35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dzien dobry! Doczytane.
Hera, chlopakow masz w domu pierwsza klasa. I najlepsze zyczenia dla Tupka, bo przegapilam urodziny!
Asiula, kot rewelka. Nie chcesz zabrac dwoch? Wiesz- dwa czy trzy, żadna roznica, a moze nawet latwiej, bo kicia nie bedzie smutna, ze bez przyjaciela zaadoptowana zostala.
A tak w ogole to kiedy moze wyjsc uczulenie na kota? Pusur, Ty sie znasz na takich rzeczach? Bo ja to bym chyba wymiekla, jakby mlody sie na kote uczulil- za chiny nie moglabym jej oddac. Mlodego tez nieMega, Aasiula, peppapig, Dziobak, Dziobak, Heretyczka, efcia, macduska, ania.g, ComeToMeBaby, Bozia3, kkisia, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ja tak samo miałam , polazłam do lekarza i poprosiłam o antybiotyk
Przy boleriozie nie musi być rumien
Znam przypadki ze nie byłoa choroba sie rozwijała
Ja bym dała antybiotyk ale to moje skromne zdanie
u nas, z tego co wiem, to mozna oddac do badania kleszcza i zobaczyc, czy jakiego syfa nie mial.. szkoda w dziecia pakowac antybiotyk jak nie trzeba..Aasiula, peppapig, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim heloł mysza super wycieczka
ją też swoje dzieci po górach targałam i nowe za rok pewnie pójdzie z nami na Luboń i Maciejową bo na Babią Górę to mąż z synem się wybierają ale to chłopy wielkie
Aa mąż prasował całą noc i gadaliśmy i przytulaliśmy i coś więceji zasneliśmy nad ranem. Także my też w łóżku jeszcze.
Aasiula, kapturnica, efcia, ania.g, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:dzien dobry! Doczytane.
Hera, chlopakow masz w domu pierwsza klasa. I najlepsze zyczenia dla Tupka, bo przegapilam urodziny!
Asiula, kot rewelka. Nie chcesz zabrac dwoch? Wiesz- dwa czy trzy, żadna roznica, a moze nawet latwiej, bo kicia nie bedzie smutna, ze bez przyjaciela zaadoptowana zostala.
A tak w ogole to kiedy moze wyjsc uczulenie na kota? Pusur, Ty sie znasz na takich rzeczach? Bo ja to bym chyba wymiekla, jakby mlody sie na kote uczulil- za chiny nie moglabym jej oddac. Mlodego tez nielaska mowi ze jej maz ma alergie na kocia siersc ,jakos tam sobie z tym radził ,Urodziło i sie malenstwo,ma 6 miesiecy i zaczeły sie objawy niestety alergia.Zmuszeni sa oddac
.Kobieta płakała jak ze mna rozmawiałam ze tak je kocha i musi oddac
efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przelatuje
Wczoraj bylam na malym maglu zbiorowym, przespalam sie w domu i zaraz wracam na dzialke, gdzie moja rodzina przebywa.
Poczytalam nasze forum i wiecie, cieplo takie od Was bije, jak sie czyta jednym ciagiem, bez odnoszen. Lubie Was.
Prasowanie odbylo sie na bialostockim rynku i okazalo sie, ze w ten weekend obchodzony jest hucznie poczatek lata. Siedzialysmy w ogrodku bardzo blisko sceny. Caly wieczor muzyka na zywo a pozniej Zagrobelny iMargaret. Potem troszke potanczylysmy (nie na rynku, w dyskotece). Wieczor bardzo udany.
Ach, a na dzialce byla niespodzianka. Dach nad taresm zrobiony! Pieknie. Zeby tylko czlowiek mial czas tam poprzesiadywac.
W ogole musze Wam pokazac kiedys ewoluacje tego miejsca. Jaka kupilismy rudere, a jak teraz wyglada.
Milej niedzieli. Wracam do nich.Aasiula, efcia, paszczakin, macduska, ania.g, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, iwcia77, gretka, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
paszczakin wrote:u nas, z tego co wiem, to mozna oddac do badania kleszcza i zobaczyc, czy jakiego syfa nie mial.. szkoda w dziecia pakowac antybiotyk jak nie trzeba..
Mozna miec nadzieje ze jednak nie mial chorobyale ja bym dała jednak zapobiegawczo lek
Dorbie a co Ty o tym myslisz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 12:16
efcia lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ja też jeszcze w betach
zaczytałam się o niedrożności i plastrach borowinowych.
Eh, a miałam sobie dać spokój z tym myśleniem... no nie da się.
Robię śniadanko, potem kawka i... trening. Koniecznie trening. Bo zaraz @ dostanę i znów będę niezdolna do katowania się żadnym skalpelem.
Miłego dnia!Aasiula, ComeToMeBaby, Krakonka lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Oo czytam o kleszczu, dobrze by go zbadać jak jest. No i ja pewnie dałabym antybiotyk. Mój syn miał 2 razy i zawsze rumień
antybiotyk 2 tygodnie jeśli pamiętam... nienawidzę kleszczy wrr
-
paszczakin wrote:
A tak w ogole to kiedy moze wyjsc uczulenie na kota? Pusur, Ty sie znasz na takich rzeczach? Bo ja to bym chyba wymiekla, jakby mlody sie na kote uczulil- za chiny nie moglabym jej oddac. Mlodego tez nie
Adas mial teraz robione testy z krwi, moze cos wyjdzie. Corka tez w testach ma alergie na kota, ale jeszcze wieksza na trawe i kurz. Skoro bierze Zyrtec, a trawy i kurzu z zycia nie jestem w stanie usunac, to raczej alergia na kota nie bede sie przejmowac.
Alergie rzadko wystepuja tylko na jeden alergen - oddawanie zwierzaka, bo dziecko sie nagle uczulilo, jest dla mnie kurestwem i najwiekszym przejawem lenistwa.iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:O matko! Mój dzieć ma czkawkę
co za uczucie.. się rozczuliłam... takie delikatne stukanie
kapturnica, efcia, Mega, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ja też jeszcze w betach
zaczytałam się o niedrożności i plastrach borowinowych.
Eh, a miałam sobie dać spokój z tym myśleniem... no nie da się.
Robię śniadanko, potem kawka i... trening. Koniecznie trening. Bo zaraz @ dostanę i znów będę niezdolna do katowania się żadnym skalpelem.
Miłego dnia!
Kometa a mi własnie na bóle @ pomaga trening, wczoraj jak te najgorsze bóle puściły zrobilam wieczorkiem killera, a dzisiaj juz 25 km na rowerku przed tvale mam pawera, zaraz podłogi jeszcze pomyje
ale póki co kawusie spijamComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde mlody mnie uswiadomil dzis rano ,ze jestem chuj nie matka bo od kiedy ograniczylam wegle to on kawalka ciasta na oczy nie widzi.Wiec coby zatrzec chujowe wrazenie zrobilam jogurtowe ciasto z truskawkami i bananami , zobaczymy jak wyjdzie bo to interentowe nowosci.
A na kolacyje bedzie domowa pizza na ciescie wieloziarnistym .Niam!efcia, paszczakin, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość