35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:I co? Sama zostałam?
Reszta na frejsie siedzi czy z pracy wraca?
Z pracy ?
O! to jest jeden z dobrych aspektow mieszkania w Polsce. Godziny pracy a super. Tutaj sie siedzi od rana do wieczora. Ok, przerwa obiadowa, ale ona tylko wydluza godziny obecnosci w pracy. Do dupy
W Polsce fajnie, o 15H, 16H koniec pracy. Mozna isc na szoping, do kolezanki na kawe, posprzatac cos w domu, ugotowac obiad, pokrasc czereni, spedzic czas z dziecmi itd .... Lista jest dluga
A tutaj, powrot o 19/20H, czas na lampke wina, przekaske, prysznic, seksikkrotka pogawedke z mezem, kotem, kochankiem, sasiadem (niepotrzebne skreslic) i spac. I tak od poniedzialku do piatku. Jak roboty
efcia, macduska, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
À le jak urodze, to bede procowala na 80% etatu. Bede miala wolne wszystkie piatki. Bedzie super. 4 dni pracy, 3 dni odpoczynku.
Tylko kurka najpierw w ciaze ponoc trzeba zajscefcia, macduska, Mala79, kkisia, Margolcia88, Mega, Dziobak, ComeToMeBaby, moremi, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:À le jak urodze, to bede procowala na 80% etatu. Bede miala wolne wszystkie piatki. Bedzie super. 4 dni pracy, 3 dni odpoczynku.
Tylko kurka najpierw w ciaze ponoc trzeba zajsc
To macie przewalone, faktycznie.
Zajdziesz, zajdziesz, tylko patrzeć!
Dlugo musisz czekać? Po urlopie zaczynacie? Dobrze pamiętam?efcia, kkisia, BISCA, Mega, moremi, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Która to Niuta na fb? Ale jesteście, nikt mi nic nie powie
Namierzyłam Cięefcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:À le jak urodze, to bede procowala na 80% etatu. Bede miala wolne wszystkie piatki. Bedzie super. 4 dni pracy, 3 dni odpoczynku.
Tylko kurka najpierw w ciaze ponoc trzeba zajsc
A ja jak tylko zajdę w ciążę, to po pierwsze zetnę moje długie włosy (niedawno to wymyśliłam ), i od razu idę na zwolnienie.efcia, BISCA, macduska, moremi, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a coz tu za posucha? ja w stresie ze jak wroce to nie nadrobie, a tu taka posucha....
akcja przeniosla sie gdzie indziej i bierze ktos wolne od of?
a mnie sie plan sypie- bo jak praca wypali to predko urlopu nie bedzie....
a w ten piatek mam akcje kregoslup- mam nadzieje ze sie powiedzieComeToMeBaby, stara.krycha lubią tę wiadomość
gretka -
macduska wrote:To macie przewalone, faktycznie.
Zajdziesz, zajdziesz, tylko patrzeć!
Dlugo musisz czekać? Po urlopie zaczynacie? Dobrze pamiętam?
Budyn Cie jeszcze nie dopadl jak widze
Tak, po urlopie mam sie umowic na wizyte, zeby obgadac co i jak. A do urlopu jeszcze dluuuuuugie 40 dnimacduska, kkisia, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:paszcza ale możesz założyć i nie wstawiac zdjeć, mozesz nawet nie podawać prawdziwego nazwiska jak nie chcesz
moga byc np inicjały albo nick z OF
bedziesz nas mogła zobaczyc podczytać, a jak sie zdecydujesz to wrzucisz fote
pomyśl ... plis plis
nie Efcia, ja po prostu nie chce tej platformy uzywac, pod zadna postacia
zostane tu i zgasze swiatlo
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/wait-onion-head-emoticon.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 18:16
Mala79, efcia, ComeToMeBaby, moremi, stara.krycha, Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:nie Efcia, ja po prostu nie chce tej platformy uzywac, pod zadna postacia
zostane ty i zgasze swiatlo
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/wait-onion-head-emoticon.gifefcia, BISCA, kkisia, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny