35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:No popatrz - nazwę już mamy, to która tworzy?
już jest ..
Kapta mnie wyprzedziła z odpowiedziąWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 19:29
kapturnica, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja dopiero będę jadła, mężuś szykuje spagetti
mnia mniam
ania.g, kkisia, ComeToMeBaby, gretka, efcia, Mega, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ComeToMeBaby wrote:Ale dzisiaj czuję mięśnie po wczorajszym skalpelu. Tak całkiem przyjemnie. Ciekawe czy jutro doznam ekstazy zakwasów
oglądałam gdzieś na necie wypowiedź jakiejś tam pseudotrenerki fitnessowej na temat zakwasów- że ona je kocha, uwielbia i żyć bez nich nie może, bo to świadczy o tym, że mięśnie dobrze popracowały, był dobry trening. I traktuje je jak niezbędny element treningu i cieszy się z każdego zakwasu...
Daleko mi jeszcze do takiego podejścia, ale fakt- jak czujesz że mięśnie popracowały to masz satysfakcję, że wysiłek nie poszedł na marne.megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dzisiaj sie dowiedzialam ze moja labradorka (10lat)ma raka sutka,
Aniu współczuję, będziecie z tym coś robić?efcia, anna maria lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
operowac nie mozna ,bo za stara i gruba serducho nie wytrzyma,dwa razy w tyg,bedzie dostawac cos w rodzaju chemii ma to zmniejszyc guza.Dr.powiedziala ze moze pozyc 3mies,albo rok.malgos741 wrote:zamiast cytuj polubiłam
Aniu współczuję, będziecie z tym coś robić?efcia lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dzisiaj sie dowiedzialam ze moja labradorka (10lat)ma raka sutka,
wspólczuje
mi raczysko zabrało moja 14 letnia sunieale my jej nie operowaliśmy bo miala za slabe serce i lekarz odradzil ze moze sie nie wybudzic z narkozy
tylko u niej to byl rak w mózgu