35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Bozia to co napiszesz na "wiedźmach", jest tylko widoczne dla osób które są w tej grupie,nikt z Twoich znajomych nie widzi tego. Dotyczy to tekstu i zdjęć
a ja sie pytam gdzie ta grupa?
u Reni widzialam tylko swiete krowy warszawskieComeToMeBaby, Reni, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:u nas to samo - od 9 do 12.30 potem pauza pranzo do 15.30 i do 18 praca ( to sa godziny sklepow i biur), poczta 8-13 , resaturacje 12-16, 19-24
, alojz 7.30-15.30
kapturnica, kkisia, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, ania.g, Dziobak, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:a ja sie pytam gdzie ta grupa?
u Reni widzialam tylko swiete krowy warszawskie
Też mnie to zaintrygowało
Witam się jeszcze z łóżka.kkisia, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
efcia wrote:a ja sie pytam gdzie ta grupa?
u Reni widzialam tylko swiete krowy warszawskie
Niuta, Ciebie nie mam w znajomych, to nie mogę dodać. Wyślij na priv namiary.
Bryefcia, Simba, ComeToMeBaby, Reni, kkisia, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Już Ciebie dodałam. Teraz poczekamy na zatwierdzenie przez administratora, czyli naszom Paniom
Niuta, Ciebie nie mam w znajomych, to nie mogę dodać. Wyślij na priv namiary.
Bry
dziekuje, to czekam
a Niute znajdziesz u mnie siedzi na laweczce z butelkamoremi, Niuta, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Yes, to Mua
No i mam to samo co ty
na kompie to widac lepiej
Dzien dobry w ogole i milego dnia mimo dupiastej pogody.efcia, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:dziekuje, to czekam
a Niute znajdziesz u mnie siedzi na laweczce z butelka
I ta butelka na zdjęciu to jest WODA !efcia, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, Reni, gretka, kkisia, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Bry dziewczynki
kawka zrobiona
Zimno i nic się nie chceefcia, Aasiula, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, Mala79, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
efcia wrote:Asiula masz nowego kota, bo widzialam Volvo, ale nie wiem czy to stare czy nowe zdjecie
ciekawa jestem jak przebiega łączenie
Niuta, czekamy na Paniomona dojedzie do pracy i otworzy klasę
Aasiula, efcia, Simba, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Margolcia, no... Strasznie długo pracujesz. Kiedy Wy macie czas na bzyki? Bo na szoping to nie ma co liczyć.
efcia, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:tak nowego adoptowałam ,ale na razie jest wojna miedzy kotami ,wiec siedza oddzielnie
efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:zrobilam jak mowilas ,ale i tak jeden pod drzwiami z jdednej strony drugi z drugiej i syk jest .A powokuje Volvo .
Aasiula, efcia, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Przeczytałam Was tylko 4 ostatnie strony
Muszę dzisiaj w miare wrócic wcześniej bo jedziemy na wycieczkę przedszkolną , a tutaj od nocy non stop pada deszcz. Dorbie idzie dzisiaj na USG, pamiętam bo ma w tym samym dniu co ja wyniki Pappa. Dorbie trzymam kciuki, napisz jak będzie już po!!! Zrobiło mi się cos w kąciku ust, wczoraj spanikowałam że opryszczka(nigdy jej wcześniej nie miałam), pęcherza z płynem nie ma więc może to tylko zajady. Tak czy owak pocieram czosnkiem.
dorbie, malgos741, Magda*, moremi, Aasiula, ania.g, ComeToMeBaby, efcia, gretka, kkisia, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dlatego, że on w stresie - nowy teren, nowi ludzie i jeszcze kot. Spokojnie, niedługo bedzie lepiej. To jest normalna reakcja, ale nie mozna ich jeszcze zapoznać, bo dojdzie do łapoczynów. Możesz kupić w zoologicznym feliway do kontaktu. To ponoć trochę pomaga się uspokoić.
moremi, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość