X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia a my sie mamy na fb? No i Dziobaka na 100% nie mam :(

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry! Doczytane.
    Hera, chlopakow masz w domu pierwsza klasa. I najlepsze zyczenia dla Tupka, bo przegapilam urodziny!
    Asiula, kot rewelka. Nie chcesz zabrac dwoch? Wiesz- dwa czy trzy, żadna roznica, a moze nawet latwiej, bo kicia nie bedzie smutna, ze bez przyjaciela zaadoptowana zostala.

A tak w ogole to kiedy moze wyjsc uczulenie na kota? Pusur, Ty sie znasz na takich rzeczach? Bo ja to bym chyba wymiekla, jakby mlody sie na kote uczulil- za chiny nie moglabym jej oddac. Mlodego tez nie ;)

Mega, Aasiula, peppapig, Dziobak, Dziobak, Heretyczka, efcia, macduska, ania.g, ComeToMeBaby, Bozia3, kkisia, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja tak samo miałam , polazłam do lekarza i poprosiłam o antybiotyk
    Przy boleriozie nie musi być rumien
    Znam przypadki ze nie było :( a choroba sie rozwijała
    Ja bym dała antybiotyk ale to moje skromne zdanie :)

u nas, z tego co wiem, to mozna oddac do badania kleszcza i zobaczyc, czy jakiego syfa nie mial.. szkoda w dziecia pakowac antybiotyk jak nie trzeba..

Aasiula, peppapig, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim heloł mysza super wycieczka :-) ją też swoje dzieci po górach targałam i nowe za rok pewnie pójdzie z nami na Luboń i Maciejową bo na Babią Górę to mąż z synem się wybierają ale to chłopy wielkie :-)
    Aa mąż prasował całą noc i gadaliśmy i przytulaliśmy i coś więcej ;) i zasneliśmy nad ranem. Także my też w łóżku jeszcze.

Aasiula, kapturnica, efcia, ania.g, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo czytam o kleszczu, dobrze by go zbadać jak jest. No i ja pewnie dałabym antybiotyk. Mój syn miał 2 razy i zawsze rumień :( antybiotyk 2 tygodnie jeśli pamiętam... nienawidzę kleszczy wrr

Aasiula lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    dzien dobry! Doczytane.
    Hera, chlopakow masz w domu pierwsza klasa. I najlepsze zyczenia dla Tupka, bo przegapilam urodziny!
    Asiula, kot rewelka. Nie chcesz zabrac dwoch? Wiesz- dwa czy trzy, żadna roznica, a moze nawet latwiej, bo kicia nie bedzie smutna, ze bez przyjaciela zaadoptowana zostala.

A tak w ogole to kiedy moze wyjsc uczulenie na kota? Pusur, Ty sie znasz na takich rzeczach? Bo ja to bym chyba wymiekla, jakby mlody sie na kote uczulil- za chiny nie moglabym jej oddac. Mlodego tez nie ;)
    Chciałam ale tamten juz zarezerwowany :( laska mowi ze jej maz ma alergie na kocia siersc ,jakos tam sobie z tym radził ,Urodziło i sie malenstwo,ma 6 miesiecy i zaczeły sie objawy niestety alergia.Zmuszeni sa oddac :(.Kobieta płakała jak ze mna rozmawiałam ze tak je kocha i musi oddac :(

efcia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko! Mój dzieć ma czkawkę :) co za uczucie.. się rozczuliłam... takie delikatne stukanie

Aasiula, kapturnica, efcia, caffe, paszczakin, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przelatuje :-)

Wczoraj bylam na malym maglu zbiorowym, przespalam sie w domu i zaraz wracam na dzialke, gdzie moja rodzina przebywa.
    Poczytalam nasze forum i wiecie, cieplo takie od Was bije, jak sie czyta jednym ciagiem, bez odnoszen. Lubie Was.

Prasowanie odbylo sie na bialostockim rynku i okazalo sie, ze w ten weekend obchodzony jest hucznie poczatek lata. Siedzialysmy w ogrodku bardzo blisko sceny. Caly wieczor muzyka na zywo a pozniej Zagrobelny iMargaret. Potem troszke potanczylysmy (nie na rynku, w dyskotece :-) ). Wieczor bardzo udany.

Ach, a na dzialce byla niespodzianka. Dach nad taresm zrobiony! Pieknie. Zeby tylko czlowiek mial czas tam poprzesiadywac. :-)
    W ogole musze Wam pokazac kiedys ewoluacje tego miejsca. Jaka kupilismy rudere, a jak teraz wyglada.

Milej niedzieli. Wracam do nich.

Aasiula, efcia, paszczakin, macduska, ania.g, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, iwcia77, gretka, Simba lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    u nas, z tego co wiem, to mozna oddac do badania kleszcza i zobaczyc, czy jakiego syfa nie mial.. szkoda w dziecia pakowac antybiotyk jak nie trzeba..
    pewnie ze szkoda ale ja nie wiem czy u nas robia takie badania na kleszczach ,ja jak wyciagałam psiakom to zaraz je paliłam Leeeeee ochyda
    Mozna miec nadzieje ze jednak nie mial choroby :/ ale ja bym dała jednak zapobiegawczo lek :(
    Dorbie a co Ty o tym myslisz ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 12:16

efcia lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ja też jeszcze w betach :P
    zaczytałam się o niedrożności i plastrach borowinowych.
    Eh, a miałam sobie dać spokój z tym myśleniem... no nie da się.

Robię śniadanko, potem kawka i... trening. Koniecznie trening. Bo zaraz @ dostanę i znów będę niezdolna do katowania się żadnym skalpelem.

Miłego dnia! :)
    Oklady borowinowe sama stosowalam przez 3cykle 8)

Aasiula, ComeToMeBaby, Krakonka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Oo czytam o kleszczu, dobrze by go zbadać jak jest. No i ja pewnie dałabym antybiotyk. Mój syn miał 2 razy i zawsze rumień :( antybiotyk 2 tygodnie jeśli pamiętam... nienawidzę kleszczy wrr
    No własnie ja tez dwa tygodnie brałam i po sprawie,a jak sie wykryje chorobe to dopiero jest seria ,silniejszych chyba .

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

U Adasia wlasnie zaczelo sie smarkolenie, ktore przechodzi po Zyrtecu, ewidentnie alergia na cos. Obstawiam trawy, bo corka kuz tez zapuchnieta od 2 tyg. Ja mam w domy zywe kalendarze pylen! ;-)
    Adas mial teraz robione testy z krwi, moze cos wyjdzie. Corka tez w testach ma alergie na kota, ale jeszcze wieksza na trawe i kurz. Skoro bierze Zyrtec, a trawy i kurzu z zycia nie jestem w stanie usunac, to raczej alergia na kota nie bede sie przejmowac.
    Alergie rzadko wystepuja tylko na jeden alergen - oddawanie zwierzaka, bo dziecko sie nagle uczulilo, jest dla mnie kurestwem i najwiekszym przejawem lenistwa.

iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak przyjdzie Moremi, to prosze jej przekazac, ze jej szukalam. :-)

Aasiula, efcia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    O matko! Mój dzieć ma czkawkę :) co za uczucie.. się rozczuliłam... takie delikatne stukanie
    pepa ,no wzruszyłam sie ,przypomniało mi sie jak byłam w ciazy i moj młody tak czkawkował :)

kapturnica, efcia, Mega, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobal i Boźka wyczaiłam Was XD

Bozia3, Mega, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ja też jeszcze w betach :P
    zaczytałam się o niedrożności i plastrach borowinowych.
    Eh, a miałam sobie dać spokój z tym myśleniem... no nie da się.

Robię śniadanko, potem kawka i... trening. Koniecznie trening. Bo zaraz @ dostanę i znów będę niezdolna do katowania się żadnym skalpelem.

Miłego dnia! :)

Kometa a mi własnie na bóle @ pomaga trening, wczoraj jak te najgorsze bóle puściły zrobilam wieczorkiem killera, a dzisiaj juz 25 km na rowerku przed tv :D ale mam pawera, zaraz podłogi jeszcze pomyje :D
    ale póki co kawusie spijam

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    pepa ,no wzruszyłam sie ,przypomniało mi sie jak byłam w ciazy i moj młody tak czkawkował :)
    Tez to lubie.Ale u mnie młody rzadko ma te przypadłośc...

Aasiula, paszczakin, peppapig lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Wacia a my sie mamy na fb? No i Dziobaka na 100% nie mam :(

Priv

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde mlody mnie uswiadomil dzis rano ,ze jestem chuj nie matka bo od kiedy ograniczylam wegle to on kawalka ciasta na oczy nie widzi.Wiec coby zatrzec chujowe wrazenie zrobilam jogurtowe ciasto z truskawkami i bananami , zobaczymy jak wyjdzie bo to interentowe nowosci.

A na kolacyje bedzie domowa pizza na ciescie wieloziarnistym .Niam!

efcia, paszczakin, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Mnie tam na fejsie nikt nie wyczail! :-P A wszyscy z Iwci profilu znajomych rozkmniniaja, bo ma ich najwiecej z forum :-D

już cie wyczaiłam ;-)

kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 10079 10080 10081 10082 10083 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ