35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale nie przenosimy się na stałe na fejsa
tam jest niewygodnie.. jeśli chodzi o takie typowe dyskusje
kiepsko tam z chronologią
iwcia77, efcia, stara.krycha, kkisia, macduska, Bozia3, BISCA, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, megan8, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Bedzie smutno jak wszyscy pojda na FB.
Krycha, Paszcza, jestem z Wami !
Edit. Ach ta matematyka! Jednak to moj urlop bedzie wczesniej, bo miesiac ma 30 dni...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 15:27
iwcia77, BISCA, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
a ja zaraz jade do centrum w poszukiwaniu stroju kapielowego..bo mam jeden tylko co teraz w miare pasuje ..2 trojkaciki
ledwo zaslaniajace sutki...a inne sa super puszappy i mi jest w nich obecnie niewygodnie...w zasadzie to bedzie moje pierwsze bikini z samego materialu
zawsze marzylam o normalnym stroju kapielowym a nie ortopedycznym
stara.krycha, efcia, macduska, Mala79, BISCA, kkisia, kapturnica, gretka, Mega, ComeToMeBaby, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
oo nie nie nie
co lepsze kąski tam będę
stara.krycha wrote:Witam. Bisca i Paszcza,nie dajmy sie presji. I tak juz wymiekaja, bo tu sie lepiej dyskutujeefcia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a ja zaraz jade do centrum w poszukiwaniu stroju kapielowego..bo mam jeden tylko co teraz w miare pasuje ..2 trojkaciki
ledwo zaslaniajace sutki...a inne sa super puszappy i mi jest w nich obecnie niewygodnie...w zasadzie to bedzie moje pierwsze bikini z samego materialu
zawsze marzylam o normalnym stroju kapielowym a nie ortopedycznym
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Wacia, a Ty kiedy mozesz zaczac dzialac bo mi umknelo ....
9 lipca idę do gina, mam nadzieję ze mi wyciagnie wkładkę. Tabsy też mniej więcej się wtedy skończą.
O ile do tego czasu nie zamorduję męża w afekcie.stara.krycha, efcia, BISCA, kkisia, kapturnica, gretka, Mega, ComeToMeBaby, moremi, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:9 lipca idę do gina, mam nadzieję ze mi wyciagnie wkładkę. Tabsy też mniej więcej się wtedy skończą.
O ile do tego czasu nie zamorduję męża w afekcie.macduska, efcia, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mialam polozyc mlodego spac i pojsc do ogrodu wsadzic klematisy i krzak bzu. A mlody lata po sypialni jak opetany i ani mysli isc spac...
Dzis u nas upaly, jest 26 stopni w cieniu. Opalanie czas zaczac!Reni, efcia, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny