Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie w związku z tym, że cierpliwość nie jest moją mocną stroną sama tam zadzwoniłam. I pani powiedziała mi że wyników jeszcze nie ma. Mam dzwonić w czwartek o ile wcześniej nie zadzwoni położna z wynikami. Właśnie teraz wiem, że coś tam jednak wyjdzie..;/ Jak tak długo mam czekać..
-
może poprostu labo ma dużo zleceń, spokojnie.
-
Witam Mam pewien problem. Staramy się z mężem od roku ( bez mierzenia temperatury, leków) i nic nie wychodzi... Zaczełam od zeszłego cyklu obserwować się... do czego dążę... myślałam, ze teraz się udało, ale niestety nie. Wczoraj dostałam @ a cykl trwał 35 dni. Czym mogę sobie pomóc, by zajść w ciąże ? Jakieś leki, zioła ? Co jakiś czas pojawiają się mi torbiele czynnościowe w wieku 17 lat ( 4 lata temu) miałam operację na taką torbiel bo była duża. Ostatnią torbiel miałam na przełomie maja/czerwca tego roku. Chcę jeszcze wspomóc się naturalnie... z góry dziękuję
moje 4 ostatnie cykle wygladały tak :
18 lipiec @ - 27 dni
18 sierpień @ - 28 dn
15 wrzesień @ -35 dni
20 październik @Czekając na szczęście... -
Maka wrote:No właśnie w związku z tym, że cierpliwość nie jest moją mocną stroną sama tam zadzwoniłam. I pani powiedziała mi że wyników jeszcze nie ma. Mam dzwonić w czwartek o ile wcześniej nie zadzwoni położna z wynikami. Właśnie teraz wiem, że coś tam jednak wyjdzie..;/ Jak tak długo mam czekać..
Maka.spokojnie musisz cierpliwie czekac....Ja tez juz drugi tydzien czekam.na meza wyniki mam nadzieje ze juz dzis beda...u niego wyszedł Proteus....A jezeli twoich wynikow jeszcze nie ma moze byc tak ze maja w cholere roboty albo moze wyszla jakas bakteria(nawet najzwyklejsza ktora wyczuwa dobre warunki w pochwie)musieli ja wychodowac a teraz pewnie antybiigram....Nie martw sie wiem ze czekanie najgorsze ale trzymam kciuki mocno!! -
naturalnie?
magnez, siemie lniane / olej wiesiołka, cynk, żelazo, kwas foliowy, wit. E, wit. B, sa tez mieszanki ziołowe ale nie znam sie na tym więc nie piszę Ania1986 ma ciekawe porady w swoim pamiętniku poszukaj jej -
Kejtuś91 wrote:Witam Mam pewien problem. Staramy się z mężem od roku ( bez mierzenia temperatury, leków) i nic nie wychodzi... Zaczełam od zeszłego cyklu obserwować się... do czego dążę... myślałam, ze teraz się udało, ale niestety nie. Wczoraj dostałam @ a cykl trwał 35 dni. Czym mogę sobie pomóc, by zajść w ciąże ? Jakieś leki, zioła ? Co jakiś czas pojawiają się mi torbiele czynnościowe w wieku 17 lat ( 4 lata temu) miałam operację na taką torbiel bo była duża. Ostatnią torbiel miałam na przełomie maja/czerwca tego roku. Chcę jeszcze wspomóc się naturalnie... z góry dziękuję
moje 4 ostatnie cykle wygladały tak :
18 lipiec @ - 27 dni
18 sierpień @ - 28 dn
15 wrzesień @ -35 dni
20 październik @
No są troszkę nieregularne. Ale myślę, że najgorzej nie jest. A próbowałaś zioła o. sroki mieszanka nr 3??
-
ilonek wrote:Maka.spokojnie musisz cierpliwie czekac....Ja tez juz drugi tydzien czekam.na meza wyniki mam nadzieje ze juz dzis beda...u niego wyszedł Proteus....A jezeli twoich wynikow jeszcze nie ma moze byc tak ze maja w cholere roboty albo moze wyszla jakas bakteria(nawet najzwyklejsza ktora wyczuwa dobre warunki w pochwie)musieli ja wychodowac a teraz pewnie antybiigram....Nie martw sie wiem ze czekanie najgorsze ale trzymam kciuki mocno!!
Tak ale boję się, że to paciorkowiec- tak jak u męża. Wyleczyć ponoć to cholerstwo trudno.. A my chcemy podchodzić do inseminacji w najbliższym czasie. -
Maka wrote:Tak ale boję się, że to paciorkowiec- tak jak u męża. Wyleczyć ponoć to cholerstwo trudno.. A my chcemy podchodzić do inseminacji w najbliższym czasie.
Maka ja jestem z.mezem po antybiotykoterapi u niego byl Proteus i jeszcze jakas jedna bakteria....Gdy moj gin zobaczyl od razu dal nam dwom antybiotyk mi nie robil posiewu gdyz powiedzial ze jezeli wspolzyjemy to naturalne ze ja takze to mam....Tylko nie wiadomo kto kogo zarazil...Moj maz po 15stej odbiera swoje wyniki jestem.ciekawa wyniku jak z ruchliwoscia plemnikow itd...:-(Grunt to pozytywne myslenieanka8820 lubi tę wiadomość
-
anka8820 wrote:moje cykle oprócz ostatniego ( 60 dniowym) są regularne 32 dniowe a mimo to nie mogę zajść w ciążę
-
MariaAntonina wrote:
Anulka jak tam z castangusem????
plamienie znów się pojawiło... teraz walczę z testami owu
test owu jeszcze bledszy niż wczoraj - druga kreska, a przecież powinno być odwrotnie, bo zbliżam się do owu a nie oddalam doszło plamienie i załamanie tempki nie powiem jak dużeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 18:34
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka z może to plamienie owulacyjne - widzę że tempka spadła
Mi w tamtym cyklu tez testy nie wykazały pozytywu
miałam tylko ciemniejsza kreske bądz słabsza
Ktoś mi napisał że może poziom LH nie był tak wysoki że test wyszedl pozytywny .. i faktycznie owu po takiej bardziej wyraznej kresce- na drugi dzien prawie nie bylo widac zaznaczyło mi owuAnutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Anutka z może to plamienie owulacyjne - widzę że tempka spadła
Mi w tamtym cyklu tez testy nie wykazały pozytywu
miałam tylko ciemniejsza kreske bądz słabsza
Ktoś mi napisał że może poziom LH nie był tak wysoki że test wyszedl pozytywny .. i faktycznie owu po takiej bardziej wyraznej kresce- na drugi dzien prawie nie bylo widac zaznaczyło mi owu
hmmmm nie wiem co o tym myśleć, co prawda było, ale te testu owu... jak zakończę ich robienie na ten cykl to opublikują focie i będziemy robić teleturniej kiedy owu było -
Oki ja dziś zaczynam bo jakos dziiwnie mnie jajnikos boli ...
I wzrosł mi apetyt na sexioraAnutka, nezumi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
coś koło 15dc powinna się pojawic ..choc troche krucho ze śluzem... niby po wiesiłku miało byc lepiej a wydaje mi sie ze jest gorzej ..
Anutka lubi tę wiadomość
-
no nic zobaczymy jak sie to potoczy ..
dzis miałam lekkiego dolka.. araczej ranek bo pozniej mi przeszlo i mam sporo energii:DAnutka lubi tę wiadomość