Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki mam pytanko
Już dowiedziałam się od lekarza ze spokojnie mogę zażywać olej z wiesiołka, siemie , niepokalanka i omege.
Moje pytanie jest następujące.. które najlepiej brać w jakich fazach i czy je łaczyć ..
I które na co dokładnie działaja -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dziewczynki mam pytanko
Już dowiedziałam się od lekarza ze spokojnie mogę zażywać olej z wiesiołka, siemie , niepokalanka i omege.
Moje pytanie jest następujące.. które najlepiej brać w jakich fazach i czy je łaczyć ..
I które na co dokładnie działaja -
Andzia33 wrote:!!
Matylda masz juz prawie połowę ciąży ,kiedy to zleciało?
Dasz radę wierze w Ciebie.A po porodzie uciekasz z Pl?
.
Sama nie mogę uwierzyć, że to połowa ciąży, po moich przejściach nie marzyłam nawet o tym etapie. Życie potrafi być piękne i nas zaskakiwać
Ja z PL jeszcze przed porodem bym uciekła , ale jak muszę tu być, to głową muru nie przebiję. Mój mąż, twierdzi, że mimo, że to zimny kraj, to mógłby nawet tutaj żyć, chociaż mieszka tu dopiero 2 miesiące, w tym 5 razy już służbowo wyjeżdżał On sobie wszędzie potrafi miejsce znaleźć i wszędzie gdzie są ludzie, to się dobrze czuje :-)Martwimy się tylko opieką zdrowotną w PL, bo chcieliśmy mieć poród w prywatnym szpitalu, ale niestety mojego przypadku prywatne kliniki nie chcą się podjąć, a publicznych szpitali boję się jak ognia, ale dopóki wszystko udaje się załatwić przez naszego lekarza, to wierzę, że będzie dobrze.
Także plan mam taki, że jak się dzidziuś urodzi, będziemy w Polsce tyle ile będzie trzeba i wracamy do domu.
Andzia33 lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
mała_mi wrote:Arka to ja się zgłaszam do spółki i razem ta knajpe otwórzmy, co?
Jasne! Nazwiemy ją "Fasolka" i będziemy podawać dania mające pozytywny wpływ na płodność zarówno kobiet jak i mężczyzn i rozwój dzieciaczka w brzuszku A raz na miesiąc będziemy zapraszać specjalistów od planowania rodziny, lekarzy i położone na spotkania przy lampce wina na dobre endo ALE WYMYŚLIŁAM!Andzia33, Ania_84, Matylda36 lubią tę wiadomość
-
A mam jeszcze pytanko ..
Widzę u sporej ilości dziewczyn że biorą nie raz aspirynę lub syrop ... o co w tym chodziAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Z tego co się orientuję to aspiryna rozrzedza krew. Nawet stosuje się małe, terapeutyczne dawki w przeciwdziałaniu różnych chorób związanych z układem krążenia. A przy staraniach to chyba chodzi o leprze ukrwienie macicy i łatwiejsze zagnieżdżenie. Ale pewnie wujek google lepiej odpowie na twoje pytanie
Ania_84, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Adka jeeeah! Nareszcie jakiś pomysł na życie mi podsunelas
To gdzie? Bo juz zaczęłam pisać biznes plan
Mój M stoi i patrzy na mnie podejrzliwie bo siedzę i się chichram do telefonu...adk_1989 lubi tę wiadomość
-
Kurde zaczynam się martwić tymi mini plamieniami... ;/ już drugi dzień z rzędu ....a nigdy czegoś takiego nie obserwowałam ..
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:Anka, a nie zagnieżdża się co?
Raczej wątpie ostatnie było około 4-5 dni przed owulka.. (jeśli odbyła sie w ten dzień co wyznacza owu)
Plmienia nie są duże wczoraj tylko raz w śluzie było kilka kropek ale takich małych , a dzis koło 13 tylko też na papierze była jedna kropka...
nic jak się nic nie zmieni do wtorku to pójde do ginka .. bo wtedy przyjmuje..Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Raczej wątpie ostatnie było około 4-5 dni przed owulka.. (jeśli odbyła sie w ten dzień co wyznacza owu)
Plmienia nie są duże wczoraj tylko raz w śluzie było kilka kropek ale takich małych , a dzis koło 13 tylko też na papierze była jedna kropka...
nic jak się nic nie zmieni do wtorku to pójde do ginka .. bo wtedy przyjmuje..
a skąd pewność że owulka była wtedy, co zaznaczył OF.
ja tam widze płodny sluz już wcześniej
nie chcę Cię nakręcać, po prostu po łikendzie podejdź do ginaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny