35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ale wiesz, że jest to często uleczalne
byleby szybko działać
usuwają całą listwę sutkową
ANia współczuję bardzo i trzymamy z Dastim kciuka i pazury zaciśnięte
anna maria wrote:Dzisiaj sie dowiedzialam ze moja labradorka (10lat)ma raka sutka,anna maria, ComeToMeBaby, Mega, efcia, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ania doczytałam, że ma słabe serducho
Kurcze..bardzo smutna wiadomość
Ja cała drżę czy nie ma przerzutów, każda nowa krostka przyprawia mnie o palpitację serca
Każdy jego zły nastrój stawia mnie na równe nogi
na prawdę trzeba cieszyć się z każdego dnia, zwierzaki tak szybko odchodzą
anna maria, ComeToMeBaby, Mega, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:zdradziłaś tajną grupę?!
Mega, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Cześć
Podły dzien dzis za mną. Najpierw niepotrzebne nerwy a pózniej stres przed wizyta u lekarza.
U lekarza za to wieści dobre, młode ma sie dobrze, szyjka ładna i nie trzeba szyć. Rośnie ładnie, trochę nieśmiałe było wiec 100% pewności nie ma ale raczej w różowe sie nie pobawięTrochę mi dziwnie ale najważniejsze zeby było zdrowe
10 lipca mam połówkowe w Rudzie to moze tam sie Biszkopt ośmieli
O co chodzi z tym Fb???? Uciekacie ????
Ania, przykro mi z powodu psinymacduska, ania.g, gretka, kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, efcia, gosia7122, paszczakin, malgos741, anna maria, BISCA, stara.krycha, Magda*, Bozia3, kkisia, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć
Podły dzien dzis za mną. Najpierw niepotrzebne nerwy a pózniej stres przed wizyta u lekarza.
U lekarza za to wieści dobre, młode ma sie dobrze, szyjka ładna i nie trzeba szyć. Rośnie ładnie, trochę nieśmiałe było wiec 100% pewności nie ma ale raczej w różowe sie nie pobawięTrochę mi dziwnie ale najważniejsze zeby było zdrowe
10 lipca mam połówkowe w Rudzie to moze tam sie Biszkopt ośmieli
O co chodzi z tym Fb???? Uciekacie ????
Ania, przykro mi z powodu psiny
A na fb mamy luz i nikt zza krzaka nas nie czytaefcia, Mega, macduska, anna maria, kkisia, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Natt znaczy sie podgląd na fujarke byl ?
i znowu chop
to ja sie wyłamie i przyjde tu z dziewuchąComeToMeBaby, Mega, gosia7122, gretka, kapturnica, malgos741, moremi, Simba, anna maria, stara.krycha, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Natt znaczy sie podgląd na fujarke byl ?
kombinował gin ale biszkopt nogi zacisnal i nie rozwiał watpliwości
i jakoś mi tak sie ciepło na serduchu a w głowie imię Szymon
efcia, Mega, gretka, kapturnica, paszczakin, moremi, Simba, anna maria, Magda*, stara.krycha, kkisia, caffe, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dziewczyny dzieki za dobre slowa ,kurcze jak czlowiek bierze psa to nie mysli ze on kiedys odejdzie ,a czas szybko mija .
moja sunia ma lat 12 ,na cale szczęcie wysterylizowana i żadnych kłopotów z sutkami ale widzę że sił jej ubywa ,dbam o jej linię i ostatnio wet mnie pochwalił że nie ma nadwagi bo dawno siadły by jej stawy a łakoma strasznie.efcia, macduska, moremi, Mega, anna maria, kkisia, megan8, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość