35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mam blokadę - jak próbuję usunąć wątek- wyświetla się komuniakt - "usuwanie wątków - wyjątkowa blokada (tylko dzisiaj)". I to tylko dzisiaj jest codziennie - pewnie pracują nad tym znowu...Reni wrote:Bozia co z tym pierdolnikiem wątkowym? możesz już odkurzać? czy masz jeszcze blokadę?

iwcia77, efcia, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
haha bo każdego dnia jest bardziej wyjątkowa
Bozia3 wrote:mam blokadę - jak próbuję usunąć wątek- wyświetla się komuniakt - "usuwanie wątków - wyjątkowa blokada (tylko dzisiaj)". I to tylko dzisiaj jest codziennie - pewnie pracują nad tym znowu...
Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, efcia, nick nieaktualny, Mega, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobrze , ze nie jestes kameleonem...Reni wrote:zeżarłam torbę skitlesów..czy można po tym wypuścić pawia na wolność? rzygnąć tęczą?
Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój zestaw sniadaniowo-obiadowy:
Kawa z mlekiem
Maślanka
Ćwiartka białej kapusty
Dwa cukierki owocowe w czekoladzie
10 dkg kiełbasy wiejskiej
Chrupki kukurydziane
Sama jestem ciekawa skutków.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, gretka, nick nieaktualny, efcia, BISCA, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:O to to
Kkisia- kciukam zeby się udało!
Doślesz skierowanie? Czy będziesz przywozić osobiscie?
Osobiscie juz na zabieg
Ten tydzien bedzie nerwowym oczekiwaniem
nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Mega, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no i ciekawa jestem co z tego wyniknie
ale byłyby jaja jakbyś zaszła naturalnie
kkisia wrote:Osobiscie juz na zabieg
Ten tydzien bedzie nerwowym oczekiwaniem
efcia, iwcia77, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
Odbierz ode mnie zaproszenie do przyjaciółek. Podam Ci namiar na mnie a jak znajdziesz mnie to i resztęMala79 wrote:To mogę się też dołączyć do Waszego grona na fb?
Skoro to tutaj tak wyglada
efcia, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Bozia3 wrote:a jaka Ty ładna jesteś - ten kolor włosów masz fajowy - ja bym chyba taki zostawiła...

Kometa zgadzam sie z Bozia, ze kolor włosów ci pasuje, ale i tak nie zmieniam swojego zdania co do czerwieni na głowie
dzieki ze mnie przygarnęłaś
iwcia77, Bozia3, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Kurwa dodzwonilam sie

Za tydzien bede miala termin na koniec lipca
Tylko musze skierowanie zdobyc:)
A i pan profesor powiedzial , ze jest duza szansa udroznienia
Ha pierdole zyc mi sie znowu chce
brawo Kkisia
i tak trzymać 
nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A Ciebie tam nie ma? to dawaj, mozesz się zapisac tylko po to by tam byc z nami

Dzieki Dorbi, ale ja, jak Krycha - opozycja fejsbukowa.. Trudno się mówi..
efcia, iwcia77, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Krakonka, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
hej hej
ja po awariach netowych musialam odwalic papierki,czekam w dalszym ciagu na termin w sprawie mego kregoslupa po fefnastu polaczeniach i na dodatek w srode ide na dzien probny- to juz calkiem bede mic tyly na ovu....
efcia, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
paszczakin wrote:Dzieki Dorbi, ale ja, jak Krycha - opozycja fejsbukowa.. Trudno się mówi..
paszcza ale możesz założyć i nie wstawiac zdjeć, mozesz nawet nie podawać prawdziwego nazwiska jak nie chcesz
moga byc np inicjały albo nick z OF
bedziesz nas mogła zobaczyc podczytać, a jak sie zdecydujesz to wrzucisz fote
pomyśl ... plis plis
iwcia77, kapturnica, megan8 lubią tę wiadomość