35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:skoro nikogo nie znacie, tylko młodych, to rzeczywiście- jest to zdecydowanie próba wykorzystania sytuacji. co innego jakby zaproponowali jakieś chociaż symboliczne wynagrodzenie.
też myślę, że wolelibyście odpocząć a nie z obcymi ludźmi siedzieć.anna maria, Sabina, efcia, Mega, gosia7122, ania.g, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, caffe, Bozia3, gretka lubią tę wiadomość
-
Szykuje sie jakas imprezaAasiula wrote:No ja nie wiem Kometa jak Ty chcesz to zrobic ,w sensie imprezy weselnej dla nas formuowe spotkanie hahahah ,mysl kobieto mysl .Pomysl Małgos nam zagra jak ja ładnie poprosimy
Aasiula, Mega, gosia7122, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:To nie t. Moja młodą wczoraj straszliwie zsypało, całą, mówię Ci prawie zdechłam ze strachu co jej jest, Dorbie powiedziała, że albo alergia albo rumień zakaźny. Byliśmy dziś u lekarza, stwierdziła alergię. No to teraz czuwam, czy nie zrobi się gorzej
efcia, Sabina, macduska, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
-
Mój piekarnik to Samsung. Ma inne funkcje, tzn "połówkę. Można piec w połowie piekarnika, albo w całości, normalnie, albo w dwóch połówkach różne rzeczy, np mięso i ciasto. Nie sądziłam, że będę tego używała, ale używam:) Jedną połówkę, jak mam coś niewielkiego, tartę, zapiekankę, grzanki. Dwóch osobnych rzadziej, ale bywa. No, ale nie dla tej opcji kupowałam piekarnik.
iwcia77, efcia, Sabina, megan8, paszczakin, gretka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Aasiula wrote:a widzisz a mnie tez wysypało poszłam tez do wracia ,a ten ze to moze byc ospa ,ze co kurwa ? sie pytam ,kazał mi w poniedziałek sie pokazac ,bo moze sie mylił.Takze ja nie moge byc teraz w ciONzy
Nie miałaś ospy?
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Heretyczka wrote:co sie z tobo stało???
pamietasz te jedenascie butelek wina kiedys? to były czasy.....!
apropos brodaczy to lubie uczucie jeża miedzy udamipodoba mi sie to okreslenie jeza miedzy udami
iwcia77, Heretyczka, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj miałam bardzo intensywny dzień. Opróżniałam mieszkanie z drobiazgów i piwnicę z masy rzeczy. Niby nie nosiłam dużo, bo była ekipa, ale jednak 3razy się przebiegłam na 4 piętro i jakies klamoty zniosłam. Z piwnicy też wytargałam trzy wory.
I teraz nie wiem, czy mnie połamało od noszenia (nie były to masakrycznie ciężkie rzeczy, takie średniodośćciężkie) czy od choroby, ale połamało. Zaczęło się od brzucha, więc myślałam, że się podźwignęłam, ale teraz łupie potwornie w krzyżu i w ciągu ostatniej godziny nabyłam boleści w nogach. A że gardło boli, to zaczęłam się zastanawiać, czy to nie grypa
Na razie wzięłam tabletkę do ssania, bo nie mam pomysłu, co jeszcze. Czosnek odpada
No i mój piękny wykres poszedł se w kulki pograć
Ach i na domiar złego, kupiłam 3 kilo arbuza, pięknego - a starego dziecka nie ma w domu, więc miałam szansę choćby kawałek skonsumować. I lipa. Zepsutyefcia, Heretyczka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Aasiula wrote:Miałam ,ale podobno mozna miec kilka razy
Raczej nie. Jeśli to półpaścia.
Teraz tyle nowych owoców i warzyw, może Cię uczuliło? Niekoniecznie owoc, ale nawóz czy inna chemia.
anna maria, efcia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Pochwale sie ,to ze Helka robi kupe na nocnik to mowilam
,ale Helcia zaczela wolac siku na nocnik,jestem zaskoczona ,bo nie znam zadnego dziecka w tym wieku ktore tak robi .W kazdym razie w mojej rodzinie same osrusy i ojscusy do 2,3 lat
Mega, efcia, ania.g, Dziobak, kkisia, megan8, iwcia77, caffe, gosia7122, Bozia3, SolarPolar, gretka lubią tę wiadomość
-
Mam dość, caly dzień mój chuop ogląda sport, teraz tez chce jakie walki, nosz .... ja film chce... Od seksu tez sie juz ogania, normalnie starzeje sie jak nic
efcia, anna maria, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, caffe, gretka lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Pochwale sie ,to ze Helka robi kupe na nocnik to mowilam
,ale Helcia zaczela wolac siku na nocnik,jestem zaskoczona ,bo nie znam zadnego dziecka w tym wieku ktore tak robi .W kazdym razie w mojej rodzinie same osrusy i ojscusy do 2,3 lat
żegnajcie pieluchy
Aasiula, efcia, anna maria, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, caffe, gosia7122, gretka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Krakonka wrote:Raczej nie. Jeśli to półpaścia.
Teraz tyle nowych owoców i warzyw, może Cię uczuliło? Niekoniecznie owoc, ale nawóz czy inna chemia.
a wiecie co wyczytałam teraz w necie ,mysmy spali w weekend w hotelu i od tego sie zaczeło ze mnie wszystko swedziało ze mogłs mnie pogryzc pluskwa .Ja pierdole !!!!
Sabina, Krakonka, ComeToMeBaby, Arwena, iwcia77, Iwone, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Mam dość, caly dzień mój chuop ogląda sport, teraz tez chce jakie walki, nosz .... ja film chce... Od seksu tez sie juz ogania, normalnie starzeje sie jak nic
hm... a może mu potańcz w haleczce przed telewizoremmój w takiej sytuacji nigdy nie odmawia
anna maria, Krakonka, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Pochwale sie ,to ze Helka robi kupe na nocnik to mowilam
brawo Hela i brawo mama Helianna maria, Aasiula lubią tę wiadomość