35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Ok. Chcialam Cie podraznic bo jade na AZ 2 tygodnie i myslalam ,ze Ty na krocej .... À le to Ty mnie ppdraznilas. 30 dni ?!?!? To nie urlop, to dezercja.
Edit: zeby nie bylo, nie wyjezdzam na cale 30 dni, po prostu tyle mam wolnego. Wczasowac sie bedziem ino tydzienWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 16:13
efcia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Waciak, 9 lipca to urodziny naszego watku (no i moje tez, ze tak skromnie wtrace) , wiec data jest jak najbardziej ok na wizyte u gina i zielone swiatlo
Musi bys GIT ! Nie ma innej opcji
no to szykuje sie imprezamacduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Waciak, 9 lipca to urodziny naszego watku (no i moje tez, ze tak skromnie wtrace) , wiec data jest jak najbardziej ok na wizyte u gina i zielone swiatlo
Musi bys GIT ! Nie ma innej opcji
Naprawdę?
I tego się trzymajmy!efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Normalnie 28 jest, ale zem nadgodziny trzasla, to se zintegruje. Usypiam nad micha lodow... dobranoc!
Edit: zeby nie bylo, nie wyjezdzam na cale 30 dni, po prostu tyle mam wolnego. Wczasowac sie bedziem ino tydzien
To ja Was wkurwie - mam 45 dni wolnego.
I tu wzorem Aasiuli zrobię- hyhyhyyyyy!!!!!efcia, kkisia, BISCA, paszczakin, Mega, ComeToMeBaby, moremi, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:no to szykuje sie impreza
O tym samym pomyslałam!
Jakis apel okolicznosciowy? Akademia ku czci?
Moze Pani jakis pomysł będzie miała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 16:31
efcia, kkisia, BISCA, Mega, Reni, moremi, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyefcia wrote:macduska mówiłaś ze masz zdjecia nie aktualne, czyzby kolor włosów inny, urosłas, zmalałas
?
Schudłam.
Fryzury od tamtego czasu też miałam rózne ale teraz akurat znowu mam krótkie i blond ( mój własny zresztą).efcia, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny