35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Bozia co z tym pierdolnikiem wątkowym? możesz już odkurzać? czy masz jeszcze blokadę?
iwcia77, efcia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
haha bo każdego dnia jest bardziej wyjątkowa
Bozia3 wrote:mam blokadę - jak próbuję usunąć wątek- wyświetla się komuniakt - "usuwanie wątków - wyjątkowa blokada (tylko dzisiaj)". I to tylko dzisiaj jest codziennie - pewnie pracują nad tym znowu...Bozia3, kkisia, iwcia77, efcia, stara.krycha, Mega, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój zestaw sniadaniowo-obiadowy:
Kawa z mlekiem
Maślanka
Ćwiartka białej kapusty
Dwa cukierki owocowe w czekoladzie
10 dkg kiełbasy wiejskiej
Chrupki kukurydziane
Sama jestem ciekawa skutków.Mala79, kkisia, iwcia77, gretka, Heretyczka, efcia, BISCA, stara.krycha, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:O to to
Kkisia- kciukam zeby się udało!
Doślesz skierowanie? Czy będziesz przywozić osobiscie?
Osobiscie juz na zabieg
Ten tydzien bedzie nerwowym oczekiwaniemMala79, Heretyczka, efcia, macduska, Mega, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no i ciekawa jestem co z tego wyniknie
ale byłyby jaja jakbyś zaszła naturalnie
kkisia wrote:Osobiscie juz na zabieg
Ten tydzien bedzie nerwowym oczekiwaniemefcia, iwcia77, BISCA, stara.krycha, kkisia, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:To mogę się też dołączyć do Waszego grona na fb?
Skoro to tutaj tak wygladaefcia, iwcia77, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bozia3 wrote:a jaka Ty ładna jesteś - ten kolor włosów masz fajowy - ja bym chyba taki zostawiła...
Kometa zgadzam sie z Bozia, ze kolor włosów ci pasuje, ale i tak nie zmieniam swojego zdania co do czerwieni na głowie
dzieki ze mnie przygarnęłaśiwcia77, Bozia3, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Kurwa dodzwonilam sie
Za tydzien bede miala termin na koniec lipca
Tylko musze skierowanie zdobyc:)
A i pan profesor powiedzial , ze jest duza szansa udroznienia
Ha pierdole zyc mi sie znowu chce
brawo Kkisiai tak trzymać
kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A Ciebie tam nie ma? to dawaj, mozesz się zapisac tylko po to by tam byc z nami
Dzieki Dorbi, ale ja, jak Krycha - opozycja fejsbukowa.. Trudno się mówi..efcia, iwcia77, BISCA, stara.krycha, kkisia, Mala79, Krakonka, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
hej hej
ja po awariach netowych musialam odwalic papierki,czekam w dalszym ciagu na termin w sprawie mego kregoslupa po fefnastu polaczeniach i na dodatek w srode ide na dzien probny- to juz calkiem bede mic tyly na ovu....
efcia, Mala79, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
paszczakin wrote:Dzieki Dorbi, ale ja, jak Krycha - opozycja fejsbukowa.. Trudno się mówi..
paszcza ale możesz założyć i nie wstawiac zdjeć, mozesz nawet nie podawać prawdziwego nazwiska jak nie chceszmoga byc np inicjały albo nick z OF
bedziesz nas mogła zobaczyc podczytać, a jak sie zdecydujesz to wrzucisz fote
pomyśl ... plis plisiwcia77, kapturnica, megan8 lubią tę wiadomość