Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskoro czujesz bol i masz sluz rozciagliwy to byc moze na dniach bedzie owulka. ja na twoim miejscu bum juz probowała, bo mozesz przegapic moment... tylko ta tempka taka wysoka, dziwne...ja dzisiaj mam 18dc i tempka ledwo 36,5...a powinna byc duzo wyzsza... działaj kochana
Anutka, anka8820 lubią tę wiadomość
-
anka8820 wrote:moja córka ma już 7 lat i myślę że to odpowiedni czas
a mam już się starać?mam 9 dzień cykluAnutka, Ania_84, anka8820 lubią tę wiadomość
-
Czekam na mojego M , kolacyjka naszykowana nawet świeczuszki Nam fundnełam winko jest ..
nezumi, Anutka, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no no Ania będize dziś miło u Was
Anutka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nezumi wrote:no no Ania będize dziś miło u Was
Dziś ma byc przynjamneij przyjemnieAnutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:i na pogodzenie razy 2
Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość
-
nezumi wrote:razy 2 : jeden jeszcze w przedpokoju :p
W przedpokoju może byc niebezpiecznie jeszcze kocica nam wbije pazury w tyleczkiAnutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:W przedpokoju może byc niebezpiecznie jeszcze kocica nam wbije pazury w tyleczki
Anutka lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:skoro czujesz bol i masz sluz rozciagliwy to byc moze na dniach bedzie owulka. ja na twoim miejscu bum juz probowała, bo mozesz przegapic moment... tylko ta tempka taka wysoka, dziwne...ja dzisiaj mam 18dc i tempka ledwo 36,5...a powinna byc duzo wyzsza... działaj kochana
no zawsze miałam niższą tempke ale od kiedy biore ten femifertil to tak mam :)niby poprawia płodnośćAnutka lubi tę wiadomość
-
Teee..mamy full wypas w przedpokoju - ostatnio wstawilismy tam taka ławe obita materiałem - mięciutka ..
nezumi, Anutka lubią tę wiadomość
-
to jak już zjecie te kluseczki to na stole kurcze mam chcice. cały czas tylko o rypańsku myśle :p
Anutka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
no to mnie uspokoiłaś bo przez chwile pomyślałam że coś nie tak ze mną. zjadłabym taką dobrą kolację... ale szczerze nie chce mi się nic robić ;/