Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
anka8820 wrote:dlaczego tak jest na przekór? że gdy się pragnie dziecka to nie ma? ja mam dzis 9 dzień cyklu-nie wiem czy już się starać? śluz rozciągliwy,ból prawego jajnika i podbrzusza. nawet plecy bolą
dziś mąż mi powiedział, że jakby wiedział, ze będą takie problemy z poczęciem dziecka to by tej decyzji nie odwlekałanka8820, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej kochane ja mam brata ktory jest 15 lat mlodszy ode mnie i ma dopiero 8 latek. taki maluch sie trafił na osłode na koniec bo reszta rodzenstwa juz pełnoletnia, z czego ja najstarsza a wszystkich nas 6 jest
teraz niewyobrazam sobie, zeby go nie byłoAnutka, anka8820, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:dziś mąż mi powiedział, że jakby wiedział, ze będą takie problemy z poczęciem dziecka to by tej decyzji nie odwlekał
no my też tak czekamy...najpierw mówiłam,że muszę znaleźć pracę,mieszkanie. a teraz mam pracę,kupiliśmy mieszkanie a nadal się zastanawiamy... ale teraz już chcemyAnutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:hej kochane ja mam brata ktory jest 15 lat mlodszy ode mnie i ma dopiero 8 latek. taki maluch sie trafił na osłode na koniec bo reszta rodzenstwa juz pełnoletnia, z czego ja najstarsza a wszystkich nas 6 jest
teraz niewyobrazam sobie, zeby go nie było
czas na Ciebie w powiększaniu własnej rodzinyAndzia33 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:hej kochane ja mam brata ktory jest 15 lat mlodszy ode mnie i ma dopiero 8 latek. taki maluch sie trafił na osłode na koniec bo reszta rodzenstwa juz pełnoletnia, z czego ja najstarsza a wszystkich nas 6 jest
teraz niewyobrazam sobie, zeby go nie było
u mnie nas jest 3 ale u męża jest ich 5 każdy już podwójnie i z dzieciaczkami i fajnie tak... a moja córka samaAnutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anka8820 wrote:u mnie nas jest 3 ale u męża jest ich 5 każdy już podwójnie i z dzieciaczkami i fajnie tak... a moja córka sama
ciesz się, że masz chociaż jedno dziecko, jest tu wiele dziewczyn które nie mogą począć nawet jednego ...anka8820, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:czas na Ciebie w powiększaniu własnej rodziny
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:ciesz się, że masz chociaż jedno dziecko, jest tu wiele dziewczyn które nie mogą począć nawet jednego ...
cieszę się bardzo ale wiesz jedno dziecko jest takie samotne no i inaczej wychowuje sie wśród dorosłychAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanka8820 wrote:u mnie nas jest 3 ale u męża jest ich 5 każdy już podwójnie i z dzieciaczkami i fajnie tak... a moja córka sama
Anutka, anka8820 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:u meza jest 5, 2 najstarsze siostry juz maja po parce... teraz on jest w kolejce jako nastepny zeby miec dziecko, no ale niestety 2,5 roku rozczarowan za nami
wiem coś o tym bo u męża jest ich 5 a już teście maja 10-tego wnuka w drodze...a najgorsze te pytania-kiedy wy?Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanka8820 wrote:cieszę się bardzo ale wiesz jedno dziecko jest takie samotne no i inaczej wychowuje sie wśród dorosłych
Anutka, anka8820 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanka8820 wrote:wiem coś o tym bo u męża jest ich 5 a już teście maja 10-tego wnuka w drodze...a najgorsze te pytania-kiedy wy?