Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam piękne Panie w niedzielny wieczór Bardzo proszę trzymać za mnie kciuki jutro rano... Będę testować po raz ostatni. Jak już teraz nic nie pokaże to już nic z tego w tym cyklu moim zdaniem. A odezwała się we mnie jakaś taka dziwna nadzieja pomimo tego spadku temperatury więc się bardzo denerwuje tym razem... W końcu nie spadła poniżej linii podstawowej...
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Witam piękne Panie w niedzielny wieczór Bardzo proszę trzymać za mnie kciuki jutro rano... Będę testować po raz ostatni. Jak już teraz nic nie pokaże to już nic z tego w tym cyklu moim zdaniem. A odezwała się we mnie jakaś taka dziwna nadzieja pomimo tego spadku temperatury więc się bardzo denerwuje tym razem... W końcu nie spadła poniżej linii podstawowej...
aaaa, znalazła się zguba -
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Tęskniłaś? :> Próbowałam się relaksować w ten weekend i nie myśleć o tych wszystkich sprawach... W związku z tym musiałam sobie trochę od forum odpocząć.
mam focha strzelić?
mnie tu @ nawiedziła, 3 dni opóźnienia miała, wszystkie myślały ze w ciąży jestem, ale jestem, nie odeszłam choć wykresu nie prowadzę chyba za dużo stresu... -
Witam wszystkich Co słychać w nowym tygodniu? U mnie kiepsko... Okresu nadal brak, test negatywny. I tu się zwracam do z prośba o radę. Mam w domu duphaston, został mi po okresie w którym brałam go co miesiąc przez jakiś parę miesięcy żeby wywołać okres i się zastanawiam czy nie wziąć teraz przez 10 dni po 2 tabletki bo mam już kompletnie dość tego cyklu. Myślicie, że to dobry pomysł? Generalnie moja wątpliwość rodzi się tylko z tego, że ponownie pojawił się śluz płodny, szyjka jest wysoko i otwarta i zastanawiam się czy może nie będzie tak, że owulacja dopiero przede mną. A jeśli tak faktycznie by było to czy duphaston jej nie wstrzyma... Zastanawiam się czy sobie większego kipiszu nie narobię. Może ktoś będzie w stanie mi coś doradzi. Takie z was doświadczone kobiety:P