35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydzień dobry,
widzę ze życie forumowe w dużej mierze sie na fb przeniosło
a ja wczoraj odkryłam ze nie tylko ja mam dostęp do swojego fb konta i to od dawna
i przypływie emocji usunęłam swoje kontooczywiście fb potrzebuje na likwidacje 2 tygodni
i w ogóle wczoraj miałam płaczliwy dzień i do dzis mam ciężką głowe i ledwo na oczy patrze
w czwartek idziemy załatwiac formalności z nowym mieszkaniem,szkoda ze nie domem ,ech,moze za jakis czas.....
kupa roboty i wydatków nas czeka.malgos741, ola_35, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć!
No idę dziś na prenatalne
Boję sie strasznie. Mam juz rózne filmy, ale tez afirmuję, że będę miała zdrową córeczkę :-)Trzymajcie kciuki i wszystko co się da.
Sny mialam wręcz kryminalne. Jakiś napad na jakąś moja krewną, która urodziła dziecko i ja się nim miałam zajmować i ją porwali, podłozyli bombę, a mój tato akurat stamtąd wyjął to dziecko i nikt nie zginął. I po chwili zobaczyliśmy w oddali ekipę z kałachem lecących balonem i zrzucających jakies puste magazynki do jeziora, a wyglądało jak nad Gardą. I budzik zadzwonił
Wczoraj się narobiłam , bo robiłam konfiturę z truskawek. 6 kg przerobiłam i wyszło mi 28słoiczków. Robię truskawki z żelfixem, są najlepsze. Ale te były strasznie duże i musiałam je pociąć i jest dużo soku niestety, bo bardzo puściły, ale tez sa ok. Kolorek odpowiedni będzie cieszył nas w zimę
Tak marzę jeszcze o takich konfiturach z wiśni. A wiśnia nam obrodziła, ale dojrzałe będą w lipcu. A czy szpaki zjadają wiśnie? Bo czereśnie to musimy przykryć jakąs siatka czy agrowłokniną, bo szpaków jest mnóstwomoremi, ola_35, malgos741, Aasiula, kapturnica, Simba, ania.g, ComeToMeBaby, efcia, gretka, kkisia, Dziobak, BISCA, iwcia77, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:dzień dobry,
widzę ze życie forumowe w dużej mierze sie na fb przeniosło
a ja wczoraj odkryłam ze nie tylko ja mam dostęp do swojego fb konta i to od dawna
i przypływie emocji usunęłam swoje kontooczywiście fb potrzebuje na likwidacje 2 tygodni
i w ogóle wczoraj miałam płaczliwy dzień i do dzis mam ciężką głowe i ledwo na oczy patrze
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Cześć.
U mnie to koniec starań.
Za miesiąc przeprowadzam się do mieszkania z dziećmi. Bez m.
Pewnie będę wpadała, jeśli forum nie umrze.
Przykro mi bardzo. Mimo to trzymam kciuki, żeby się jednak ułożyło.
A forum nie umrze. Facebook to taka zabaweczka, ale główne wątki są tutaj i tak zostanie. Zaglądaj jak najczęściej.malgos741, dorbie, kapturnica, Simba, Magda*, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Dziobak, BISCA, iwcia77, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:na odleglosc jak wchodziłam do domu z młodym kotem to juz był syk ,wiec zaraz schowałam jednego kota ,tego malego do pokoju ,i tak juz drugi dzien to trwa .Wet powiedziała ze nawet 2 tygodnie moze to potrwac
po prostu przyjmij, że tak zazwyczaj jest i to normalna droga
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dorbi trzymam kciuki.
dorbie, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Ola trzymam kciuki za wyniki pappa
dawaj znać od razu.
Dorbie, kciuki i kegle zaciśniętemalgos741, dorbie, ola_35, ComeToMeBaby, efcia, gretka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ola za wyniki tak samo trzymam co się da
dorbie, ola_35, ComeToMeBaby, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzien bry..Dzis mi sie nic nie chce ,kawe pije z zamknietymi oczami.
Pogoda sie schujowiła ,zimno jak na dworcu .
Młody sie znarowił i olał pojscie do szkoły(podobno nawet nie sprawdzaja obecnosci to kij im w oko ) .
I jak tu życ dalej panie premierze ? Jak zyć ?
A dziś Kuba spał, nawet go nie budziłam.
Wczoraj było 6 osob w klasie i mieli ogladac filmy przez 5 godzin i pani ich pusciła po pol godzinie. Kuba powiedzial, ze jak tak to on nie idzie, bo nie bedzie mial jak wrocic do domukapturnica, moremi, Magda*, ComeToMeBaby, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Cześć!
No idę dziś na prenatalne
Boję sie strasznie. Mam juz rózne filmy, ale tez afirmuję, że będę miała zdrową córeczkę :-)Trzymajcie kciuki i wszystko co się da.
Sny mialam wręcz kryminalne. Jakiś napad na jakąś moja krewną, która urodziła dziecko i ja się nim miałam zajmować i ją porwali, podłozyli bombę, a mój tato akurat stamtąd wyjął to dziecko i nikt nie zginął. I po chwili zobaczyliśmy w oddali ekipę z kałachem lecących balonem i zrzucających jakies puste magazynki do jeziora, a wyglądało jak nad Gardą. I budzik zadzwonił
Wczoraj się narobiłam , bo robiłam konfiturę z truskawek. 6 kg przerobiłam i wyszło mi 28słoiczków. Robię truskawki z żelfixem, są najlepsze. Ale te były strasznie duże i musiałam je pociąć i jest dużo soku niestety, bo bardzo puściły, ale tez sa ok. Kolorek odpowiedni będzie cieszył nas w zimę
Tak marzę jeszcze o takich konfiturach z wiśni. A wiśnia nam obrodziła, ale dojrzałe będą w lipcu. A czy szpaki zjadają wiśnie? Bo czereśnie to musimy przykryć jakąs siatka czy agrowłokniną, bo szpaków jest mnóstwodorbie, malgos741, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA po pracy mam jeszcze zakończenie sezonu Judo w klubie, wręczenie nagród, grill itp. Będę na poczatku i urwę sie i jadę na usg. Może i dobrze, bo nie będę tak mysleć
malgos741, Magda*, ComeToMeBaby, efcia, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Moj tez nie poszedł
Wczoraj było 6 osob w klasie i mieli ogladac filmy przez 5 godzin i pani ich pusciła po pol godzinie. Kuba powiedzial, ze jak tak to on nie idzie, bo nie bedzie mial jak wrocic do domu
Ja nie wiem po uj taka maniana skoro nic sie nie ucZa a tylko nudza.Powinni im rozdac swiadectwa i wolne
Szykuje lepsiejszy obiad bo zjezdza tesciowa ,a ze szyje mi kocyki minky , rozki i inne bajery to trza sie wysilic bo zasluguje
moremi, malgos741, dorbie, Magda*, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorbie
niepotrzebnie się denerwujesz,trzymam kciuki za zdrowe maleństwo,no i byś sukieneczki,falbanki i kokardki mogła kupować
( też mi się marzyło )
ja przed pierwszym usg mialam schize ze niczego tam nie znajda,ze to jakas iluzja albo ciaza urojonadorbie, ania.g, efcia, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moj wczoraj sie zwinalz 2ostatnich lekcji bo tylko siedzieli i sie nudzili
Ja nie wiem po uj taka maniana skoro nic sie nie ucZa a tylko nudza.Powinni im rozdac swiadectwa i wolne
Szykuje lepsiejszy obiad bo zjezdza tesciowa ,a ze szyje mi kocyki minky , rozki i inne bajery to trza sie wysilic bo zasluguje
Ja ma fajne kolorowe pledy jeszcze szyte dla Huberta i dla brata ciotecznego Huberta, to mam dwa, pokazę Wam pożniej jak będę w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 09:21
Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość