta ciąża w głowie Ci pomieszała Ciebie negatywnie ??? jesteś mega pozytywna osobakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Witamy, witamy
dostałam płytkę z wesela kumpeli gdzie świadkowałam więc za jakiś czas was opuszczę i oddam się oglądaniu swoich pląsów na parkiecie :)a wczoraj poprosiła mężusia o bycie tatą chrzestnym, dla ich córci
pewnie i my ją kiedyś poprosimy... kiedyś...
ale jak skończę to będęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 10:25
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Anutka gdzie byłaś jak cie nie było.. widzisz styki mie sie przepalają od tych wymiotów.. hormony buzją .. rycze na Smerfach śmieje sie jak leca Kwiaty czy Ptaki ??? ciernistych Krzewow...co wtf wg jest ..
kaarolaa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny
-
MariaAntonina wrote:Anutka gdzie byłaś jak cie nie było.. widzisz styki mie sie przepalają od tych wymiotów.. hormony buzją .. rycze na Smerfach śmieje sie jak leca Kwiaty czy Ptaki ??? ciernistych Krzewow...co wtf wg jest ..
spędzałam czas z mężusiem weekendy należą do nas i wtedy tylko uzupełniam wykres i znikam, ale od pn do pt jestem tylko dla WAS
ehh... te ciążowe dolegliwości zamienię się na siedzenie d**ą w domu z dopłataWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 10:28
kaarolaa, MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:oo Anutka, juz zaczęłam się o Ciebie martwić
jestem jestem... czasem dobrze jest sobie zrobić 2 dni laby od owu... człowiek nie myśli o wykresach i jajeczkowanie... ale... zawsze jest ale... zaczyna mi brakować rozmów z Wami i WRACAM jak bumerangcelia, MalutkaEve, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co ja bym bez was zrobiła... Dzisiaj pogrzeb, trzymam się w jednej kupie dzięki wam i dla moich dziewczynek. Inaczej by mnie zamknęli juz po tym tygodniu pełnym złych przeżyć.
Anutka, dobrze ze jesteś :* MariaAntonina twoje posty mnie rozwalają a jeszcze nie zauważyłam zebys była nie mila. Ale w sumie to jeszcze mi się ciebie nie udało zdenerwować....Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny