35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mandragora wrote:Iwcia a jak się czujesz zła matka ze dziecka cały czas z sobą nie tachasz to gorąco polecam caboo. U mnie sprawdziło się w stu procentach. Mały uwielbiał by w tym noszony, teraz tez czasem go noszę ale 9500 to już tak ciężko do brzucha przywiązać
moj wazy jeszcze 7700 gr wiec daje rade
kapturnica, Mega, efcia, mandragora lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:mysza nie martw sie, wylapiemy sie, poogladamy zdjecia i wrócimy
kapturnica, Mega, kkisia, efcia, Iwone, megan8, gretka lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:a ja nie wiem czyj to kot w trawie się czai ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 00:54
dorbie, Reni, kapturnica, Dziobak, Mega, kkisia, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:uwaga podpowiadam - kotek w trawie to nasza Sabcia
Dzieńdoberek w poniedziałeczekMega, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
Dzien bry!! A mi sie jak nigdy dzis dobrze wstawało. A młody jak ma rzadko czkawke ,tak dzis przeszedl samego siebie prawie 15minut miotało nim jak szatan
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 07:04
Mega, kkisia, efcia, mandragora, dorbie, paszczakin, Aasiula, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bry, kto wymyślił poniedziałki???
Na szczęście szkoła jeszcze tylko tydzień, dzisiaj musiałam Młodą wołami z lozka wyciągać
Miłego babeczkikkisia, efcia, Aasiula, ania.g, iwcia77, stara.krycha, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Bry, kto wymyślił poniedziałki???
Na szczęście szkoła jeszcze tylko tydzień, dzisiaj musiałam Młodą wołami z lozka wyciągać
Miłego babeczki
Hubi zawody miał w sobotę, ale wczoraj ostry Camp z Zagrodnikiem plus jazda z Nowej Soli i emocje związane ze startem brata.
Wszyscy nieprzytomniMagda*, ComeToMeBaby, Aasiula, ania.g, efcia, stara.krycha, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość