35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Yes, to MuaDziobak wrote:Kometa to MK? Przestaje ogarniac fejsa... Miliony lajkniec starych fotek, tryliony powiadomien o aktywnosci wiedzm... Ide na urlop!

No i mam to samo co ty
Aasiula, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Jestem, pewnie nikogo już nie ma. Może Krakonka? Iwcia? Mega? Kto tam jeszcze nocki robi?

Ja poszłam "paczać",ale znów do mnie był ważny tel ze Szwecji, więc musiałam się ulotnić. I znowu mi się japa cieszy
To co, jest która?
nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dobra, zwierzę wam się.
Cycki mnie bolą...
Dziś doszłam do wniosku, że na takie dni najlepszy jest stanik sportowy
moremi, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
O, teraz najchętniej wdtawiłabym tutaj gifa z Potworem Ciasteczkowym, który z nudów i niecierpliwości zmieszanej z oczekiwaniem postukuje swoimi długimi niebieskimi paluchami o blat biurka gapiąc się w monitor.
Jest taki, używałam go nie tylko chyba ja. Ale obsluguję teraz tel więc to za skomplikowane znaleźć tego gifa. Mam nadzieję, że dość obrazowo go opisałam i wszystkie sobie zwizualizowałyście mój aktualny nastrój
Cóż, trza iść spać. Nawet Krakonki jeszcze nie ma, dla niej to o 4 godziny za wcześnie
moremi, BISCA, nick nieaktualny, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
u nas to samo - od 9 do 12.30 potem pauza pranzo do 15.30 i do 18 praca ( to sa godziny sklepow i biur), poczta 8-13 , resaturacje 12-16, 19-24BISCA wrote:Z pracy ?
O! to jest jeden z dobrych aspektow mieszkania w Polsce. Godziny pracy a super. Tutaj sie siedzi od rana do wieczora. Ok, przerwa obiadowa, ale ona tylko wydluza godziny obecnosci w pracy. Do dupy
W Polsce fajnie, o 15H, 16H koniec pracy. Mozna isc na szoping, do kolezanki na kawe, posprzatac cos w domu, ugotowac obiad, pokrasc czereni, spedzic czas z dziecmi itd .... Lista jest dluga
A tutaj, powrot o 19/20H, czas na lampke wina, przekaske, prysznic, seksik
krotka pogawedke z mezem, kotem, kochankiem, sasiadem (niepotrzebne skreslic) i spac. I tak od poniedzialku do piatku. Jak roboty
, alojz 7.30-15.30
BISCA, Simba, moremi, nick nieaktualny, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
w norwegii dzieci przedzkolne bawia sie w deszczu ...zapytaj dziobakapaszczakin wrote:no.. i kurde mielismy isc na spacer, a pada.. dziecie w wozku spi, ja odstawiona na runde po wsi, a tu pada..
mam oslone przeciwdeszczowa na wozek, ale tak specjalnie w deszcz wychodzic? hmm...
nie ma zlej pogody - jest tylko zly ubior
nick nieaktualny, BISCA, kapturnica, Simba, moremi, nick nieaktualny, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
Ja nie wiem, o jakim zwodzie piszecie i takich godzinach. Ale ja w swojej pracy (w Polsce) dziś będę od 8.00 do 19.00, jutro od 8.00 do 20.00, a pojutrze od 8.00 do 23.00. I na żaden szoping nie mam czasu. Ja nie wspomnę, że po powrocie w domu mam ciąg dalszy mojej pracy.
To zależy od zawodu i miejsca pracy.
Miłego dnia!
nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry. Ide robic. A cholernie mi sie nie chce. Ile tam na tym suwaku do urlopu zostalo? Az tyle?! To moze by sie rozchorowac jeszcze?
kapturnica, nick nieaktualny, efcia, Simba, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dzien bry..Dzis mi sie nic nie chce ,kawe pije z zamknietymi oczami.
Pogoda sie schujowiła ,zimno jak na dworcu .
Młody sie znarowił i olał pojscie do szkoły(podobno nawet nie sprawdzaja obecnosci to kij im w oko ) .
I jak tu życ dalej panie premierze ? Jak zyć ?
nick nieaktualny, efcia, moremi, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDzien dobry
Ja wlasnie swojego wystawilam do szkoly
Zjadlam sniadanie wcinam resztki migdalowca dopijam kawe i pomykam do lekarza
Milego dnia
Wiedzmy
?
efcia, moremi, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość