35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:a masz z chodzikiem?
Jeszcze nie
ale nic straconego
stoi na klatce schodowej sasiada
to sobie pykne
Dodzwonilam sie na radiologie i odeslali mnie do lekarza
teraz tam polujeReni, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, megan8, gretka, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
kkisia a kiedy podchodzisz drugi raz do ivf? od czego to zależy?
czy między stymulacjami jest przewidziany jakiś czas na odpoczynek?kkisia, malgos741, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:kkisia a kiedy podchodzisz drugi raz do ivf? od czego to zależy?
czy między stymulacjami jest przewidziany jakiś czas na odpoczynek?
Niby musza minac 3 cykle
nie wiem , nie wczesniej niz wrzesien
dowiem sie na wizycie
tylko musze sie umowicdorbie, malgos741, gretka, efcia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
a jednak musi być przerwa
booooniu mam nadzieję, że załapię się w pierwszej próbiekkisia, Dziobak, Bozia3, paszczakin, ania.g, gretka, iwcia77, efcia, stara.krycha, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki ale wczoraj się naprasowałam że dziś ciężko się zebrać
kkisia, paszczakin, ania.g, iwcia77, efcia, stara.krycha, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kisiek, strasznie cieszę się, że zdecydowałas się na kolejne podejście. Nie jest letko, ale jak można, to czemu nie.. Trzeba dać sobie szansę.
My natomiast odstawilismy gimbaze taka jeśli chodzi o antykoncepcję, że głowa mała. No nie mamy wprawy
A ze ja nie mam pojęcia nadal, czy mi cykl wraca, ani w jakim momencie jestem, do tego dodając złośliwość losu, teraz się będę zastanawiać, czy nie zrobiliśmy Julki..
Chociaz biorąc pod uwagę, że wcześniej przez ponad 2 lata naturalnie nic nie wyszło to prawdopodobieństwo jest małe. Ale podobno po ciąży może się to zmienić..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 09:51
kkisia, malgos741, Reni, ComeToMeBaby, BISCA, Dziobak, dorbie, gretka, iwcia77, efcia, stara.krycha, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurwa dodzwonilam sie
Za tydzien bede miala termin na koniec lipca
Tylko musze skierowanie zdobyc:)
A i pan profesor powiedzial , ze jest duza szansa udroznienia
Ha pierdole zyc mi sie znowu chce
malgos741, paszczakin, kapturnica, Reni, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3, ania.g, dorbie, gretka, iwcia77, efcia, stara.krycha, gosia7122, Mega, beates, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:kurcze z tym chodzikiem to wcale nie jest śmieszna sprawa
z roku na rok widzę, że kręgosłup się rozsypuje
i czasami jak wraca z pracy przydałby się chodzi, bo tak mnie plecy napieprzają
To się Reni zacznij naprawiać, bo jak dziecię będzie, to tylko będzie gorzej.
Ja kręgosłup mam ok, ale kolana mi wysiadaja (sportu wina), a z młodym na rekach nie ma jak się podeprzeć ręką..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 10:00
iwcia77, efcia, stara.krycha, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
ja nie chcę nic mówić..
ale moja praca nad Tobą przynosi efekty
cieszę się, że jednak nie poddałaś się
eh.. to takie wzruszające, kiedy moja wychowanka osiąga sukcesy, stawia kroczki do przodu
kkisia wrote:Kurwa dodzwonilam sie
Ha pierdole zyc mi sie znowu chcepaszczakin, BISCA, Dziobak, Bozia3, ComeToMeBaby, kkisia, ania.g, kapturnica, iwcia77, efcia, Arwena, stara.krycha, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Ha pierdole zyc mi sie znowu chce
To rewelacja Kisiek! Super!kkisia, iwcia77, efcia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
Ha pierdole zyc mi sie znowu chcekkisia, iwcia77, efcia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
Bedzie piekny bukiet kwiatow na zakonczenie roku w podziece. A moze i czekoladki z alkoholem?
kkisia, Reni, paszczakin, BISCA, iwcia77, efcia, stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:To się Reni zacznij naprawiać, bo jak dziecię będzie, to tylko będzie gorzej.
Ja kręgosłup mam ok, ale kolana mi wysiadaja (sportu wina), a z młodym na rekach nie ma jak się podeprzeć ręką..za chwilkę, jak się będzie garnąć do chodzenia, to będziesz trzymać go za rączki i popierdzielać po całym domu....po takim kursie - to ja nie czuję pleców i nie umiem się wyprostować...to jak Renka potrzebuje już teraz balkoniku, to radzę treningi jakieś rozpocząć - na basenie?
Reni, iwcia77, efcia, stara.krycha, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość