X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale ktoś pisał, że od błędów ortograficznych też :-) i nie mów, że to literowka :-)
    A kto tak pisał?

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ja tak z innej beczki.Laski moze ktoras polecic mi nianie elektroniczna ???Kurde jestem zielona w temacie takiego sprzetu a chodzi mi o taki coby moc wziasc rowniez poza domem i miec zasieg jak mlode spi.

ja mam kamerke i dla mnie to rewelacja.. z dzwiekiem, jesli chce slyszec chrapanie mlodego.
    I moge se paczec na smartfonie, tablecie, gdziekolwiek.. ale wlasnie mi mauz wyjasnil, ze to przez te cuda niewidy, serwery, srery, co mamy w domu..
    Normalnie ludzie z takiej kamery moga paczec przez strone internetowa..
    ja mam taka:
    http://www.amazon.de/TP-Link-TL-SC3230N-Wireless-Netzwerkkamera-wei%C3%9F/dp/B00BOKGTG4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1434889294&sr=8-1&keywords=sc3230

efcia, kapturnica, kkisia, iwcia77, peppapig, megan8 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taka Firma Hartig+Helling zasieg do 800 m,spawdza sie dobrze.:-)
    kapturnica wrote:
    A ja tak z innej beczki.Laski moze ktoras polecic mi nianie elektroniczna ???Kurde jestem zielona w temacie takiego sprzetu a chodzi mi o taki coby moc wziasc rowniez poza domem i miec zasieg jak mlode spi.

kapturnica, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry ,padalo,18stp.

efcia lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze jedno,trzeba będzie zrobic pokoik dla maluszka,
    a pokoik to faktycznie takie malutki pokoik bo tylko 5 m kwadratowych,
    jak pomiescic wszystko co potrzeba na tak malej przestrzeni?
    bez szafy ubranoiwej,bo takową bedzie miał w holu (przynajmniej na teraz).

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Dzien dobry bardzo :-)

wczoraj bawilam sie w detektywa na fb domyslam sie co do niektorych, ale tak jak aniag nie chce na slepo zapraszac ;-)
    jakby co Bozia znalazlam cie i morke tez :-)
    efcia - mamy takie same nazwiska - znaczy - ja miałam za panny takie, jak Ty teraz po mężu - hehe

efcia, Mega, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to się zaczęło na maksa ciągnięcie kabli, zabawa regulacją dźwięku i atak na kapcie. Przemieszcza się z prędkością światła i włazi w każdą dziurę. To by było na tyle jeśli chodzi o spokój.

efcia, kapturnica, Mega, kkisia, anna maria, iwcia77, gosia7122, peppapig, megan8, gretka lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Cześć
    Wyspałam sie dziś jak nigdy, właściwie obudził mnie głód. Rano adrenalinka skoczyła bo znalazłam u Jasia kleszcza :/ wyciągnęłam całego, przetarłam woda utleniona, mam cos jeszcze zrobic?? Byliśmy wczoraj w lesie ale chodzimy grzecznie droga, młody lubi zrywać kwiatki i trawy wiec pewnie stąd. Przy wieczornej kąpieli nie zauważyłam nic, możliwe ze to przeszło z nas przy wieczornych całusach :/ ech, teraz będę sie martwić.
    obserwuj bardzo dokładnie to miejsce przez około 2-3 tygodnie. Mój starszy syn miał kleszcza w wieku 5 lat. Nie zauważyłam od razu - bo miał go pomiędzy pośladkami. Po 2 tygodniach zrobił się rumień - taka oponka czerwona wokół ukąszenia. Niestety złapał boleriozę - był oczywiście od razu przeleczony (kilka tygodni antybiotyku) - ale do dziś powtarzam mu badania co rok - i ciągle żyję w strachu - szczególnie jak go bolą stawy czy coś w tym stylu....

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, ale tak ma byc. Czuwanie zakonczy sie zawsze snem, bo dziecko dostaje tyle bodzcow, ze musi je "przerobic" we snie i zwyczajnie odpoczac. A takiemu maluchowi nie trzeba duzo. I super, ze zasypia sam, dajecie mu widocznie tyle, ze sie nie nudzi. Tylko nie ma co przeginac z tym stymulowaniem. Male dzieci czesto przezywaja nadmiar bodzcow i odreagowuja to czesto wieczornym placzem.

paszczakin, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    efcia - mamy takie same nazwiska - znaczy - ja miałam za panny takie, jak Ty teraz po mężu - hehe

to może my jaka rodzina ;D

iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak własnie widzialam filmik , ale Adaś zasuwa :D
    a wózek bombowy :D

Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Dziobak własnie widzialam filmik , ale Adaś zasuwa :D
    a wózek bombowy :D
    Widze, ze zycie przenioslo sie na fb :-P
    Wozek Brio, nikt nie ma bardziej genialnych drewnianych zabawek niz oni.

efcia, Iwone, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja mam kamerke i dla mnie to rewelacja.. z dzwiekiem, jesli chce slyszec chrapanie mlodego.
    Tylko mi o taka technologie nie chodzi bo mi trzeba taki co se na pasku bede mogla przymocowac i wyjsc jakies prace kolo domu zrobic a nie na tabletach lukac 8)

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Widze, ze zycie przenioslo sie na fb :-P
    Wozek Brio, nikt nie ma bardziej genialnych drewnianych zabawek niz oni.

też to zauważyłam ;-)
    a ten wózek lepszy niż chodzik :-) super pomysł i może sobie zaladować do niego zabawek

kapturnica, Dziobak lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Mam taka Firma Hartig+Helling zasieg do 800 m,spawdza sie dobrze.:-)
    http://allegro.pl/niania-elektroniczna-hartig-helling-mbf-3333-98217-i5432575781.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Dla+Dzieci-11763_Akcesoria+dla+dzieci-82595_Nianie+elektroniczne+i+monitory+oddechu-82600 cos takiego ?>?? ( tylko tu marny zasieg jest )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 15:21

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez troche poweszylam na fb i namierzyłam Bozie i Dziobaka :)
    Znajomi dziecko odebrali, fajnie było i tak sobie pomyslałam, ze chce tak, nawet bardzo chce....nawet obsranie po pępek mnie nie wystraszyło ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 16:01

Dziobak, Iwone, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, peppapig, Krakonka, Bozia3, gretka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta zobacz może tu coś znajdziesz

http://www.oleole.pl/search/elektroniczne-nianie-.bhtml?keyword=Niania%20elektroniczna

efcia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądałam durny horror. Cały czas czekałam aż się wyjaśni dlaczego i gdzie wszyscy znikają i się nie dowiedziałam. Bez sensu.

Mega, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc! Ktos zaszedl jak mnie nie bylo? Jakies nowe kolezanki? Albo chociaz magnesy? :-)

efcia, macduska, Mega, kapturnica, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Czesc! Ktos zaszedl jak mnie nie bylo? Jakies nowe kolezanki? Albo chociaz magnesy? :-)

Nic - nudy na pudy.
    Cała akcja przeniosła się na fejsa.

efcia, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 10081 10082 10083 10084 10085 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ