X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry,
    widzę ze życie forumowe w dużej mierze sie na fb przeniosło

a ja wczoraj odkryłam ze nie tylko ja mam dostęp do swojego fb konta i to od dawna :/
    i przypływie emocji usunęłam swoje konto :/ oczywiście fb potrzebuje na likwidacje 2 tygodni
    i w ogóle wczoraj miałam płaczliwy dzień i do dzis mam ciężką głowe i ledwo na oczy patrze :(

w czwartek idziemy załatwiac formalności z nowym mieszkaniem,szkoda ze nie domem ,ech,moze za jakis czas.....
    kupa roboty i wydatków nas czeka.

malgos741, ola_35, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    U mnie to koniec starań.
    Za miesiąc przeprowadzam się do mieszkania z dziećmi. Bez m.
    Pewnie będę wpadała, jeśli forum nie umrze.

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    No idę dziś na prenatalne
    Boję sie strasznie. Mam juz rózne filmy, ale tez afirmuję, że będę miała zdrową córeczkę :-)Trzymajcie kciuki i wszystko co się da.

Sny mialam wręcz kryminalne. Jakiś napad na jakąś moja krewną, która urodziła dziecko i ja się nim miałam zajmować i ją porwali, podłozyli bombę, a mój tato akurat stamtąd wyjął to dziecko i nikt nie zginął. I po chwili zobaczyliśmy w oddali ekipę z kałachem lecących balonem i zrzucających jakies puste magazynki do jeziora, a wyglądało jak nad Gardą. I budzik zadzwonił

Wczoraj się narobiłam , bo robiłam konfiturę z truskawek. 6 kg przerobiłam i wyszło mi 28słoiczków. Robię truskawki z żelfixem, są najlepsze. Ale te były strasznie duże i musiałam je pociąć i jest dużo soku niestety, bo bardzo puściły, ale tez sa ok. Kolorek odpowiedni będzie cieszył nas w zimę
    Tak marzę jeszcze o takich konfiturach z wiśni. A wiśnia nam obrodziła, ale dojrzałe będą w lipcu. A czy szpaki zjadają wiśnie? Bo czereśnie to musimy przykryć jakąs siatka czy agrowłokniną, bo szpaków jest mnóstwo

moremi, ola_35, malgos741, Aasiula, kapturnica, Simba, ania.g, ComeToMeBaby, efcia, gretka, kkisia, Dziobak, BISCA, iwcia77, megan8, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    dzień dobry,
    widzę ze życie forumowe w dużej mierze sie na fb przeniosło

a ja wczoraj odkryłam ze nie tylko ja mam dostęp do swojego fb konta i to od dawna :/
    i przypływie emocji usunęłam swoje konto :/ oczywiście fb potrzebuje na likwidacje 2 tygodni
    i w ogóle wczoraj miałam płaczliwy dzień i do dzis mam ciężką głowe i ledwo na oczy patrze :(
    To znaczy co? Że ktoś miał Twoje hasło? Czy jak? Założysz nowe?

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Cześć.
    U mnie to koniec starań.
    Krakonka, ale jak to?
    Przykro mi bardzo. Mimo to trzymam kciuki, żeby się jednak ułożyło.
    A forum nie umrze. Facebook to taka zabaweczka, ale główne wątki są tutaj i tak zostanie. Zaglądaj jak najczęściej.

malgos741, dorbie, kapturnica, Simba, Magda*, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Dziobak, BISCA, iwcia77, megan8, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    na odleglosc jak wchodziłam do domu z młodym kotem to juz był syk ,wiec zaraz schowałam jednego kota ,tego malego do pokoju ,i tak juz drugi dzien to trwa .Wet powiedziała ze nawet 2 tygodnie moze to potrwac :(
    No trochę moze potrwać, ale efekty później są zaskakujące :-) po prostu przyjmij, że tak zazwyczaj jest i to normalna droga :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbi trzymam kciuki.

dorbie, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Cześć.
    U mnie to koniec starań.
    To jak to? bez m? coś nie tam z Wami? Ojej!

efcia lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola trzymam kciuki za wyniki pappa :-) dawaj znać od razu.
    Dorbie, kciuki i kegle zaciśnięte :-)

malgos741, dorbie, ola_35, ComeToMeBaby, efcia, gretka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola za wyniki tak samo trzymam co się da ;)

dorbie, ola_35, ComeToMeBaby, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien bry..Dzis mi sie nic nie chce ,kawe pije z zamknietymi oczami.
    Pogoda sie schujowiła ,zimno jak na dworcu .
    Młody sie znarowił i olał pojscie do szkoły(podobno nawet nie sprawdzaja obecnosci to kij im w oko ) .
    I jak tu życ dalej panie premierze ? Jak zyć ?
    Moj tez nie poszedł. Wczoraj pojechał tylko na godzine proby do pokazu judo, a potem z trenerem poszli do wychowawczyni, by go zwolnic na srode, bo maja test z hiszpańskiego - kwalifikacja do klas na pszyszły rok. Te testy to im zrobili teraz, oni maja juz dośc. A w zeszłym tyg mieli z polskiego i matmy ze niby taki probny do testu gimnazjalisty.
    A dziś Kuba spał, nawet go nie budziłam.
    Wczoraj było 6 osob w klasie i mieli ogladac filmy przez 5 godzin i pani ich pusciła po pol godzinie. Kuba powiedzial, ze jak tak to on nie idzie, bo nie bedzie mial jak wrocic do domu

kapturnica, moremi, Magda*, ComeToMeBaby, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i jak trzymam co sie da za pozytywne wiesci :)

malgos741, dorbie, ola_35, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Cześć!
    No idę dziś na prenatalne
    Boję sie strasznie. Mam juz rózne filmy, ale tez afirmuję, że będę miała zdrową córeczkę :-)Trzymajcie kciuki i wszystko co się da.

Sny mialam wręcz kryminalne. Jakiś napad na jakąś moja krewną, która urodziła dziecko i ja się nim miałam zajmować i ją porwali, podłozyli bombę, a mój tato akurat stamtąd wyjął to dziecko i nikt nie zginął. I po chwili zobaczyliśmy w oddali ekipę z kałachem lecących balonem i zrzucających jakies puste magazynki do jeziora, a wyglądało jak nad Gardą. I budzik zadzwonił

Wczoraj się narobiłam , bo robiłam konfiturę z truskawek. 6 kg przerobiłam i wyszło mi 28słoiczków. Robię truskawki z żelfixem, są najlepsze. Ale te były strasznie duże i musiałam je pociąć i jest dużo soku niestety, bo bardzo puściły, ale tez sa ok. Kolorek odpowiedni będzie cieszył nas w zimę
    Tak marzę jeszcze o takich konfiturach z wiśni. A wiśnia nam obrodziła, ale dojrzałe będą w lipcu. A czy szpaki zjadają wiśnie? Bo czereśnie to musimy przykryć jakąs siatka czy agrowłokniną, bo szpaków jest mnóstwo
    Dorbie trzymam kciuki i afirmuje! <3

dorbie, malgos741, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A po pracy mam jeszcze zakończenie sezonu Judo w klubie, wręczenie nagród, grill itp. Będę na poczatku i urwę sie i jadę na usg. Może i dobrze, bo nie będę tak mysleć

malgos741, Magda*, ComeToMeBaby, efcia, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Moj tez nie poszedł
    Wczoraj było 6 osob w klasie i mieli ogladac filmy przez 5 godzin i pani ich pusciła po pol godzinie. Kuba powiedzial, ze jak tak to on nie idzie, bo nie bedzie mial jak wrocic do domu
    Moj wczoraj sie zwinalz 2ostatnich lekcji bo tylko siedzieli i sie nudzili ;)
    Ja nie wiem po uj taka maniana skoro nic sie nie ucZa a tylko nudza.Powinni im rozdac swiadectwa i wolne :)

Szykuje lepsiejszy obiad bo zjezdza tesciowa ,a ze szyje mi kocyki minky , rozki i inne bajery to trza sie wysilic bo zasluguje :)

moremi, malgos741, dorbie, Magda*, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie :) niepotrzebnie się denerwujesz,trzymam kciuki za zdrowe maleństwo,no i byś sukieneczki,falbanki i kokardki mogła kupować :D ( też mi się marzyło )

ja przed pierwszym usg mialam schize ze niczego tam nie znajda,ze to jakas iluzja albo ciaza urojona ;)

dorbie, ania.g, efcia, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do mojego fb to tak ,ktos miał moje hasło

co prawda mogłam je tylko zmienić,ale emocje wzięły górę i usunełam się z fb :(

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka,ty jestes dzielna dziewczyna,
    jak nie z M to z innym lepszym sobie jeszcze zycie ułożysz xxx

dorbie, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Kurcze, muszę chyba zmienić zdjęcie bo zacznę Wam się tylko z butelkami kojarzyć ;-)
    I ta butelka na zdjęciu to jest WODA !
    Buahaha a nie wygląda, nie wygląda :-P

efcia, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moj wczoraj sie zwinalz 2ostatnich lekcji bo tylko siedzieli i sie nudzili ;)
    Ja nie wiem po uj taka maniana skoro nic sie nie ucZa a tylko nudza.Powinni im rozdac swiadectwa i wolne :)

Szykuje lepsiejszy obiad bo zjezdza tesciowa ,a ze szyje mi kocyki minky , rozki i inne bajery to trza sie wysilic bo zasluguje :)
    Fajnie, ze ci szyje. Pokaz jak dostaniesz
    Ja ma fajne kolorowe pledy jeszcze szyte dla Huberta i dla brata ciotecznego Huberta, to mam dwa, pokazę Wam pożniej jak będę w domu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 09:21

Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 10106 10107 10108 10109 10110 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ