35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Kto tam żyw jeszcze ?? Jak macie w znajomych Iwcie to mnie u niej znajdziecie
lece szukac, jakby co to ja w kapeluszuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 10:29
kapturnica, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Cześć
Wyspałam sie dziś jak nigdy, właściwie obudził mnie głód. Rano adrenalinka skoczyła bo znalazłam u Jasia kleszczawyciągnęłam całego, przetarłam woda utleniona, mam cos jeszcze zrobic?? Byliśmy wczoraj w lesie ale chodzimy grzecznie droga, młody lubi zrywać kwiatki i trawy wiec pewnie stąd. Przy wieczornej kąpieli nie zauważyłam nic, możliwe ze to przeszło z nas przy wieczornych całusach
ech, teraz będę sie martwić.
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:Dzien dobry bardzo
wczoraj bawilam sie w detektywa na fb domyslam sie co do niektorych, ale tak jak aniag nie chce na slepo zapraszac
jakby co Bozia znalazlam cie i morke tezefcia, Mega, macduska, Aasiula, Heretyczka, Bozia3, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kawa zrobiona, czekamy na dzieciaka, ale cóż, punktualność to nie jest mocna strona moich znajomych
Na fb pogrzebie jak zajmę laptopa, bo na komórce mi sie aplikacja spierniczylaefcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć
Wyspałam sie dziś jak nigdy, właściwie obudził mnie głód. Rano adrenalinka skoczyła bo znalazłam u Jasia kleszczawyciągnęłam całego, przetarłam woda utleniona, mam cos jeszcze zrobic?? Byliśmy wczoraj w lesie ale chodzimy grzecznie droga, młody lubi zrywać kwiatki i trawy wiec pewnie stąd. Przy wieczornej kąpieli nie zauważyłam nic, możliwe ze to przeszło z nas przy wieczornych całusach
ech, teraz będę sie martwić.
iwcia77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:Witam niedzielnie.
Zieeeew!
Ojciec zabrali młodzież na ryby.
Ja mam luuuz!
Fejsbukowa łapanka trwa! To i ja się może załapię.efcia, macduska, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:kawa zrobiona, czekamy na dzieciaka, ale cóż, punktualność to nie jest mocna strona moich znajomych
Na fb pogrzebie jak zajmę laptopa, bo na komórce mi sie aplikacja spierniczylaefcia, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny