X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    skoro nikogo nie znacie, tylko młodych, to rzeczywiście- jest to zdecydowanie próba wykorzystania sytuacji. co innego jakby zaproponowali jakieś chociaż symboliczne wynagrodzenie.
    też myślę, że wolelibyście odpocząć a nie z obcymi ludźmi siedzieć.
    No ja nie wiem Kometa jak Ty chcesz to zrobic ,w sensie imprezy weselnej dla nas formuowe spotkanie hahahah ,mysl kobieto mysl .Pomysl Małgos nam zagra jak ja ładnie poprosimy :)

anna maria, Sabina, efcia, Mega, gosia7122, ania.g, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, caffe, Bozia3, gretka lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szykuje sie jakas impreza :-)
    Aasiula wrote:
    No ja nie wiem Kometa jak Ty chcesz to zrobic ,w sensie imprezy weselnej dla nas formuowe spotkanie hahahah ,mysl kobieto mysl .Pomysl Małgos nam zagra jak ja ładnie poprosimy :)

Aasiula, Mega, gosia7122, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To nie t. Moja młodą wczoraj straszliwie zsypało, całą, mówię Ci prawie zdechłam ze strachu co jej jest, Dorbie powiedziała, że albo alergia albo rumień zakaźny. Byliśmy dziś u lekarza, stwierdziła alergię. No to teraz czuwam, czy nie zrobi się gorzej :(
    a widzisz a mnie tez wysypało poszłam tez do wracia ,a ten ze to moze byc ospa ,ze co kurwa ? sie pytam ,kazał mi w poniedziałek sie pokazac ,bo moze sie mylił.Takze ja nie moge byc teraz w ciONzy :(

efcia, Sabina, macduska, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ja na pewno ;)
    I ja

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój piekarnik to Samsung. Ma inne funkcje, tzn "połówkę. Można piec w połowie piekarnika, albo w całości, normalnie, albo w dwóch połówkach różne rzeczy, np mięso i ciasto. Nie sądziłam, że będę tego używała, ale używam:) Jedną połówkę, jak mam coś niewielkiego, tartę, zapiekankę, grzanki. Dwóch osobnych rzadziej, ale bywa. No, ale nie dla tej opcji kupowałam piekarnik.

iwcia77, efcia, Sabina, megan8, paszczakin, gretka lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    a widzisz a mnie tez wysypało poszłam tez do wracia ,a ten ze to moze byc ospa ,ze co kurwa ? sie pytam ,kazał mi w poniedziałek sie pokazac ,bo moze sie mylił.Takze ja nie moge byc teraz w ciONzy :(

Nie miałaś ospy?

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    co sie z tobo stało???
    pamietasz te jedenascie butelek wina kiedys? to były czasy.....!

apropos brodaczy to lubie uczucie jeża miedzy udami ;)
    hahahahah ,dobre Ewka :) podoba mi sie to okreslenie jeza miedzy udami ;D

iwcia77, Heretyczka, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Szykuje sie jakas impreza :-)
    NO TAKA OKAZJA :) musiałam sobie krzyknac hehehe sory :)

anna maria, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Nie miałaś ospy?
    Miałam ,ale podobno mozna miec kilka razy :/

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj miałam bardzo intensywny dzień. Opróżniałam mieszkanie z drobiazgów i piwnicę z masy rzeczy. Niby nie nosiłam dużo, bo była ekipa, ale jednak 3razy się przebiegłam na 4 piętro i jakies klamoty zniosłam. Z piwnicy też wytargałam trzy wory.
    I teraz nie wiem, czy mnie połamało od noszenia (nie były to masakrycznie ciężkie rzeczy, takie średniodośćciężkie) czy od choroby, ale połamało. Zaczęło się od brzucha, więc myślałam, że się podźwignęłam, ale teraz łupie potwornie w krzyżu i w ciągu ostatniej godziny nabyłam boleści w nogach. A że gardło boli, to zaczęłam się zastanawiać, czy to nie grypa :(
    Na razie wzięłam tabletkę do ssania, bo nie mam pomysłu, co jeszcze. Czosnek odpada :)
    No i mój piękny wykres poszedł se w kulki pograć :(

Ach i na domiar złego, kupiłam 3 kilo arbuza, pięknego - a starego dziecka nie ma w domu, więc miałam szansę choćby kawałek skonsumować. I lipa. Zepsuty :/

efcia, Heretyczka lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Miałam ,ale podobno mozna miec kilka razy :/

Raczej nie. Jeśli to półpaścia.
    Teraz tyle nowych owoców i warzyw, może Cię uczuliło? Niekoniecznie owoc, ale nawóz czy inna chemia.

anna maria, efcia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula wybij sobie z głowy ospę!

anna maria, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwale sie ,to ze Helka robi kupe na nocnik to mowilam :-),ale Helcia zaczela wolac siku na nocnik,jestem zaskoczona ,bo nie znam zadnego dziecka w tym wieku ktore tak robi .W kazdym razie w mojej rodzinie same osrusy i ojscusy do 2,3 lat :-)

Mega, efcia, ania.g, Dziobak, kkisia, megan8, iwcia77, caffe, gosia7122, Bozia3, SolarPolar, gretka lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dość, caly dzień mój chuop ogląda sport, teraz tez chce jakie walki, nosz .... ja film chce... Od seksu tez sie juz ogania, normalnie starzeje sie jak nic ;)

efcia, anna maria, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, caffe, gretka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka a może ta grypa to cionża ;D

Aasiula, anna maria, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Pochwale sie ,to ze Helka robi kupe na nocnik to mowilam :-),ale Helcia zaczela wolac siku na nocnik,jestem zaskoczona ,bo nie znam zadnego dziecka w tym wieku ktore tak robi .W kazdym razie w mojej rodzinie same osrusy i ojscusy do 2,3 lat :-)
    Ale fajnie :) żegnajcie pieluchy :)

Aasiula, efcia, anna maria, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, caffe, gosia7122, gretka lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Raczej nie. Jeśli to półpaścia.
    Teraz tyle nowych owoców i warzyw, może Cię uczuliło? Niekoniecznie owoc, ale nawóz czy inna chemia.
    Lekarz powiedzial ze mozna miec jesli pierwsza była słaba ,
    a wiecie co wyczytałam teraz w necie ,mysmy spali w weekend w hotelu i od tego sie zaczeło ze mnie wszystko swedziało ze mogłs mnie pogryzc pluskwa .Ja pierdole !!!!

Sabina, Krakonka, ComeToMeBaby, Arwena, iwcia77, Iwone, Mega, caffe lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Mam dość, caly dzień mój chuop ogląda sport, teraz tez chce jakie walki, nosz .... ja film chce... Od seksu tez sie juz ogania, normalnie starzeje sie jak nic ;)

hm... a może mu potańcz w haleczce przed telewizorem ;D mój w takiej sytuacji nigdy nie odmawia ;D

anna maria, Krakonka, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra wywaliłam tego ktosia z face, może i gęba sympatyczna ale mam zasadę że nie dodaję nieznajomych ani znajomych znajomego.

efcia, Aasiula, anna maria, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, gretka lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:

brawo Hela i brawo mama Heli :-)

anna maria, Aasiula lubią tę wiadomość

‹‹ 10072 10073 10074 10075 10076 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ