35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a na białe może możesz sobie pozwolić?
-
malgos741 wrote:Dziewczyny jak się wykręcić z gościnności na poprawinach? Moja klientka (mama i córka) u której gramy wesele chce żebyśmy byli na jako goście na poprawinach a przy okazji zostawili sprzęt i by leciała muzyczka z laptopa a my jako goście, mój na to nie ma ochoty a dla mnie to wykorzystanie sytuacji żeby muzyka na poprawinach była za darmo... nikogo tam nie znamy i woleli odpocząć w domu a nie jeszcze siedzieć do 16-17.00.
malgos741, ComeToMeBaby, paszczakin lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no, pytam bo się nie znam i strzelałam czy mogą to być dorsze. skoro zszedł z kutra i ma dorsze to znaczy że jest sezon
mój ex szefu też jeździł na dorsze na kutry, właśnie jakoś w okolicach czerwca - lipca chyba.
smacznego!ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Sabina a jakie córka dostała leki?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Mam jovesto (to syrop ) i wapno, poza tym do smarowania, bo strasznie ją swędzi. Mam sprawdzać czy nie puchnie. Poza swędzeniem i ogólnie złym samopoczuciem, to nic się nie dzieje
prasuje która ze mno przy sobocie??malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:musisz obserwować, z puchnięciem róznie może b yć....
prasuje która ze mno przy sobocie??
Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabcia dobrze że dziś lepiej... wypiję za ciebie
ania.g, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnySabina wrote:Tylko że nie mamy pojęcia od czego ją tak zsypało?
Myślę, że najgorzej było wczoraj, bo dziś wysypka już schodzi. Mówię Wam, wczoraj to myślałam, że sama sobie żyły podgryzę ze strachu -
Sabina wrote:Mam jovesto (to syrop ) i wapno, poza tym do smarowania, bo strasznie ją swędzi. Mam sprawdzać czy nie puchnie. Poza swędzeniem i ogólnie złym samopoczuciem, to nic się nie dziejeMatka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Nie znam tego syropu. Moja zawsze dostawała zyrtec w kroplach albo singular jak była starsza.
Bierze go teraz 3x dziennie, a brała raz. Teraz śpi spokojnie.
Mówię Wam, ja w życiu w ciąże nie zajde, za bardzo się przejmuje
-
Heretyczka wrote:fajnie
no to zdrówko, u mnie czerwone koszule do prasowania, cała stertaHeretyczka, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Sabina wrote:Ania moaj jest na singulirze od września, a jovesto to taki syrop, ma pewnie takie działanie jak zyrtec
Bierze go teraz 3x dziennie, a brała raz. Teraz śpi spokojnie.
Mówię Wam, ja w życiu w ciąże nie zajde, za bardzo się przejmujeSabina lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:fajnie
no to zdrówko, u mnie czerwone koszule do prasowania, cała sterta
A ja nie prasuję. Normalnie nie mogę.
Tak się źle czuję na drugi dzień, ze wolę nie zaczynać.
I nie mówię tu o jakimś zbiorowym maglu tylko o takiej cienkiej bluzeczce na ramiaczkach.
Starzeję się czy co?
Ewa - masz fajnych facetów w domu.
Lubię brodaczy.Heretyczka, malgos741, Mega, Sabina, iwcia77, caffe, peppapig, efcia, Aasiula, gosia7122, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość