35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przyszły ślubny na wyjeździe...
Nadrabia jednak na Skype
Królik się rzucił. Zamiast zapić go alko zagryzłam go... królikiemstara.krycha, efcia, Mega, kapturnica, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:napewno królik bo ślubnego ni ma , no chyba ze sąsiad
mojego m w zeszłym roku latem jak wracał z poligonu, z torbami, plecakiem moro, w koszulce na ramiączkach, opalonego... podrywała sąsiadka z niższego piętra. Hehehe. To może te niższe piętra bardziej obiecujące, hmm...
stara.krycha, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Jeden stary dziad, a drugi mruk albo niemowa. Nie ciągnie mnie. Chyba żeby piętro zmienić?
mojego m w zeszłym roku latem jak wracał z poligonu, z torbami, plecakiem moro, w koszulce na ramiączkach, opalonego... podrywała sąsiadka z niższego piętra. Hehehe. To może te niższe piętra bardziej obiecujące, hmm...
efcia, Mega, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:No bez fejsa to czlowiek taki nieaktualny jakis jest...
Tu pisałam nie raz że go nie ma. Masz pałę z nadrabianiajeszcze miesiąc go nie będzie.
stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ja to taka introwertyczka, na fejsie nie piszę wynurzeń i nie zapraszam pierdyliarda znajomych, jakaś taka aspoleczna jestem, także ten... z góry przepraszam
Tu pisałam nie raz że go nie ma. Masz pałę z nadrabianiajeszcze miesiąc go nie będzie.
Mega, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:nie ściemniaj
każdy ma fejsa tylko nie kazdy daje namiarhehe sama założyłam dopiero jakieś dwa czy trzy lata temu, też się sporo opierałam.
stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:A ile masz tych pieter? I kiedy przyszly slubny wraca? Bo nie wiem, czy polecac rozpoczecie wycieczek od parteru, czy musisz sie streszczac?
stara.krycha, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Hahaha mieszkamy na ósmym z dziesięciu. Mam miesiąc, mogę po kolei
ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny