Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
adk - ja bym nic nie brała bez konsultacji z lekarzem! to bardzo ryzykowne i możesz sobie narobic 'kipiszu'.
-
adk_1989 wrote:Witam wszystkich Co słychać w nowym tygodniu? U mnie kiepsko... Okresu nadal brak, test negatywny. I tu się zwracam do z prośba o radę. Mam w domu duphaston, został mi po okresie w którym brałam go co miesiąc przez jakiś parę miesięcy żeby wywołać okres i się zastanawiam czy nie wziąć teraz przez 10 dni po 2 tabletki bo mam już kompletnie dość tego cyklu. Myślicie, że to dobry pomysł? Generalnie moja wątpliwość rodzi się tylko z tego, że ponownie pojawił się śluz płodny, szyjka jest wysoko i otwarta i zastanawiam się czy może nie będzie tak, że owulacja dopiero przede mną. A jeśli tak faktycznie by było to czy duphaston jej nie wstrzyma... Zastanawiam się czy sobie większego kipiszu nie narobię. Może ktoś będzie w stanie mi coś doradzi. Takie z was doświadczone kobiety:P
Ja bym radziła przejść się do lekarza. Co kobieta to inny przypadek... Więc myślę, że doświadczenia żadna takiego nie ma. A najważniejsze żeby sobie pomóc a nie zaszkodzić. -
Zgodze się z dziewczynami
A ja wreszcie sie wyluzowałam.. coprawda nici wczoraj z serduszek było bo przypomnielismy sobie ze M ma mieć badania - a lekarz kazał dzień przed nie współzyc.. brrr,, ale jakoś mi nie zal tak bardzo ..bo przynajmneij sobie sporo wyjasnilismy na spokojnie i wreszcie obydwoje wiemy o co nam chodzi -
A ja kończę starania.Mam dośc ciągłych kłótni i tego stresu.M po 2 latach starań chyba się wypalił i nie chce drugiego dziecka.A ja nie mam nic do gadania-niestety sama sobie go nie zrobię.
Trzymam za Was kciuki i zobaczymy ,może jakimś cudem teraz zajdę a jak nie to może kiedyś.Ania_84 lubi tę wiadomość
Andzia33 -
Ehhh ...znam ten ból tylko u nas to bedzie pierwsze maleństwo - ale moze wreszcie zaskoczymy - na dzien dzisiejszy - wazniejsze jest dla mnie nasze relacje - bo to fundament zwiazku , a później rodziny
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymy na szczescie nie mamy zadnych problemow z powodu starania sie o dziecko. moj Piotrus jest bardzo cierpliwy, wyrozumiały, kochany i nigdy nie miał do mnie pretensji o to ze staramy sie na siłe... on jeszcze bardziej mnie namawia, kiedy ja nie mam juz siły on mnie podtrzymuje na duchu i karze walczyc dalej, nie poddawac sie...a kiedy ja placze, on płacze ze mna...bo wiem, ze tez bardzo chce tego dziecka
-
Andzia33 wrote:Dziewczyny ja jestem już 12 lat po ślubie i nie wiem czy to już nie za długo.Poprostu teraz mam wszystkiego dośc.
Jak to za długo? A na dobre i na złe, w szczęściu i nieszczęściu? Może teraz jesteście zmęczeni staraniami, odpocznijcie. Zrelaksujcie, spróbujcie cieszyć się chwilami spędzony razem, we dwoje i z waszą pociechą. Będzie dobrzeAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyki
Ja własnie pije kawke i rozkminiam co z ta moją owulka.. nigdy takich numerów z tempka nie miałam...
Dziś tempka zmierzona z pierwszym razem 36,4 o 6:14 - wtedy sie obudziłam o 7 (ciagle lezac ) 36,3 wiec mówie sprawdze jeszcze raz a tam 35,9 - WTF no to odczekałam 5 min i 36,4 - zaznaczam zeby ignorował bo zgupłam ( zawsze mierze o 7
anka8820, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Też tak miałam kiedyś, ale po zmianie baterii w termometrze w moim wypadku problem się rozwiązał.
Teraz jeśli pomiary są różne, to temperatura idzie do góry, co jest chyba normalne.anka8820, Ania_84 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
ehh teraz mam rozkminke bo małż wraca dopeiro koło 20 wiec jesli dzis była owulka - bo miałam taki typowy bol ostry lewego jajnika to chyba juz bedzie pozamiatane.. teraz jestem na siebie zla ze usnelam wczoraj ... ae bylam tak padnieta ze masakra .. ;/
-
Ania_84 wrote:ehh teraz mam rozkminke bo małż wraca dopeiro koło 20 wiec jesli dzis była owulka - bo miałam taki typowy bol ostry lewego jajnika to chyba juz bedzie pozamiatane.. teraz jestem na siebie zla ze usnelam wczoraj ... ae bylam tak padnieta ze masakra .. ;/
Ania_84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anka8820 wrote:hej moja tempka też jest dziwna. wczoraj robiłam test owulacyjny- pierwszy raz wiec nie mam doświadczenia. wyszły mi dwie kreski a ta testowa lekko słabsza to co to oznacza?
zobacz co dzis wyjdzie jak wyjdzie ciemniejsza to naczy ze jestes przed jak jasniejsza mozliwe ze jus po -
anka8820 wrote:ja teraz będę chodzić na nocki więc też ciężko z seksem-chyba że w dzień
my zaspalismy dzis bo tez bysmy pewnie sobie poserduszkowali bo nawet jak juz sie zegnalismy to i on i ja stwierdzilismy ze szkoda ze tak pozno bo bysmy podzialali tak dla czystej przyjemnosci .. ale cóz miał 20 min do pracy ;/
Ja tam lubie w dzien heheh a juz z rana to mmm.. zawsze mam pózniej dobry humorWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 09:05
-
Ania_84 wrote:No nic.. trudno ..jak nie w tym to moze w nastepnym sie uda u nas jesli chodzi o mnei - tyle ze w nastepnym cyklu chyba odpuszcze mierzenie tempki .. b mąz stwierdził ze staje sie wtedy bardziej zestresowana a to wcale lepiej na nas nie wpływa
my zaspalismy dzis bo tez bysmy pewnie sobie poserduszkowali bo nawet jak juz sie zegnalismy to i on i ja stwierdzilismy ze szkoda ze tak pozno bo bysmy podzialali tak dla czystej przyjemnosci .. ale cóz miał 20 min do pracy ;/
Ja tam lubie w dzien heheh a juz z rana to mmm.. zawsze mam pózniej dobry humor
tak to jest człowiek jest niecierpliwy...jeszcze tak jak u mnie dzis szwagierka rodzi-to jakiś taki smutek-kiedy my?Ania_84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anka8820 wrote:tak to jest człowiek jest niecierpliwy...jeszcze tak jak u mnie dzis szwagierka rodzi-to jakiś taki smutek-kiedy my?
-
Mam nadzieje ze i nam w koncu sie urodzą
Ale póki co to jestem obrażona na moją owulke.. bo mnie robi w bambukoAndzia33 lubi tę wiadomość