35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Kometa to MK? Przestaje ogarniac fejsa... Miliony lajkniec starych fotek, tryliony powiadomien o aktywnosci wiedzm... Ide na urlop!
No i mam to samo co tyAasiula, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Jestem, pewnie nikogo już nie ma. Może Krakonka? Iwcia? Mega? Kto tam jeszcze nocki robi?
Ja poszłam "paczać",ale znów do mnie był ważny tel ze Szwecji, więc musiałam się ulotnić. I znowu mi się japa cieszy
To co, jest która?stara.krycha, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
O, teraz najchętniej wdtawiłabym tutaj gifa z Potworem Ciasteczkowym, który z nudów i niecierpliwości zmieszanej z oczekiwaniem postukuje swoimi długimi niebieskimi paluchami o blat biurka gapiąc się w monitor.
Jest taki, używałam go nie tylko chyba ja. Ale obsluguję teraz tel więc to za skomplikowane znaleźć tego gifa. Mam nadzieję, że dość obrazowo go opisałam i wszystkie sobie zwizualizowałyście mój aktualny nastrój
Cóż, trza iść spać. Nawet Krakonki jeszcze nie ma, dla niej to o 4 godziny za wcześniemoremi, BISCA, kkisia, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Z pracy ?
O! to jest jeden z dobrych aspektow mieszkania w Polsce. Godziny pracy a super. Tutaj sie siedzi od rana do wieczora. Ok, przerwa obiadowa, ale ona tylko wydluza godziny obecnosci w pracy. Do dupy
W Polsce fajnie, o 15H, 16H koniec pracy. Mozna isc na szoping, do kolezanki na kawe, posprzatac cos w domu, ugotowac obiad, pokrasc czereni, spedzic czas z dziecmi itd .... Lista jest dluga
A tutaj, powrot o 19/20H, czas na lampke wina, przekaske, prysznic, seksikkrotka pogawedke z mezem, kotem, kochankiem, sasiadem (niepotrzebne skreslic) i spac. I tak od poniedzialku do piatku. Jak roboty
, alojz 7.30-15.30
BISCA, Simba, moremi, kkisia, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no.. i kurde mielismy isc na spacer, a pada.. dziecie w wozku spi, ja odstawiona na runde po wsi, a tu pada..
mam oslone przeciwdeszczowa na wozek, ale tak specjalnie w deszcz wychodzic? hmm...
nie ma zlej pogody - jest tylko zly ubiorstara.krycha, BISCA, kapturnica, Simba, moremi, kkisia, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
Ja nie wiem, o jakim zwodzie piszecie i takich godzinach. Ale ja w swojej pracy (w Polsce) dziś będę od 8.00 do 19.00, jutro od 8.00 do 20.00, a pojutrze od 8.00 do 23.00. I na żaden szoping nie mam czasu. Ja nie wspomnę, że po powrocie w domu mam ciąg dalszy mojej pracy.
To zależy od zawodu i miejsca pracy.
Miłego dnia!stara.krycha, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien bry..Dzis mi sie nic nie chce ,kawe pije z zamknietymi oczami.
Pogoda sie schujowiła ,zimno jak na dworcu .
Młody sie znarowił i olał pojscie do szkoły(podobno nawet nie sprawdzaja obecnosci to kij im w oko ) .
I jak tu życ dalej panie premierze ? Jak zyć ?Mala79, efcia, moremi, kkisia, malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny