35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Efcia ,dzisiaj zrobilam Twoje jagodzianki i co ,no to ze moje nie byly tak duze jak Twoje ,dlaczego ?w smaku bardzo dobre ale male pipki takie
aniu a ciasto ładnie urosło tzn podwoiło objętość? moze być wina drożdżyanna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Lekarz powiedzial ze mozna miec jesli pierwsza była słaba ,
a wiecie co wyczytałam teraz w necie ,mysmy spali w weekend w hotelu i od tego sie zaczeło ze mnie wszystko swedziało ze mogłs mnie pogryzc pluskwa .Ja pierdole !!!!Aasiula, iwcia77, Mega, caffe lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
No nie tak odrazu musimy jeszcze to opanowac ,bo siku zawola z 5 razy dziennie ,takze pielucha jeszcze jest ale malymi kroczkami i sukces .-)ania.g wrote:Ale fajnie
żegnajcie pieluchy
Aasiula, efcia, Dziobak, iwcia77, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:A mogła i pchła też. Moja kumpela ma uczulenie na pchły i nie wiedzieć czemu one ją lubią. Wystarczy jedna i już jest cała pogryziona. Wygląda to jak ospa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 22:51
efcia, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, caffe, paszczakin, gretka lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Pochwale sie ,to ze Helka robi kupe na nocnik to mowilam
,ale Helcia zaczela wolac siku na nocnik,jestem zaskoczona ,bo nie znam zadnego dziecka w tym wieku ktore tak robi .W kazdym razie w mojej rodzinie same osrusy i ojscusy do 2,3 lat
Napisz dokładnie, jak to zrobiłaś, proszę. Chcę nauczyć Małgosię do końca wakacji
anna maria, ania.g, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Ja widze kiedy Hela zbiera sie do kupy robienia
i wtedy ja zczelam sadzac na nocnik,i powtarzalm jej eeee i Hela zalapala ze eee to Jest kupa i teraz siku tak wola.Za kazdym razem pokazujemy jej co zrobila i jaka jest kochana to chyba ja motywuje .
ania.g wrote:Anna to teraz powiedz jaki masz magiczny sposób że dziecko tak wcześnie korzysta z nocnika.kkisia, efcia, ania.g, megan8, iwcia77, Krakonka, Mega, caffe, gosia7122, Sabina, gretka lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Tak ciasto uroslo ,i tez sie zdziwilam ze potem takie male
no to nie mam pojęcia, mi raz nie urosło wogóle bo drożdże byly do du...
a tak to zawsze wychodzi i tak jak pisalam robie z tego przepisu wszystko: pączki, placka z owocami , bułki na parze i strucle z makiem i zawsze wychodzianna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Krakonka a może ta grypa to cionża
Za wcześnie
Zresztą byłam już dwa razy i jakoś nie pamiętam, żeby objawem był ból gardłaBolało to owszem, szczególnie krzyże, ale dopiero pod sam koniec, więc też się nie liczy
Ale chyba nie grypa, tylko przeziębienie zwykłe, bo nie mam gorączki, tylko 37.
efcia, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Mam nadzieje ze nastepnym razem urosna,ale te male pipki tez dobreefcia wrote:no to nie mam pojęcia, mi raz nie urosło wogóle bo drożdże byly do du...
a tak to zawsze wychodzi i tak jak pisalam robie z tego przepisu wszystko: pączki, placka z owocami , bułki na parze i strucle z makiem i zawsze wychodziefcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja juz odpoczywam
Dzis bylo ognisko
towarzystwo znowu niezle maglowalo i prasowalo
a ja bez sil
@ mnie wykonczy nigdy takiej mocnej , bolacej i obfitej nie mialam
a z pozytywnych wiesci to w poniedzialek dzwonie do lekarza
zeby obgadac plan na nastepne podejscieania.g, Aasiula, anna maria, efcia, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, Krakonka, Mega, caffe, paszczakin, gosia7122, Bozia3, Sabina, gretka lubią tę wiadomość