Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Ktoś rozdaję wiruski? To i ja poproszę Niestety tempka dzisiaj poniżej linii podstawowej @ do tej pory jeszcze nie przyszła ale już chyba nie będę sobie więcej robić nadziei w tym cyklu. Czas zacząć następny
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Hej dziewczyny! Ktoś rozdaję wiruski? To i ja poproszę Niestety tempka dzisiaj poniżej linii podstawowej @ do tej pory jeszcze nie przyszła ale już chyba nie będę sobie więcej robić nadziei w tym cyklu. Czas zacząć następny
co z tym Twoim cyklem? czemu taki długi? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:U mnie też pełne słońce, nawet mnie drażni bo mam dzisiaj ochotę na "dzień smutasa" Czemu mój cykl taki długi? On nie jest długi, jak na mnie to jest przeciętny A nawet mogłabym powiedzieć, że jedne z krótszych.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u nas słoneczko że aż miło. w pracy w sumie mam wyjeb*ane, papiery rozłożone i udaje że pracuje.
Maka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobrze, ze moja praca jest spokojna chociaz nie wiem czy mozna nazwac to praca. Niania to praca czy raczej zajecie? stresow brak, no moze tylko jak Marcelinka jest chora lub zeby jej ida to mam wiekszego stresa bo ciagle placze lub marudzi... a tak jest ok i nie narzekam
Andzia33 lubi tę wiadomość