Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maka wrote:Haha Nezumi zaś odliczasz ? Ja tez I też udaje... Boje się nawet patrzeć na zegarek... Bo te minuty się ciągną kurewnie..
-
ej no co! kawa się sama nie zrobi! ovu nie przeczyta! a pasjans nie ułoży!
Maka, Andzia33, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nezumi wrote:ej no co! kawa się sama nie zrobi! ovu nie przeczyta! a pasjans nie ułoży!
Hahaha Tak, tak... a buty się same na allegro nie zamówią.
PS: Będę musiała zagadać do szefa o zwiększenie szybkości neta bo mi ovufriend szaleje... :p - nie można pracować przecież na takim dziadostwie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 11:05
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Maka jakie buty zamawiasz?
-
fajnie. ja mam bana na kupownie butów do końca roku :p a kurteczkę już kupiłam. przezornie - nie obcisłą!
-
paszczakin wrote:heh, ja mam pol strychu ciuchow z dawnych grubych czasow "bo sie w ciazy przydadza"..
calkiem dobre ciuch sie marnuja..
przyjdzie czas że się przydadzą prostuję - kurtka nie jest za duża po prostu jej fason jest obszerny, nie obcisły
paszczakin a ty trzymasz sowje stare ciuchy?
ja tez mam cały strych ciuszków dizecięcyh, wózków itp. dostałam po rodzeństwie (najmłoldsza moja siostrzyczka ma 20 miesięcy )Andzia33 lubi tę wiadomość
-
A ja nadal kupując nowe łachy pytam siebie - będzie ci to potrzebne? Toć będziesz w ciązy niedlugo Ale potem idę do kasy z myślą że jakby nawet to tylko na 9 miesięcy a potem wracam do formy! Ciekawe, ciekawe... Choć przyznam wam szczerze, że jestem takiej budowy ciala co ciężko tyje (co też oznacza że mam choojowe kształty) i nadal wchodze w sukienke ze stodniowki! a bylo to lat 13 temu
-
no ja tyle szybko więc w mojej szafie jest zestaw ubrań od 38 do 44 :p
-
Ja też baardzo ciężko tyje... Teraz ważę 52 kg i jestem przeszczęśliwa.. bo w 2 lata udało mi się 8 kg przytyć Zawsze byłam mega chudzielcem- choć zjeść potrafię naprawdę dużo. Zawsze wszyscy się dziwili gdzie mi się to mieści. Teraz nawet nabrałam kształtów
-
Hej moje dziewczęta....a ja wlasnie wrocilam od mojego ginekologa laparoskopia przesunieta na styczen....teraz stymulacja dostalam clostilbegyt duphaston i pregnyl rozpisal mi co i kiedy wziac...zobaczymy jakie beda efe
-
no różnica 23 lata mogłaby byc moja.... zresztą brat różnica 20 lat też bym go przygarnęła. słodziaki moje niestety są daleko bo rodzice wyjechali za granicę. i zabrali całą czeladkę ( mam pięcioro rodzeństwa jestem dumna!)