35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Ja juz na rowerze przed telewizorem
A ja sniadanie kończę.
Chleb z dzemem truskawkowym!
Zapomniałam, ze to takie dobre!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 11:18
Aasiula, efcia, Mega, iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć
Wyspałam sie dziś jak nigdy, właściwie obudził mnie głód. Rano adrenalinka skoczyła bo znalazłam u Jasia kleszczawyciągnęłam całego, przetarłam woda utleniona, mam cos jeszcze zrobic?? Byliśmy wczoraj w lesie ale chodzimy grzecznie droga, młody lubi zrywać kwiatki i trawy wiec pewnie stąd. Przy wieczornej kąpieli nie zauważyłam nic, możliwe ze to przeszło z nas przy wieczornych całusach
ech, teraz będę sie martwić.
Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Natka kilka lat temu też znalazłam kleszcza u mojego syna. Poszłam z nim do lekarza, bo na tym terenie było kilka przypadków boreliozy. Dostał profilaktycznie antybiotyk.
Przy boleriozie nie musi być rumien
Znam przypadki ze nie byłoa choroba sie rozwijała
Ja bym dała antybiotyk ale to moje skromne zdanieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 11:27
Iwone, peppapig lubią tę wiadomość
-
Konfitury się smażą, zupka się gotuje, a my z córą się lenimy przed tv. Nawet mnie gardło mniej boli
Za niedługo Małgosia pójdzie spać, a ja pozałatwiam, co mam pozałatwiaćAasiula, efcia, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Ja też jeszcze w betach
zaczytałam się o niedrożności i plastrach borowinowych.
Eh, a miałam sobie dać spokój z tym myśleniem... no nie da się.
Robię śniadanko, potem kawka i... trening. Koniecznie trening. Bo zaraz @ dostanę i znów będę niezdolna do katowania się żadnym skalpelem.
Miłego dnia!Aasiula, Mega, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ja też jeszcze w betach
zaczytałam się o niedrożności i plastrach borowinowych.
Eh, a miałam sobie dać spokój z tym myśleniem... no nie da się.
Robię śniadanko, potem kawka i... trening. Koniecznie trening. Bo zaraz @ dostanę i znów będę niezdolna do katowania się żadnym skalpelem.
Miłego dnia!
Ja tam tez cały czas cwicze skalpelika i model look na ramiona
i jeszcze rolkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 11:47
ComeToMeBaby, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no właśnie w tym miesiącu nie walczyłam
ale też nie miałam na to siły. ciągle coś w tym cyklu...
ale że mi się wyświetla na suwaku, że zostały 2 miesiące to....do roboty!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 11:49
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Witam!
Nowe ciąże som?
Hura! Załapalam się wczoraj na zdjęcia od Hery. No, no, no z Tomaszka kawał chłopa, a i mąż niczego sobie.
Wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczkę w góry. Pojechaliśmy do Koninek a z tamtąd wyszliśmy na Turbaczyk. Wojtek podróżowal w takim nosidełku na plecach tatusia. Na poczatku byl zachwycony, potem trochę znudzony i marudny a na koniec zasnął.
Pozdrawiam wszustkie ovufriendki i mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie, choć rzadko tu bywam.Aasiula, macduska, Mega, peppapig, Dziobak, Iwone, ania.g, Bozia3, kkisia, iwcia77, megan8, gretka, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Witam!
Nowe ciąże som?
Hura! Załapalam się wczoraj na zdjęcia od Hery. No, no, no z Tomaszka kawał chłopa, a i mąż niczego sobie.
Wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczkę w góry. Pojechaliśmy do Koninek a z tamtąd wyszliśmy na Turbaczyk. Wojtek podróżowal w takim nosidełku na plecach tatusia. Na poczatku byl zachwycony, potem trochę znudzony i marudny a na koniec zasnął.
Pozdrawiam wszustkie ovufriendki i mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie, choć rzadko tu bywam.
Pamiętamy, pamiętamy.
Jak się pracuje?Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość