35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:moj tak ma wlasnie..
iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Kapta to zalezy na czym ci zalezy ...chcesz tylko slyszec jak zaplacze, czy chcesz slyszec jak oddycha, a moze chcesz go widziec? jest taki wybor , ze szok. Ja osobiscie mam zwykly :
http://www.prenatal.it/shop/Casa-e-Nanna-Interfoni/Chicco-Baby-Monitor-Classic-analogico-000000000000501810.htm?showSim=false&startValue=&rangeValue=&prevVisit=&id=000000000000501810
i jestem zadowolona
ale znam mamy co maja angel care z podkladkami pod lozko ktore jak nie wykryja oddeschu dziecka przez iles tam sekund to alarm sie zalacza
moja kolerzanka ma fajny monitor na podczerwien i moze podgladac dziecko- bardzo fajna sprawa- i to ja bym ci bardziej polecala
http://www.prenatal.it/shop/Casa-e-Nanna-Interfoni/Motorola-Motorola-MBP33S-Wireless-Video-Baby-Monitor-000000000000531257.htm?showSim=false&startValue=12&rangeValue=6&prevVisit=true&id=000000000000531257
aczkolwiek teraz sa takie kamerki ktore podlaczasz pod smartfona lub tableta pewnie maja jakas apke i ogladasz dziecia przez telefon albo tableta
http://www.prenatal.it/shop/Casa-e-Nanna-Interfoni/D-Link-EyeOn-Baby-Monitor-Junior-DCS-820L-000000000000537298.htm?showSim=false&startValue=6&rangeValue=6&prevVisit=true&id=000000000000537298Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 19:55
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wiesz.Niee widziec tylko przede wszystkim slyszec czy jape drze jak bede przykladowo na polu/dworze grabac liscie czy cokolwiek robic.Zeby nie latac co chwile i nie nasluchiwac jak to kiedys bylo przy mlodym.Bo tobylo najbardziej stresujace jak cos robilam na zewnatrz i podsluchiwalam pod oknem czy sie drze , czy tylko mi sie wydaje.A jak bede slyszec to juz insza inszosc
bo normalnie to jak zalaczasz te ninki to one maja takie szumy radiowe..mnie osobiscie to wnerwia , wiec wybralam taki co jest normalnie cicho ale jak zaczyna plakac to sie zalacza i dla mnie taki jest gitkapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
Zrobiłam koniowatą. Ziewałam, chociaż wycisk sobie dałam. Chyba nie mogę ćwiczyć wieczorami. Istnieje niebezpieczeństwo, że usnę
wolę jednak z rana.
Aasiula, iwcia77, efcia, ania.g, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam z wieczora
widzę ze macie nowa zabawę na fb
co się dzieje? Ktoś urodził? ZacIazyl? Albo coś w tym stylu. Tęskno do was. Ale dziec daje do wiwatu wiec tylko was czasem podgladam ; ( na pisanie nie ma czasu
kkisia, Aasiula, iwcia77, kapturnica, efcia, ania.g, gosia7122, megan8, Mega, gretka, Arwena, mama78 lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Kapta ja mam nianie philips avent. Daje rade przez piętra. Ma dobry zasięg szumów brak. Jest ok i majątku nie kosztowala
mandragora, iwcia77, Aasiula, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja wcześniej myślałam nad motorola ale avent miał lepszy zasięg. Poza tym motorola powala cena. A angel care moim zdaniem tycke przereklamowany. A monitor płytowy dla mnie nieporozumienie to cały czas trzeba włączać i wyłączać. Ja mam odpinany do pampka.
Aasiula, efcia, ania.g, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Iwcia a jak się czujesz zła matka ze dziecka cały czas z sobą nie tachasz to gorąco polecam caboo. U mnie sprawdziło się w stu procentach. Mały uwielbiał by w tym noszony, teraz tez czasem go noszę ale 9500 to już tak ciężko do brzucha przywiązać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 20:29
iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja tez. Biore sobie odbiornik do ogrodu, jesli Adas spi w domu i odwrotnie. Zasieg poza domem nie jest oszalamiajacy ( ok. 40 m), ale w domu bez problemow. Zero szumow, cena ok.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A na zewnatrz daje rade ???
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mi zalezy na tym by slyszec na zewnatrz w ogrodzie i dalej niz 40 metrow
mandragora, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Zrobiłam koniowatą. Ziewałam, chociaż wycisk sobie dałam. Chyba nie mogę ćwiczyć wieczorami. Istnieje niebezpieczeństwo, że usnę
wolę jednak z rana.
ja też "szok trening" i jak sama nazwa wskazuje byl mały szok
no to twój królik usprawiedliwiony
zaprosilam cie na fbWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 20:53
ComeToMeBaby, megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Witam z wieczora
widzę ze macie nowa zabawę na fb
co się dzieje? Ktoś urodził? ZacIazyl? Albo coś w tym stylu. Tęskno do was. Ale dziec daje do wiwatu wiec tylko was czasem podgladam ; ( na pisanie nie ma czasu
o jak miło cie tu widziec
a jak starania idą ?mandragora, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość