35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
zeżarłam torbę skitlesów..czy można po tym wypuścić pawia na wolność? rzygnąć tęczą?
kkisia, BISCA, paszczakin, anna maria, Dziobak, gretka, iwcia77, efcia, stara.krycha, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nad czym? nad mikserem? czy aparatem?
teraz prawie każdy aparat wycina, nawet ten w komórcedorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:No, to oby do Twojego slubu !!!!! (zostanie mi 10 dni do urlopu
Sprawdzę potem na kompie.
A propos. Wczoraj mnie m zaskoczył, bo mu mówię, że to już zaraz, a ten do mnie: no, za dwa miesiące i jeden dzień.
A podobno faceci nie odmierzają czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 11:45
efcia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ale ej! Dzisiaj powinno wyświetlić dokładnie 2 miesiące.
Sprawdzę potem na kompie.
A propos. Wczoraj mnie m zaskoczył, bo mu mówię, że to już zaraz, a ten do mnie: no, za dwa miesiące i jeden dzień.
A podobno faceci nie odmierzają czasu
Moze jest na forum "ostatnie dni wolnosci" i ma suwaczek ....paszczakin, kkisia, ComeToMeBaby, Bozia3, efcia, stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość
-
poka
kupię już terazDziobak wrote:Ha! Cza nabyc taki wozeczek do chodzenia. My z Adasiem w ogole nie chodzimy za raczki. Zasuwa sam po domu i zagrodzie.Bo ja bym tez zaliczyla plecowy zgon...
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ej załapałam o co cho
jaaaa cie budyń budyniem pogania
kurcze a może ja w ciąży!
dorbie wrote:a aparat foto, który wycina oczy? Pliiizzzzdorbie, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, efcia, stara.krycha, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Moze jest na forum "ostatnie dni wolnosci" i ma suwaczek ....
Nam w tym roku mija 6 po ślubie, dokładnie tyle, ile byliśmy razem przed ślubem. Totalnie nie widzę różnicy, tyle że łatwiej mówić "mąż".. Bo chłopak w naszym wieku to dziwnie, partner jest nieprecyzyjnie..
dorbie, BISCA, kkisia, iwcia77, efcia, stara.krycha, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
tak sobie pacze i licze i jak dobrze pójdzie to w rocznicę ślubu będziemy mieli transfer
ComeToMeBaby, paszczakin, dorbie, megan8, kapturnica, Bozia3, Dziobak, gretka, BISCA, kkisia, iwcia77, efcia, Arwena, stara.krycha, gosia7122, Mega, moremi, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny