35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Kciuki za Dorbie i Olę
Jakoś niespokojnie dzis spałam, za to wczoraj wieczorem po raz pierwszy dłużej czułam małegogin mi powiedział ze łożysko jest na przedniej ścianie, przewędrowało sobie i pewnie dlatego ruchy czuje słabiej.
Pogoda trochę dziwna jak na lato ale chyba wole to niz 33 w cieniu
Miłego dnia!kapturnica, moremi, Magda*, ComeToMeBaby, ola_35, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć
Kciuki za Dorbie i Olę
Jakoś niespokojnie dzis spałam, za to wczoraj wieczorem po raz pierwszy dłużej czułam małegogin mi powiedział ze łożysko jest na przedniej ścianie, przewędrowało sobie i pewnie dlatego ruchy czuje słabiej.
Pogoda trochę dziwna jak na lato ale chyba wole to niz 33 w cieniu
Miłego dnia!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem wam cos jeszcze,
wiecie ze ja bezcukrowa,prawda?
ano więc wczoraj z tego całego stresu wybraliśmy sie spacerkiem z E do polskiego sklepu po mąkę na chleb i wyszlismy z torebką cukierków na wagę;michałki,krówki czekoladki orzechowe,sliwka w czekoladzie,chałwowe.
No i zgadnijcie co teraz Madzia robi?
ano leży z zielona herbatką i delektuje sie rozpływającymi w ustach michałkami kawowymiSimba, kapturnica, kkisia, BISCA, iwcia77, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Chcialabym umiec kroic i szyc.Mozna sobie wiele rzeczy oryginalnych i tanim sposobem zrobic.
Kurde a tak to czlowiek ameba krawiecka,bądz dla siebie bardziej łaskawa,założę się ze ty i tak jesteś bardziej uzdolniona krawiecko niż ja.Ja tam wychodze z załozenie ze grunt to miec radoche z tego co się robi,ijak ja uszyłam pokraczne serduszko=poduszeczkę to moja Nadia była z niej strasznie dumna
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde juz 2ga wrzesniowka na fb urodzila
Mów jak tam u Elfika, bo ona też chce wcześniej rodzic, ale mam nadzieję, że jeszcze trochę wytrzyma?kapturnica, Magda*, dorbie, kkisia, gretka, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magda* wrote:oj zaraz tam ameba
,bądz dla siebie bardziej łaskawa,założę się ze ty i tak jesteś bardziej uzdolniona krawiecko niż ja.Ja tam wychodze z załozenie ze grunt to miec radoche z tego co się robi,ijak ja uszyłam pokraczne serduszko=poduszeczkę to moja Nadia była z niej strasznie dumna
Magda*, dorbie, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja pierdziu. Tak jakoś bardzo wcześnie.
Mów jak tam u Elfika, bo ona też chce wcześniej rodzic, ale mam nadzieję, że jeszcze trochę wytrzyma?
Jedna miala cos z szyjka a druga cisnienie wyrabane w kosmos.Wogole na wrzesniowkach widze ,ze wiele z nich ma pessary zakladane albo leza jak klody bo sie szyjki skracaja
No Elf na razie oki ale cos cisnienie jej skakac zaczyna .Z tego co wiem to u niej cos mowa o 32tyg chyba byla zeby przynajmniej do tego dociagla.Chociaz ja mam nadzieje ,ze urodzimy razem tak jak razem zesmy w tym samym czasie zaszły w ciaze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 10:09
moremi, dorbie, kkisia, gretka, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Szkoda tych dzieciaczków, moja koleżanka urodziła w 24 tyg (waga 530g). Dziewczynka jest niestety niepełnosprawna, prawie nie widzi i ma wiele innych schorzeń. Trzeba robic wszystko żeby dotrzymać chociaż do 32 tyg. Kapta my też musimy bardzo uważać z tym cukrem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 10:46
dorbie, Magda*, kapturnica, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Kaptaaa...wykasuj te zdjecia co?
Jakos mi szkoda tych dzieciaczkow. Uwazam tez ze to wielce niestosowne ze ich matki wrzucily te zdjecia do netu. To sa male, cierpiace, walczace o zycie istotki a nie malpki w zoo do ogladaniaComeToMeBaby, ola_35, paszczakin, Zofia8, moremi, kapturnica, kkisia, Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość