35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Umow sie umow i dzialaj dalej. Pewnie inne leki Ci zleci.
Krycha czy inne watpie
stymulacja udana na 13 , 11 bylo dojrzalych i sie zaplodnilo
a popadaly w 4 dobie , gdzie ponoc odpowiedzialny jest plemnik
a ja mialam zwykle invitro teraz pewnie wybiora lepsze plemniki
i bedzie te isci czy jakos tak , ze je wstrzykna pojedynczo
a nie wpuszcza bandy i kto pierwszy ten lepszyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 18:06
ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, ania.g, efcia, BISCA, macduska, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mnie tam na fejsie nikt nie wyczail!
A wszyscy z Iwci profilu znajomych rozkmniniaja, bo ma ich najwiecej z forum
to nie tak , ze mnie znajduja- ja z twojego profilu tez kogos sciagnelam
kapturnica, kkisia, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Krycha czy inne watpie
stymulacja udana na 13 , 11 bylo dojrzalych i sie zaplodnilo
a popadaly w 4 dobie , gdzie ponoc odpowiedzialny jest plemnik
a ja mialam zwykle invitro teraz pewnie wybiora lepsze plemniki
A jak juz szalec, to mozna assisted cahtching dorzucic czyli mikronaciecie oslonki zarodka, co ma ulatwic implantacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 18:11
kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Kkisia, ale jak będziesz się robić blada jak zombie to wezwiesz ratunek?
Byłoby dobrze, żebyś się tak na vampa nie wykrwawiła.
Mysle , ze dam rade
krwi u mnie pod dostatkiem
pewnie nie ma jej az tak strasznie duzo
tylko wrazenie takie bo jest rozrzedzona
A blada jestem jak scianaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Inne leki moze w drugiej fazie dac, czegos wiecej , innego mniej. No i pewnie ISCI, polecam dopytac o fragmentacje DNA. To takie badanie plemnika, czy jest zdolny do zaplodnienia i czy dobrze rokuje.
A jak juz szalec, to mozna assisted cahtching dorzucic czyli mikronacicie oslonki zarodka, co ma ulatwic implantacje
Dopytam o wszystko
pewnie jeszcze kariotypy zleci
Leki obiecalam Reni dlatego musze isc ba wizyte
zanim ona zacznie
bo wtedy bede wiedziala co moge oddac
A co zostawic
I musze wam powiedziec , ze na szkoleniu byla moja funfela
lat 33 tez niedrozne jajowody , po 1 nieudanym w kwietniu
i jak troche poprasowalysmy to nam sie ba zwierzenia zebralo
Ale za to wytanczylysmy sie na maxastara.krycha, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Hujowo
serio @ mnie zameczy , slaba jestem , w glowie sie kreci , brzuch napierdziela
tampony nie daja rady dluzej niz godzine
ale dam rade byle sie juz skonczyla
A mnie jak kto chce na fb to mam to samo nazwisko co Malgoskkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ty, blada ściana, ty tam uważaj na siebie. Jest ten twój tam z tobą?
Do roboty poszedl
ale moj syn jest spoko
A i tesknilam za nimi bardzo
jak wrocilam dostalam obiad i pozniej sie wtulilam w mojego
i nam bezpiecznim wybil na godzineComeToMeBaby, ania.g, efcia, BISCA, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Kometa 2 -3 lata temu i jeszcze sie oswajasz????????????????
jakoś tak nie mam. W tzw realu też nie
no co zrobię jak nic nie zrobię. Dobrze mi tak.
efcia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czekałam na program w tv, a okazało się, że to powtórka. Trudno, nie wymigam się dziś od treningu.
Znikam na dłużej, bo potem planuję zrobić sobie domowe spa. Nie mam żadnego limitu czasowego na łazienkę jak jestem sama i zamierzam to dziś z premedytacją wykorzystaćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 18:46
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja tak z innej beczki.Laski moze ktoras polecic mi nianie elektroniczna ???Kurde jestem zielona w temacie takiego sprzetu a chodzi mi o taki coby moc wziasc rowniez poza domem i miec zasieg jak mlode spi.
http://www.prenatal.it/shop/Casa-e-Nanna-Interfoni/Chicco-Baby-Monitor-Classic-analogico-000000000000501810.htm?showSim=false&startValue=&rangeValue=&prevVisit=&id=000000000000501810
i jestem zadowolona
ale znam mamy co maja angel care z podkladkami pod lozko ktore jak nie wykryja oddeschu dziecka przez iles tam sekund to alarm sie zalacza
moja kolerzanka ma fajny monitor na podczerwien i moze podgladac dziecko- bardzo fajna sprawa- i to ja bym ci bardziej polecala
http://www.prenatal.it/shop/Casa-e-Nanna-Interfoni/Motorola-Motorola-MBP33S-Wireless-Video-Baby-Monitor-000000000000531257.htm?showSim=false&startValue=12&rangeValue=6&prevVisit=true&id=000000000000531257
aczkolwiek teraz sa takie kamerki ktore podlaczasz pod smartfona lub tableta pewnie maja jakas apke i ogladasz dziecia przez telefon albo tableta
http://www.prenatal.it/shop/Casa-e-Nanna-Interfoni/D-Link-EyeOn-Baby-Monitor-Junior-DCS-820L-000000000000537298.htm?showSim=false&startValue=6&rangeValue=6&prevVisit=true&id=000000000000537298
efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Paszczak, ale tak ma byc. Czuwanie zakonczy sie zawsze snem, bo dziecko dostaje tyle bodzcow, ze musi je "przerobic" we snie i zwyczajnie odpoczac. A takiemu maluchowi nie trzeba duzo. I super, ze zasypia sam, dajecie mu widocznie tyle, ze sie nie nudzi. Tylko nie ma co przeginac z tym stymulowaniem. Male dzieci czesto przezywaja nadmiar bodzcow i odreagowuja to czesto wieczornym placzem.
-
ania.g wrote:O Efcia złowi nas wszystkie
aniu co z tego ze złowiłam ale za cholercie nie moge skojarzyć kto jest ktoza mało danych na fb
choć chyba jestem pewna co do Simby
i chyba znalazlam Komete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 19:35
kapturnica, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, megan8, Mega lubią tę wiadomość