35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOk zaraz to zrobię właśnie leglam na łóżku po tym jak ogarnelam kuchnie po obiedzie .... Tornado znaczy sięania.g wrote:Odbierz ode mnie zaproszenie do przyjaciółek. Podam Ci namiar na mnie a jak znajdziesz mnie to i resztę

Patrzę na tablet i co 5procent baterii jak ja kocham moje dziecię pod tym względem pobawi się,pierdyknie bo On już skończył wrrrr
ania.g, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:tu traciłam czas - pół dnia, teraz jeszcze fb dojdzie....pogięło Was już całkiem....
A mi miło czas na radzie upłynął.
Ale fakt- na dwa fronty to ciężko wyrobić.
Uważac co mówia już zupełnie nie było jak.
stara.krycha, Bozia3, efcia, kkisia, kapturnica, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa za tydzień się dowiem co z moim kręgosłupem ech...gretka wrote:hej hej
ja po awariach netowych musialam odwalic papierki,czekam w dalszym ciagu na termin w sprawie mego kregoslupa po fefnastu polaczeniach i na dodatek w srode ide na dzien probny- to juz calkiem bede mic tyly na ovu....
efcia, Krakonka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:No co, powiesz, ze to takie urozmaicenie jest, nowy gadzet erotyczny

I wrzucę do zamrazarki! Tylko zeby ktoś ie podebrał do drinków, ze niby kostki lodu....
stara.krycha, efcia, BISCA, kkisia, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jedną krówką będziesz się drażnić? chyba, że mówimy o 1 kg?stara.krycha wrote:Chce mi sie spac i sikac, a obiad wola z kuchni:"Zrob mnie!" To se moze krowke zjem i strzele drzemke. PMS nadciaga jak nic

efcia, Mega, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:9 lipca idę do gina, mam nadzieję ze mi wyciagnie wkładkę. Tabsy też mniej więcej się wtedy skończą.
O ile do tego czasu nie zamorduję męża w afekcie.
Waciak, 9 lipca to urodziny naszego watku (no i moje tez, ze tak skromnie wtrace) , wiec data jest jak najbardziej ok na wizyte u gina i zielone swiatlo
Musi bys GIT ! Nie ma innej opcji 
stara.krycha, Bozia3, efcia, macduska, kkisia, gretka, Mega, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Tu to chyba jeszcze tylko Kometa takie rzeczy pamieta

Nie nie tylko. Wystarczy sie pozbyc jajowodow i sks wylacznie dla przyjemnosci
stara.krycha, Bozia3, efcia, macduska, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:30 dni roboczych. Wypas

Ok. Chcialam Cie podraznic bo jade na AZ 2 tygodnie i myslalam ,ze Ty na krocej .... À le to Ty mnie ppdraznilas. 30 dni ?!?!? To nie urlop, to dezercja.
stara.krycha, efcia, kapturnica, macduska, kkisia, paszczakin, Mega, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Ciekawe co by sobie pomyslał jakbym tak wyskoczyła z pojemnikiem.