35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Uwaga: raz się żyje. Co się będziecie tak zapraszać nawzajem,a ja nie? Przespałam się z tym tematem i poszłam na zwiady
jak tam kogo rozpoznam to się zamelduję zaproszeniem.
megan8, gretka, iwcia77, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bedzie piekny bukiet kwiatow na zakonczenie roku w podziece. A moze i czekoladki z alkoholem?
Mój starszy (13 l.) zakupił takowe na zielonej szkole z kolegami w Pradze.....najedli się tego (znaczy czekolada jedna na kilku i kilka landrynek), a na koniec poczęstowali panią wychowawczynię...wszyscy mieli potem kazanie przez godzinę (mój A. się śmieje, że mogli jej nie słuchać - bo przecież naćpana była...
).
Mają jaja chłopaki - moja krew....
W Pradze - podobnie jak w Holandii marihuana jest legalna...
Oczywiście zawartość maryśki w słodyczach jest śladowa - raczej chodzi o adrenalinę chyba...i w sprzedawży w zwykłych sklepach ze słodyczami - no ale jednak Czesi do przodu są - co by tu nie mówić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 10:11
paszczakin, ania.g, Reni, iwcia77, efcia, Arwena, stara.krycha, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Uwaga: raz się żyje. Co się będziecie tak zapraszać nawzajem,a ja nie? Przespałam się z tym tematem i poszłam na zwiady
jak tam kogo rozpoznam to się zamelduję zaproszeniem.
ComeToMeBaby, gretka, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Kurwa dodzwonilam sie
Za tydzien bede miala termin na koniec lipca
Tylko musze skierowanie zdobyc:)
A i pan profesor powiedzial , ze jest duza szansa udroznienia
Ha pierdole zyc mi sie znowu chcekkisia, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ooo Matko Bosko Kochano
oczy mnie sie spociły!Dziobak wrote:Bedzie piekny bukiet kwiatow na zakonczenie roku w podziece. A moze i czekoladki z alkoholem?Bozia3, kkisia, Dziobak, BISCA, iwcia77, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Co ty gadasz! Extra. No powiem Ci, zrobiła się nadzieja. Opowiadaj szczegóły.
Rozmawialam z profesorem , ktory mowi ze jesli jajowody sa niedrozne w ujsciu macicznym , czyli sie nie zakontrastowaly to daje 90 % szansy na udroznienie
poprzez hsg selektywne
Musze wyciagnac tylko od lekarza opis
juz nawet do niego smsa napisalam
I z badan tylko morfologia i crp
a i tylko do 12 dcComeToMeBaby, ania.g, BISCA, gretka, Mala79, iwcia77, efcia, Arwena, stara.krycha, gosia7122, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a jaka Ty ładna jesteś - ten kolor włosów masz fajowy - ja bym chyba taki zostawiła...
kolor tak wogóle też mi się podoba, ale do kiecki jest za ostry. Tak mi się wydaje.
efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
ja strzeliłam gafę z Sabiną , zaprosiłam chyba znajoma Arweny
"
muszę to odkręcić"
ale jak nasza Sabina ta z kotem w trawie to ja zaprosiłam jakby co
dobra idę ćwiczyć ,bo mata mi stygnie
dorbi odpisałamania.g, ComeToMeBaby, dorbie, iwcia77, efcia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Rozmawialam z profesorem , ktory mowi ze jesli jajowody sa niedrozne w ujsciu macicznym , czyli sie nie zakontrastowaly to daje 90 % szansy na udroznienie
poprzez hsg selektywne
Musze wyciagnac tylko od lekarza opis
juz nawet do niego smsa napisalam
I z badan tylko morfologia i crp
a i tylko do 12 dciwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Na moim opisie z hsg nie ma napisane gdzie zatkany, ale jest że jeden się nie zakontrastował. No a termin rewelacja, znaczy jak chce skierowanie to na nfz?
Tak na Nfz to robia
Kurde jestem tak podjarana ze masakra
spac przez ten tydzien nie bedeanna maria, paszczakin, Dziobak, ComeToMeBaby, Reni, gretka, iwcia77, efcia, stara.krycha, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ostatnia prosta przed wakacjamimuszę tylko kupić tonę kwiatów na piątek i luz.
Hehe a mój ojciec nie mógł wytrzymać i sprzedał tajemnicę o mojej ciąży swojej żonie. Zostałam uściskana za wszystkie czasyComeToMeBaby, dorbie, kkisia, anna maria, gretka, Mala79, iwcia77, efcia, stara.krycha, gosia7122, Mega, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bozia3 wrote:ale to jeszcze nic...
za chwilkę, jak się będzie garnąć do chodzenia, to będziesz trzymać go za rączki i popierdzielać po całym domu....po takim kursie - to ja nie czuję pleców i nie umiem się wyprostować...to jak Renka potrzebuje już teraz balkoniku, to radzę treningi jakieś rozpocząć - na basenie?
Bo ja bym tez zaliczyla plecowy zgon...
Reni, ania.g, Bozia3, kkisia, iwcia77, efcia, stara.krycha, gosia7122, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:czekoladki z alkoholem ...phiii - teraz są na topie czekoladki z trawą....
Jestem pewna, ze Pania najbardziej by ucieszyl prezent wykonany samodzielnie. Wazonik z butelki, zakladka do ksiazki z filcu, sztruksowy pokrowiec na okulary czy poduszeczka do igiel.
Prawda, przepani?
Reni, dorbie, BISCA, Bozia3, kkisia, iwcia77, efcia, stara.krycha, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak
dostałam od jeden z uczennic piękną zakładkę do ksiązki
są na niej dwa małe śpiochy
Dziobak wrote:Wstydz sie! Naszej Pani takie swinstwa?
Jestem pewna, ze Pania najbardziej by ucieszyl prezent wykonany samodzielnie. Wazonik z butelki, zakladka do ksiazki z filcu, sztruksowy pokrowiec na okulary czy poduszeczka do igiel.
Prawda, przepani?Dziobak, Bozia3, iwcia77, efcia, stara.krycha, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny