35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:A ja tak z innej beczki.Laski moze ktoras polecic mi nianie elektroniczna ???Kurde jestem zielona w temacie takiego sprzetu a chodzi mi o taki coby moc wziasc rowniez poza domem i miec zasieg jak mlode spi.
ja mam kamerke i dla mnie to rewelacja.. z dzwiekiem, jesli chce slyszec chrapanie mlodego.
I moge se paczec na smartfonie, tablecie, gdziekolwiek.. ale wlasnie mi mauz wyjasnil, ze to przez te cuda niewidy, serwery, srery, co mamy w domu..
Normalnie ludzie z takiej kamery moga paczec przez strone internetowa..
ja mam taka:
http://www.amazon.de/TP-Link-TL-SC3230N-Wireless-Netzwerkkamera-wei%C3%9F/dp/B00BOKGTG4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1434889294&sr=8-1&keywords=sc3230efcia, kapturnica, kkisia, iwcia77, peppapig, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mam taka Firma Hartig+Helling zasieg do 800 m,spawdza sie dobrze.kapturnica wrote:A ja tak z innej beczki.Laski moze ktoras polecic mi nianie elektroniczna ???Kurde jestem zielona w temacie takiego sprzetu a chodzi mi o taki coby moc wziasc rowniez poza domem i miec zasieg jak mlode spi.
kapturnica, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyi jeszcze jedno,trzeba będzie zrobic pokoik dla maluszka,
a pokoik to faktycznie takie malutki pokoik bo tylko 5 m kwadratowych,
jak pomiescic wszystko co potrzeba na tak malej przestrzeni?
bez szafy ubranoiwej,bo takową bedzie miał w holu (przynajmniej na teraz).iwcia77 lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:Dzien dobry bardzo
wczoraj bawilam sie w detektywa na fb domyslam sie co do niektorych, ale tak jak aniag nie chce na slepo zapraszac
jakby co Bozia znalazlam cie i morke tezefcia, Mega, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No to się zaczęło na maksa ciągnięcie kabli, zabawa regulacją dźwięku i atak na kapcie. Przemieszcza się z prędkością światła i włazi w każdą dziurę. To by było na tyle jeśli chodzi o spokój.
efcia, kapturnica, Mega, kkisia, anna maria, iwcia77, gosia7122, peppapig, megan8, gretka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Natka_79 wrote:Cześć
Wyspałam sie dziś jak nigdy, właściwie obudził mnie głód. Rano adrenalinka skoczyła bo znalazłam u Jasia kleszczawyciągnęłam całego, przetarłam woda utleniona, mam cos jeszcze zrobic?? Byliśmy wczoraj w lesie ale chodzimy grzecznie droga, młody lubi zrywać kwiatki i trawy wiec pewnie stąd. Przy wieczornej kąpieli nie zauważyłam nic, możliwe ze to przeszło z nas przy wieczornych całusach
ech, teraz będę sie martwić.
-
Paszczak, ale tak ma byc. Czuwanie zakonczy sie zawsze snem, bo dziecko dostaje tyle bodzcow, ze musi je "przerobic" we snie i zwyczajnie odpoczac. A takiemu maluchowi nie trzeba duzo. I super, ze zasypia sam, dajecie mu widocznie tyle, ze sie nie nudzi. Tylko nie ma co przeginac z tym stymulowaniem. Male dzieci czesto przezywaja nadmiar bodzcow i odreagowuja to czesto wieczornym placzem.
paszczakin, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Dziobak własnie widzialam filmik , ale Adaś zasuwa
a wózek bombowy
Wozek Brio, nikt nie ma bardziej genialnych drewnianych zabawek niz oni.efcia, Iwone, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja mam kamerke i dla mnie to rewelacja.. z dzwiekiem, jesli chce slyszec chrapanie mlodego.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Widze, ze zycie przenioslo sie na fb
Wozek Brio, nikt nie ma bardziej genialnych drewnianych zabawek niz oni.
też to zauważyłam
a ten wózek lepszy niż chodziksuper pomysł i może sobie zaladować do niego zabawek
kapturnica, Dziobak lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Mam taka Firma Hartig+Helling zasieg do 800 m,spawdza sie dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 15:21
-
Tez troche poweszylam na fb i namierzyłam Bozie i Dziobaka
Znajomi dziecko odebrali, fajnie było i tak sobie pomyslałam, ze chce tak, nawet bardzo chce....nawet obsranie po pępek mnie nie wystraszyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 16:01
Dziobak, Iwone, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, peppapig, Krakonka, Bozia3, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny