35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Taa, przez sekundę mignęło cos co wyglądało na fujarę
kombinował gin ale biszkopt nogi zacisnal i nie rozwiał watpliwości
i jakoś mi tak sie ciepło na serduchu a w głowie imię Szymon
efcia, Mega, anna maria, Magda*, stara.krycha, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dziewczyny dzieki za dobre slowa ,kurcze jak czlowiek bierze psa to nie mysli ze on kiedys odejdzie ,a czas szybko mija .
moremi, Mega, ComeToMeBaby, efcia, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Taa, przez sekundę mignęło cos co wyglądało na fujarę
kombinował gin ale biszkopt nogi zacisnal i nie rozwiał watpliwości
i jakoś mi tak sie ciepło na serduchu a w głowie imię Szymon
Natka, chopaki som super! Gratulacje!Mega, Simba, macduska, ComeToMeBaby, efcia, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeśli w wiadomosciach podadzą niusa o nauczycielce, która zaatakowała ucznia to będzie o mnie.
Jest taki jeden, który mówi "Proszę PANIOM!" zamiast " Proszę Pani".
Jadę z nim jutro na wycieczkę. Trzymajcie kciuki żebym zdzierżyła.Mega, malgos741, anna maria, efcia, ComeToMeBaby, gretka, Simba, Reni, Magda*, stara.krycha, Mala79, Bozia3, kkisia, megan8, Dziobak, Iwone, iwcia77, BISCA, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja tez wysterylizowan,tylko ze 3 lata temu i wtedy wet.powiedzial ze nie daje gwarancji ze raka nie dostanie ,najlepiej steryl.do 3roku zycia .no ale coz czasu nie cofne .gosia7122 wrote:moja sunia ma lat 12 ,na cale szczęcie wysterylizowana i żadnych kłopotów z sutkami ale widzę że sił jej ubywa ,dbam o jej linię i ostatnio wet mnie pochwalił że nie ma nadwagi bo dawno siadły by jej stawy a łakoma strasznie.
-
anna maria wrote:Moja tez wysterylizowan,tylko ze 3 lata temu i wtedy wet.powiedzial ze nie daje gwarancji ze raka nie dostanie ,najlepiej steryl.do 3roku zycia .no ale coz czasu nie cofne .
Czasu nie cofniesz... Trzymaj sięefcia, Mega, Simba, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyPadam na pysk.
Znowu mam 10kg truskawek.
Pięć zasypałam cukrem, poczekam az puszcza sok i przerobię jutro. Z 4 kg zrobiłam dzemy- odpowiednio z 1 z bazylią i białym pieprzem (caffe dzięki z inspirację) a z 3 coś jakby konfitury z biała czekoladą i nuta imbiru.
Truskawki obłędne- ostatni kilogram pożarty na surowo bez dodatków.
Chyba się zmęczyłam.
Gdzie jest Krakonka?
efcia, Simba, Mega, ComeToMeBaby, anna maria, Mala79, Bozia3, kkisia, megan8, caffe, BISCA, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Padam na pysk.
Znowu mam 10kg truskawek.
Pięć zasypałam cukrem, poczekam az puszcza sok i przerobię jutro. Z 4 kg zrobiłam dzemy- odpowiednio z 1 z bazylią i białym pieprzem (caffe dzięki z inspirację) a z 3 coś jakby konfitury z biała czekoladą i nuta imbiru.
Truskawki obłędne- ostatni kilogram pożarty na surowo bez dodatków.
Chyba się zmęczyłam.
Gdzie jest Krakonka?
ja pierniczę, nie ogarniam tych smaków...moje kubki smakowe zwariowały.
Krakonka? była coś koło piątej rano. Pewnie odsypia i będzie w nocyMega, macduska, moremi, stara.krycha, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość