35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Niuta wrote:Ale Was wzięło na szpiegowanie na fb
Tylko mnie nikt chyba nie chce wyśledzić
ja chce
moze jakieś wskazowki, znowu pobawie sie w detektywaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 22:09
Mega, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:ja chce
moze jakieś wskazowki, znowu pobawie sie w detektywa
Ty w kapeluszu a ja z butelką.
Ale za dużo Ci to nie pomoże bo nie ma mnie u nikogo w znajomychkapturnica, efcia, megan8, iwcia77, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
aaa właśnie KKsia, bo doczytałam
Ty mi leków już nie wisisz, no skoro wróciłas do starań, więc nie rób sobie kłopotu.
Liczę na Ciebie następnym razemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 22:19
Mega, iwcia77, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
wracając do alergii na kota
całe życie mieliśmy na chacie zwierzaki,w tym koty i nic
Mojej siostrze wyszła alergia na koty przed 30musiała oddać koty, bo doszło do astmy, więc nie wiem od czego to zależy.
Paszczu może na razie się nie martw.efcia, Mega, paszczakin, iwcia77, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mialam...Ja co jakis czas usuwam wiadomosci ze skrzynki..
I cała zabawa poszła w ...
Poszło zaproszenieefcia, megan8, kapturnica, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyAleż miałam cięzki weekend, stresy, stresy i stresy. Młodzi startowali na zawodach, Kuba w Mistrzostwach Polski dzis spędziłam przy ekranie kompa sledząc walki i czekajac na nie od 10.00 do ok 17.00. Masakra, jaki stres. Kiepskie losowanie, trzech najlepszych było w jednej grupie, jeden mógł się dostac do finału. W końcu wylądowali na 1 i dwóch 3cich miejsach. Kuba na 3cim. Na równi
A Hubi w Nowej Soli w Miedzynarodowym Turniej tez 3ci.efcia, Mega, Magda*, Dziobak, ComeToMeBaby, gretka, Iwone, iwcia77, Aasiula, kkisia, ania.g, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Mam dość, caly dzień mój chuop ogląda sport, teraz tez chce jakie walki, nosz .... ja film chce... Od seksu tez sie juz ogania, normalnie starzeje sie jak nic
Mega, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
gretka -
http://www.amazon.co.uk/Philips-Monitor-SCD505-01-Lullabies/dp/B004WRG39E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1434918279&sr=8-1&keywords=baby+monitor+avent Dob ra znalazlam ten co mi pasuje .Siostra juz zamawia bo u niej taniej niz u nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 22:34
-
kkisia wrote:A ja juz odpoczywam
Dzis bylo ognisko
towarzystwo znowu niezle maglowalo i prasowalo
a ja bez sil
@ mnie wykonczy nigdy takiej mocnej , bolacej i obfitej nie mialam
a z pozytywnych wiesci to w poniedzialek dzwonie do lekarza
zeby obgadac plan na nastepne podejscie
no i to mi sie podoba
kkisia lubi tę wiadomość
gretka -