35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
I dobrze co masz miec dziołche jak my mamy chłopakówNatka_79 wrote:Taa, przez sekundę mignęło cos co wyglądało na fujarę
kombinował gin ale biszkopt nogi zacisnal i nie rozwiał watpliwości
i jakoś mi tak sie ciepło na serduchu a w głowie imię Szymon 
efcia, Mega, anna maria, Magda*, stara.krycha, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

-
Aniu, współczuje bardzo.. Oby leczenie pomogło, zeby chociaż psiak nie cierpiał.anna maria wrote:Dziewczyny dzieki za dobre slowa ,kurcze jak czlowiek bierze psa to nie mysli ze on kiedys odejdzie ,a czas szybko mija .
moremi, Mega, ComeToMeBaby, efcia, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Taa, przez sekundę mignęło cos co wyglądało na fujarę
kombinował gin ale biszkopt nogi zacisnal i nie rozwiał watpliwości
i jakoś mi tak sie ciepło na serduchu a w głowie imię Szymon 
Natka, chopaki som super! Gratulacje!
Mega, Simba, macduska, ComeToMeBaby, efcia, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeśli w wiadomosciach podadzą niusa o nauczycielce, która zaatakowała ucznia to będzie o mnie.
Jest taki jeden, który mówi "Proszę PANIOM!" zamiast " Proszę Pani".
Jadę z nim jutro na wycieczkę. Trzymajcie kciuki żebym zdzierżyła.
Mega, malgos741, anna maria, efcia, ComeToMeBaby, gretka, Simba, Reni, Magda*, stara.krycha, Mala79, Bozia3, kkisia, megan8, Dziobak, Iwone, iwcia77, BISCA, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja tez wysterylizowan,tylko ze 3 lata temu i wtedy wet.powiedzial ze nie daje gwarancji ze raka nie dostanie ,najlepiej steryl.do 3roku zycia .no ale coz czasu nie cofne .gosia7122 wrote:moja sunia ma lat 12 ,na cale szczęcie wysterylizowana i żadnych kłopotów z sutkami ale widzę że sił jej ubywa ,dbam o jej linię i ostatnio wet mnie pochwalił że nie ma nadwagi bo dawno siadły by jej stawy a łakoma strasznie.
-
Kastracje najlepiej przeprowadzać w okolicach 6 miesiąca. 3 rok życia to już nie ma żadnej gwarancji, bo skoki hormonalne związane z rujkami robią swoje. To samo jest u kotów.anna maria wrote:Moja tez wysterylizowan,tylko ze 3 lata temu i wtedy wet.powiedzial ze nie daje gwarancji ze raka nie dostanie ,najlepiej steryl.do 3roku zycia .no ale coz czasu nie cofne .
Czasu nie cofniesz... Trzymaj się
efcia, Mega, Simba, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyPadam na pysk.
Znowu mam 10kg truskawek.
Pięć zasypałam cukrem, poczekam az puszcza sok i przerobię jutro. Z 4 kg zrobiłam dzemy- odpowiednio z 1 z bazylią i białym pieprzem (caffe dzięki z inspirację) a z 3 coś jakby konfitury z biała czekoladą i nuta imbiru.
Truskawki obłędne- ostatni kilogram pożarty na surowo bez dodatków.
Chyba się zmęczyłam.
Gdzie jest Krakonka?
efcia, Simba, Mega, ComeToMeBaby, anna maria, Mala79, Bozia3, kkisia, megan8, caffe, BISCA, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Padam na pysk.
Znowu mam 10kg truskawek.
Pięć zasypałam cukrem, poczekam az puszcza sok i przerobię jutro. Z 4 kg zrobiłam dzemy- odpowiednio z 1 z bazylią i białym pieprzem (caffe dzięki z inspirację) a z 3 coś jakby konfitury z biała czekoladą i nuta imbiru.
Truskawki obłędne- ostatni kilogram pożarty na surowo bez dodatków.
Chyba się zmęczyłam.
Gdzie jest Krakonka?
ja pierniczę, nie ogarniam tych smaków...
moje kubki smakowe zwariowały.
Krakonka? była coś koło piątej rano. Pewnie odsypia i będzie w nocy
Mega, macduska, moremi, stara.krycha, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość