35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
megan8 wrote:no można to chyba zgłosić jakbyś już miała go serdecznie dość
jak jeszcze raz zadzwoni to wsadzę w tel większą kartę pamięci i zainstaluję apkę i zablokuję jego numer. Tyle.
megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:a widzisz a mnie tez wysypało poszłam tez do wracia ,a ten ze to moze byc ospa ,ze co kurwa ? sie pytam ,kazał mi w poniedziałek sie pokazac ,bo moze sie mylił.Takze ja nie moge byc teraz w ciONzy
Iwone, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Raczej nie. Jeśli to półpaścia.
Teraz tyle nowych owoców i warzyw, może Cię uczuliło? Niekoniecznie owoc, ale nawóz czy inna chemia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 01:09
Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOspa to pecherzyki z taka cieniutka skórka, która pęka i ciecz się wylewa i z tego robi się strupek. Zmiany są tez na skórze owlosionej głowy i sa na różnym etapie dojrzewania czyli plamki, pecherzyki, saczace zmiany i strupki.. Pokrzywka sa to bąble jak po pokrzywie czy komarze alergiczna głównie
Iwone, Aasiula, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Krakonka, pieczesz coś dzisiaj, jakieś zaprawy, bezy, czyszczenie piekarnika?
Nie zrobiłam moreli.
Będę smażyła niedługo, jak m wstanie i zajmie się Małgosią, żebym mogła spokojnie wypestkować
ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ania.g wrote:Dzień dobry
Spać nie mogłam a jak już zasnęłam to miałam sny erotyczne..No i swiat sie konczyl .Takze ten tego tak pierdzielnietych snow to ja nigdy nie miałam jak mam teraz w ciązy
.
ania.g, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, Aasiula, iwcia77, Sabina, peppapig, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry/
A ja wstałam ze spuchniętymi ustami - opryszczka, i patrzę a tu też był temat ospowo - opryszczkowy.Czuję się tak , jakbym była chora, przeziębiona czy co... Węzły mi bolą i dziąsła. Nigdy do tego stopnia nie rozpanoszyla mi się opryszczka.
I lek mam przeterminowany na toefcia lubi tę wiadomość
-
Witam, witam
Widze zaproszenia na fb spod lady rozdawanea o mnie pamiętały???
I poranny seks zaliczony, nie musiała być koszulka, wystarczyło przeciąganie
Miłej niedzieli, ja mam dzisiaj pod opieka 1,5 roczna córkę znajomych, bo jadą na występ do szkoly tańca do starszej, maja ja podrzucić za godzine a my w proszku jesteśmyania.g, caffe, kkisia, efcia, Aasiula, iwcia77, Sabina, gretka, Simba lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Witam, witam
Widze zaproszenia na fb spod lady rozdawanea o mnie pamiętały???
I poranny seks zaliczony, nie musiała być koszulka, wystarczyło przeciąganie
Miłej niedzieli, ja mam dzisiaj pod opieka 1,5 roczna córkę znajomych, bo jadą na występ do szkoly tańca do starszej, maja ja podrzucić za godzine a my w proszku jesteśmyMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4