X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale ktoś pisał, że od błędów ortograficznych też :-) i nie mów, że to literowka :-)
    A kto tak pisał?

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ja tak z innej beczki.Laski moze ktoras polecic mi nianie elektroniczna ???Kurde jestem zielona w temacie takiego sprzetu a chodzi mi o taki coby moc wziasc rowniez poza domem i miec zasieg jak mlode spi.

ja mam kamerke i dla mnie to rewelacja.. z dzwiekiem, jesli chce slyszec chrapanie mlodego.
    I moge se paczec na smartfonie, tablecie, gdziekolwiek.. ale wlasnie mi mauz wyjasnil, ze to przez te cuda niewidy, serwery, srery, co mamy w domu..
    Normalnie ludzie z takiej kamery moga paczec przez strone internetowa..
    ja mam taka:
    http://www.amazon.de/TP-Link-TL-SC3230N-Wireless-Netzwerkkamera-wei%C3%9F/dp/B00BOKGTG4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1434889294&sr=8-1&keywords=sc3230

efcia, kapturnica, kkisia, iwcia77, peppapig, megan8 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taka Firma Hartig+Helling zasieg do 800 m,spawdza sie dobrze.:-)
    kapturnica wrote:
    A ja tak z innej beczki.Laski moze ktoras polecic mi nianie elektroniczna ???Kurde jestem zielona w temacie takiego sprzetu a chodzi mi o taki coby moc wziasc rowniez poza domem i miec zasieg jak mlode spi.

kapturnica, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry ,padalo,18stp.

efcia lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze jedno,trzeba będzie zrobic pokoik dla maluszka,
    a pokoik to faktycznie takie malutki pokoik bo tylko 5 m kwadratowych,
    jak pomiescic wszystko co potrzeba na tak malej przestrzeni?
    bez szafy ubranoiwej,bo takową bedzie miał w holu (przynajmniej na teraz).

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Dzien dobry bardzo :-)

wczoraj bawilam sie w detektywa na fb domyslam sie co do niektorych, ale tak jak aniag nie chce na slepo zapraszac ;-)
    jakby co Bozia znalazlam cie i morke tez :-)
    efcia - mamy takie same nazwiska - znaczy - ja miałam za panny takie, jak Ty teraz po mężu - hehe

efcia, Mega, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to się zaczęło na maksa ciągnięcie kabli, zabawa regulacją dźwięku i atak na kapcie. Przemieszcza się z prędkością światła i włazi w każdą dziurę. To by było na tyle jeśli chodzi o spokój.

efcia, kapturnica, Mega, kkisia, anna maria, iwcia77, gosia7122, peppapig, megan8, gretka lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Cześć
    Wyspałam sie dziś jak nigdy, właściwie obudził mnie głód. Rano adrenalinka skoczyła bo znalazłam u Jasia kleszcza :/ wyciągnęłam całego, przetarłam woda utleniona, mam cos jeszcze zrobic?? Byliśmy wczoraj w lesie ale chodzimy grzecznie droga, młody lubi zrywać kwiatki i trawy wiec pewnie stąd. Przy wieczornej kąpieli nie zauważyłam nic, możliwe ze to przeszło z nas przy wieczornych całusach :/ ech, teraz będę sie martwić.
    obserwuj bardzo dokładnie to miejsce przez około 2-3 tygodnie. Mój starszy syn miał kleszcza w wieku 5 lat. Nie zauważyłam od razu - bo miał go pomiędzy pośladkami. Po 2 tygodniach zrobił się rumień - taka oponka czerwona wokół ukąszenia. Niestety złapał boleriozę - był oczywiście od razu przeleczony (kilka tygodni antybiotyku) - ale do dziś powtarzam mu badania co rok - i ciągle żyję w strachu - szczególnie jak go bolą stawy czy coś w tym stylu....

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, ale tak ma byc. Czuwanie zakonczy sie zawsze snem, bo dziecko dostaje tyle bodzcow, ze musi je "przerobic" we snie i zwyczajnie odpoczac. A takiemu maluchowi nie trzeba duzo. I super, ze zasypia sam, dajecie mu widocznie tyle, ze sie nie nudzi. Tylko nie ma co przeginac z tym stymulowaniem. Male dzieci czesto przezywaja nadmiar bodzcow i odreagowuja to czesto wieczornym placzem.

paszczakin, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    efcia - mamy takie same nazwiska - znaczy - ja miałam za panny takie, jak Ty teraz po mężu - hehe

to może my jaka rodzina ;D

iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak własnie widzialam filmik , ale Adaś zasuwa :D
    a wózek bombowy :D

Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Dziobak własnie widzialam filmik , ale Adaś zasuwa :D
    a wózek bombowy :D
    Widze, ze zycie przenioslo sie na fb :-P
    Wozek Brio, nikt nie ma bardziej genialnych drewnianych zabawek niz oni.

efcia, Iwone, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja mam kamerke i dla mnie to rewelacja.. z dzwiekiem, jesli chce slyszec chrapanie mlodego.
    Tylko mi o taka technologie nie chodzi bo mi trzeba taki co se na pasku bede mogla przymocowac i wyjsc jakies prace kolo domu zrobic a nie na tabletach lukac 8)

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Widze, ze zycie przenioslo sie na fb :-P
    Wozek Brio, nikt nie ma bardziej genialnych drewnianych zabawek niz oni.

też to zauważyłam ;-)
    a ten wózek lepszy niż chodzik :-) super pomysł i może sobie zaladować do niego zabawek

kapturnica, Dziobak lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Mam taka Firma Hartig+Helling zasieg do 800 m,spawdza sie dobrze.:-)
    http://allegro.pl/niania-elektroniczna-hartig-helling-mbf-3333-98217-i5432575781.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Dla+Dzieci-11763_Akcesoria+dla+dzieci-82595_Nianie+elektroniczne+i+monitory+oddechu-82600 cos takiego ?>?? ( tylko tu marny zasieg jest )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 15:21

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez troche poweszylam na fb i namierzyłam Bozie i Dziobaka :)
    Znajomi dziecko odebrali, fajnie było i tak sobie pomyslałam, ze chce tak, nawet bardzo chce....nawet obsranie po pępek mnie nie wystraszyło ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 16:01

Dziobak, Iwone, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, peppapig, Krakonka, Bozia3, gretka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta zobacz może tu coś znajdziesz

http://www.oleole.pl/search/elektroniczne-nianie-.bhtml?keyword=Niania%20elektroniczna

efcia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądałam durny horror. Cały czas czekałam aż się wyjaśni dlaczego i gdzie wszyscy znikają i się nie dowiedziałam. Bez sensu.

Mega, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc! Ktos zaszedl jak mnie nie bylo? Jakies nowe kolezanki? Albo chociaz magnesy? :-)

efcia, macduska, Mega, kapturnica, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Czesc! Ktos zaszedl jak mnie nie bylo? Jakies nowe kolezanki? Albo chociaz magnesy? :-)

Nic - nudy na pudy.
    Cała akcja przeniosła się na fejsa.

efcia, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 10081 10082 10083 10084 10085 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ