35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:tak sobie pacze i licze i jak dobrze pójdzie to w rocznicę ślubu będziemy mieli transfer
ComeToMeBaby, BISCA, paszczakin, kkisia, Reni, Bozia3, iwcia77, efcia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe wszystkie teraz siedzom na fb. Ja się tak zaczytałam, że od 15 min leci jakieś kazanie kościelne w tv i o dziwo je ignoruję...
Muszę uciekać laski, ogarnąć, bo jestem dziś umówiona z mamą na latanie po mieście.iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no było by fajnie
trójkącik z lekarzem i z butelką relaniumDziobak wrote:Czaaad! Zadnego pierdzielenia sie z prezentem, kolacja czy rocznicowym seksem. Jakie to kurna praktyczne!Dziobak, iwcia77, efcia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie smutaj
nie opuścimy of spoko spoko
po prostu nie wszystko jest dla oczu brzemiennej czy małpy i czy innych partyzantek
a skoro administrator liczy na zysk, że więcej nowych ovu użytkowniczek się pojawi dzięki otwartemu forum i ma nas w prąciu, to my jego również
paszczakin wrote:Foch, ze zescie na srejsbuka polazly. Foch!dorbie, kkisia, gretka, kapturnica, iwcia77, ania.g, efcia, Arwena, stara.krycha, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny