Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki mam pytanko
Już dowiedziałam się od lekarza ze spokojnie mogę zażywać olej z wiesiołka, siemie , niepokalanka i omege.
Moje pytanie jest następujące.. które najlepiej brać w jakich fazach i czy je łaczyć ..
I które na co dokładnie działaja -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dziewczynki mam pytanko
Już dowiedziałam się od lekarza ze spokojnie mogę zażywać olej z wiesiołka, siemie , niepokalanka i omege.
Moje pytanie jest następujące.. które najlepiej brać w jakich fazach i czy je łaczyć ..
I które na co dokładnie działaja -
Andzia33 wrote:!!
Matylda masz juz prawie połowę ciąży ,kiedy to zleciało?
Dasz radę wierze w Ciebie.A po porodzie uciekasz z Pl?
.
Sama nie mogę uwierzyć, że to połowa ciąży, po moich przejściach nie marzyłam nawet o tym etapie. Życie potrafi być piękne i nas zaskakiwać
Ja z PL jeszcze przed porodem bym uciekła, ale jak muszę tu być, to głową muru nie przebiję. Mój mąż, twierdzi, że mimo, że to zimny kraj, to mógłby nawet tutaj żyć, chociaż mieszka tu dopiero 2 miesiące, w tym 5 razy już służbowo wyjeżdżał
On sobie wszędzie potrafi miejsce znaleźć i wszędzie gdzie są ludzie, to się dobrze czuje :-)Martwimy się tylko opieką zdrowotną w PL, bo chcieliśmy mieć poród w prywatnym szpitalu, ale niestety mojego przypadku prywatne kliniki nie chcą się podjąć, a publicznych szpitali boję się jak ognia, ale dopóki wszystko udaje się załatwić przez naszego lekarza, to wierzę, że będzie dobrze.
Także plan mam taki, że jak się dzidziuś urodzi, będziemy w Polsce tyle ile będzie trzeba i wracamy do domu.
Andzia33 lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
mała_mi wrote:Arka to ja się zgłaszam do spółki i razem ta knajpe otwórzmy, co?
Jasne! Nazwiemy ją "Fasolka" i będziemy podawać dania mające pozytywny wpływ na płodność zarówno kobiet jak i mężczyzn i rozwój dzieciaczka w brzuszkuA raz na miesiąc będziemy zapraszać specjalistów od planowania rodziny, lekarzy i położone na spotkania przy lampce wina na dobre endo
ALE WYMYŚLIŁAM!
Andzia33, Ania_84, Matylda36 lubią tę wiadomość
-
A mam jeszcze pytanko ..
Widzę u sporej ilości dziewczyn że biorą nie raz aspirynę lub syrop ... o co w tym chodziAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Z tego co się orientuję to aspiryna rozrzedza krew. Nawet stosuje się małe, terapeutyczne dawki w przeciwdziałaniu różnych chorób związanych z układem krążenia. A przy staraniach to chyba chodzi o leprze ukrwienie macicy i łatwiejsze zagnieżdżenie. Ale pewnie wujek google lepiej odpowie na twoje pytanie
Ania_84, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Adka jeeeah! Nareszcie jakiś pomysł na życie mi podsunelas
To gdzie? Bo juz zaczęłam pisać biznes plan
Mój M stoi i patrzy na mnie podejrzliwie bo siedzę i się chichram do telefonu...adk_1989 lubi tę wiadomość
-
Kurde zaczynam się martwić tymi mini plamieniami... ;/ już drugi dzień z rzędu ....a nigdy czegoś takiego nie obserwowałam ..
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:Anka, a nie zagnieżdża się co?
Raczej wątpie ostatniebyło około 4-5 dni przed owulka.. (jeśli odbyła sie w ten dzień co wyznacza owu)
Plmienia nie są duże wczoraj tylko raz w śluzie było kilka kropek ale takich małych , a dzis koło 13 tylko też na papierze była jedna kropka...
nic jak się nic nie zmieni do wtorku to pójde do ginka .. bo wtedy przyjmuje..Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Raczej wątpie ostatnie
było około 4-5 dni przed owulka.. (jeśli odbyła sie w ten dzień co wyznacza owu)
Plmienia nie są duże wczoraj tylko raz w śluzie było kilka kropek ale takich małych , a dzis koło 13 tylko też na papierze była jedna kropka...
nic jak się nic nie zmieni do wtorku to pójde do ginka .. bo wtedy przyjmuje..
a skąd pewność że owulka była wtedy, co zaznaczył OF.
ja tam widze płodny sluz już wcześniej
nie chcę Cię nakręcać, po prostu po łikendzie podejdź do ginaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny