35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Odbierz ode mnie zaproszenie do przyjaciółek. Podam Ci namiar na mnie a jak znajdziesz mnie to i resztę
Patrzę na tablet i co 5procent baterii jak ja kocham moje dziecię pod tym względem pobawi się,pierdyknie bo On już skończył wrrrrania.g, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:tu traciłam czas - pół dnia, teraz jeszcze fb dojdzie....pogięło Was już całkiem....
A mi miło czas na radzie upłynął.
Ale fakt- na dwa fronty to ciężko wyrobić.
Uważac co mówia już zupełnie nie było jak.stara.krycha, Bozia3, efcia, kkisia, kapturnica, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:hej hej
ja po awariach netowych musialam odwalic papierki,czekam w dalszym ciagu na termin w sprawie mego kregoslupa po fefnastu polaczeniach i na dodatek w srode ide na dzien probny- to juz calkiem bede mic tyly na ovu....
efcia, Krakonka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:No co, powiesz, ze to takie urozmaicenie jest, nowy gadzet erotyczny
I wrzucę do zamrazarki! Tylko zeby ktoś ie podebrał do drinków, ze niby kostki lodu....stara.krycha, efcia, BISCA, kkisia, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Chce mi sie spac i sikac, a obiad wola z kuchni:"Zrob mnie!" To se moze krowke zjem i strzele drzemke. PMS nadciaga jak nic
efcia, Mega, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:9 lipca idę do gina, mam nadzieję ze mi wyciagnie wkładkę. Tabsy też mniej więcej się wtedy skończą.
O ile do tego czasu nie zamorduję męża w afekcie.
Waciak, 9 lipca to urodziny naszego watku (no i moje tez, ze tak skromnie wtrace) , wiec data jest jak najbardziej ok na wizyte u gina i zielone swiatloMusi bys GIT ! Nie ma innej opcji
stara.krycha, Bozia3, efcia, macduska, kkisia, gretka, Mega, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Tu to chyba jeszcze tylko Kometa takie rzeczy pamieta
Nie nie tylko. Wystarczy sie pozbyc jajowodow i sks wylacznie dla przyjemnoscistara.krycha, Bozia3, efcia, macduska, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:30 dni roboczych. Wypas
Ok. Chcialam Cie podraznic bo jade na AZ 2 tygodnie i myslalam ,ze Ty na krocej .... À le to Ty mnie ppdraznilas. 30 dni ?!?!? To nie urlop, to dezercja.
stara.krycha, efcia, kapturnica, macduska, kkisia, paszczakin, Mega, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość